- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Aktív témák
-
háttöööö... nem akarjuk eladni. sosem érne 1 milliárdot sem. 100 milliót sem. volt már egyszer piaci szereplő által nevesítve az értéke, az még egy nagyságrenddel kevesebb. nem adtuk el, nem is akarjuk továbbra sem, nyereségessé akarjuk tenni, hogy egy szép és jó része legyen a lapcsaládnak.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem értem a problémádat, és másokét sem.
A Hardverapró nem egy közösségi site. Nem azért járok oda, mert jó arcok vannak, vagy jót tudok dumálni. Hanem azért, mert ott találtam magamnak olyan terméket, amire szükségem van. Vásároltam már az expressz-ről, va tesz-veszről, és az aprónetről is. Nem a szerint döntök, hogy mi a fontos, hanem a szerint, hogy mit akarok adni-venni.
Komolyan mondom, hogy ez a herce-húrca, amit itt folyik már egyenesen vicc.
Valaki írta lentebb, hogy majd jól nem jönnek ide...ja. Igen valószínű, hogy nem fognak idejönni azért mert megváltozott a dizánj. Az, hogy az elmúlt X éven itt tudott eladni Y dolgot és vásárolni Z-t, az nem számít, új dizájn, többet nem jön ide. Sőt, ha a terméket, amit keres itt árulják, akkor sem fogja megvenni...ne röhögtessük már ki magunkat emberek.
Ez egy adás-vételi oldal és nem a lakásotok berendezése. Nem itt kell élni. Használni kell, aztán kész.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged