- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nem csoda, hogy fogy. Sokkal életképesebb mint a nagy gyártók megoldásai.
-
temes69
aktív tag
pebble steelre 6-8 hét a várakozási idő. én ehónap 8.án rendeltem egyet, de még mindig feldolgozás alatt van a rendelésem
sztem jó ha májusban megkapom valamikor. -
o21
tag
Lehet valahol nálunk kapni?
-
edward2
addikt
britni szpírszből is milliókat adnak el.
-
weiss
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
While there is no exact definition for what makes a display technology e-paper, it essentially entails paper-like readability in ambient light and very low power draw. The Pebble makes use of a new Sharp Memory LCD that puts it in the realm of e-ink and e-paper.
Ne ragadd ki a kontextusból.
-
zdanee
őstag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Az E-ink egy adott technológia, az e-paper egy gyűjtőnév (mint azt kb 5 perce megtudtam). Szóval e-paper kijelző, de a konkrét megoldás egy Sharp Memory LCD, ami nem e-ink (nem olyan, mint a kindle kijelzője), hanem leginkább a napelemes számológépekben látott LCD egy nagyobb kontrasztú és kisebb feszültségű verziója, ahol a pixelek egyben 1-bites memóriacellák is, így nem kell a CPU-nak folyamatosan újrarajzolni a képet, ezért nagyon kis feszültség elegendő a kép megőrzésére, míg a képfrissítés nagyon jó maradhat. Az e-inkhez hasonlóan azonban a kép változásakor az egyes pixelek önállóan nem címezhetők, csak soronként.
-
halkow
őstag
jó látni hogy viszik ezt is

-
zdanee
őstag
válasz
borbastomi
üzenetére
E-paper != E-ink.
-
weiss
addikt
válasz
borbastomi
üzenetére
Én meg jobban hiszek ennek, mint a marketingsallangnak. E-papír meg e-ink sem lehet, mert áram kell neki, hogy megtartsa a képet.
-
borbastomi
csendes tag
A hivatalos honlap szerint igenis e-ink kijelző és 80 MHz-es processzor van a Pebble Watch-ban (a kijelző felbontása viszont tényleg el lett írva)
lásd: https://getpebble.com/discover -
zdanee
őstag
Nem. A kijelző Sharp Memory LCD, 144x168 pixeles. A CPU 120MHz-es. Gyerekek, lankad a figyelem, mi ez itt, a Gizmodo (most tessék megsértődni!)?
-
Tigerclaw
nagyúr
A minap épp valaki panaszkodott, hogy rendelne ilyen órát, pontosabban a Pebble Steel szériából, de nagyon hosszú a várakozási idő. Jó látni, hogy az egyik legkelendőbb okosóra nem egy megacég terméke.
-
f(x)=exp(x)
őstag
"A modern okosórák előhírnökének is tekinthető Pebble Watch a közösségi finanszírozású projektek megvalósulását segítő Kickstarter oldalon kezdte meg pályafutását, melyet követően egy év leforgása alatt már több mint 400 000 példányban talált gazdára."
Az úgy szép, nagyon szép. A Galaxy Gearből mennyi fogyott egyébként?
-
weiss
addikt
Tudtommal ebben nagyon nem e-papír van, hanem LCD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- EAFC 26
- Filmvilág
- Diablo IV
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sztem jó ha májusban megkapom valamikor.
ha jobban hiszel ennek akkor oké