Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Valóban nem egyszerű. Én annó 9500al makróztam, volt pár elég jól sikerült darab. 22es rekesz az már kemény
! Én meg 11el kinlódtam, ami megnehezítette a képek komponálását.Egyébként, a szűk rekeszhez mondjuk esetedben f22 eltudom képzelni mennyi fény kell. Nekem f11hez vakító napsütésben makrózáskor jó ha 1/200 - 1/800 záridő megvolt.Ami ugye nagyon nem jó mert olyan nincs, hogy ne mozogna a levegő, azaz a növények is mozgolódnak
Illetve az is igaz, hogy lencsék kicsit más kategóriában vannak
!Na jó nem offolok.
-
a makrót csak most kezdem, és azért az nem egyszerű téma. a világítás miatt: a kis mélységélesség miatt keményen rekeszelni kell (f22, ilyesmi), akkor viszont nem jön be elég fény, magyarán vaku, sőt, vakuk kellenek. nehéz ügy.
a gépet nem féltem, mert az Oly E-1/E-3 és a pro lencséik mind szigeteltek, tehát kibírják a párát, esőt - és köztudottan a hideget is. egyik előnye az Oly-nak, a nagy gyártóknál ez csak a másfél kilós pro vázaikra és lencséikre igaz.
-
Retro11
senior tag
Nagyon köszönöm a képeket, a napsütéses az valami iszonyat durva, akárcsak a többi.
Viszont lenne egy kérdésem.Nem röhögni
!A gépnek, lencsének, nem okoz gondot a hideg? Illetve, kell vigyázni, hogy ne túl hirtelen menj be a melegbe stb.?Nem lehet baja a gépnek, de inkább az obi(k)nak?
Még egyszer köszi, és makrózhatnál még
elviselnénk. -
csak ez a virág 12-60-as, a többi a másik kettővel készült. amúgy a 3 lencse közül a legkomolyabb szerintem a 11-22. hibátlan darab.
a virág szerintem nem lesz már meg nagyobb verzióban
(úgy éreztem, lesznek még ennél sokkal jobb fotóim is). viszont a hegyes-havas képekből itt szedhetsz le nagyobbakat. -
Retro11
senior tag
12-60 azt a mindenit.Akkor értem már miért ilyen gyönyörüek a képek, mégha nem is a leges legjobb beállítás. Fantasztikusak.
Hát akkor marad agratuláció meg a nyálcsorgatás. Úgy kompletten az összes eddigi, az oldalra feltett képedhez
.Mod: Rakhatnál fel többet is

Mod2: Esetleg elkérhetném a képet nagyobb verzióba, annyira jó lenne háttérképnek, pont ilyen w. témám van.
-
örülök, ha tetszenek. de hidd el, hogy sok sebből vérző képek ezek. például ez a virágos igazán semmilyen, nem egy jó fotó. a múltkori síelős képek között volt 1-2, ami nagyon jól sikerült, különösen az, ahol két katona csúszott le a hófúvásban. azt tényleg több profi is méltatta. de egyelőre ennyi

-
tkazmer
addikt
-
lorcsi
veterán
miben különbözöl egy profi fotóstól?
azon kívül, hogy csak hobbiból csinálod -
Kazimír
őstag
-
fug2r
csendes tag
...és a kép is nagyon jól néz ki

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Dell notebook topic
- Hardverfogócska a kertben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Én meg 11el kinlódtam, ami megnehezítette a képek komponálását.
!
elviselnénk.
(úgy éreztem, lesznek még ennél sokkal jobb fotóim is). viszont a hegyes-havas képekből 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)