- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Oké, elfogadom, tele van az internet. De a napi többezer ellenőrzéshez képest még mindig elenyésző lehet a száma. De legyen igazatok, biztos mindennapos. A kommentem lényege viszont továbbra is a hangnem. És ez félig a válaszom hcl-nek is (#34). Épp ez az, amit mondtam. Az egyik frusztrált a másik tahósága miatt. Van igazad abban, hogy őket lehet moderálni, míg az utazóközösséget nem, de akkor sem megoldás, hogy ha minket (közösség) úgysem lehet moderálni, akkor én lehetek kekec is. Épp ezt írtam, hogy "a Pistike visszaütött!" Mindenki a másikra mutogat. Az ellenőr meg azt mondja magában, hogy "a facom lesz kedves, amikor normálisan szólok hozzájuk, akkor is bunkóznak". Ördögi kör ez, és nehéz megszakítani a láncot.
Félre ne értsd, nem az ellenőröket védem, hanem arra próbálok rávilágítani, hogy attól, hogy az egyik fél paraszt, a másiknak nem kell annak lenni. És ez mindkét félre igaz. Az ellenőrt sem menti fel a bunkóság vádja alól az, hogy "de hát velem is olyanok". A különbség az, hogy amíg te egy nap egy-két ellenőrzéssel találkozol, ha egyáltalán..., ő napi szinten többszáz utas hangulatának van kitéve.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, rengeteg a facebook csoportokban a habzó szájú, billentyűzetet verő, rángatózó személy, mikor ellenőrökről van...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Arena Breakout: Infinite
- Melyik tápegységet vegyem?
- Biliárd és snooker topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest