- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Ennek mi köze a huaweies hírhez? Egy androidos okostelefon eladhatóságát csökkenti a gyártó szerint, ha a felhasználók nem férnek hozzá a Google alkalmazásokhoz. Erre előadod, hogy nincs is okostelefonod, és fogalmad sincs, hogy miben segíti a munkát. Köszönjük az információt, esetleg felsorolhatnád, hogy minek a hiányára vagy még ilyen büszke, és akkor egy cikk alatt letudhatjuk a dolgot. Pl. nem beszélsz idegen nyelveket, és nem érted, hogy mit vannak oda az emberek a hűtőszekrényért, miért kell külföldre utazni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Ennyi.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Az én volt főnököm is ilyen volt.
Éves szinten több milliárdos forgalommal 5-6 alkalmazottal. Nála még csak laptopot se láttam sose. Több gyártó cég teljes termelését megvette és a kész terméket továbbadta az ő általa kreált áron. A piac meg semmit se tudott vele tenni. -
Enci1983
senior tag
válasz
pintermiki #34 üzenetére
"Miért kellene okostelefont használni?"
Nem kell, senki sem írta, hogy kell. Viszont, használhatnék tárcsás mosogépet, tovább megyek, lemehetnék a közeli patakhoz és moshatnám ott a ruháim, de nem teszem, inkább van helyette automata. Értem? Ha lehet minél kevesebb dolgot hordok magamnál, okostelefonnal sok időt és helyet megspórolok ahelyett, hogy mindenre céleszközt használnék. Mindenki másképp és másra van berendezkedve. -
Giovan!
addikt
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Én megértem, hogy nem akarsz okostelefont használni, el is fogadom, hogy neked erre nincs szükséged.
De minek akarsz másokat meggyőzni arról, hogy az ő kényelmi megoldásaik (mert bizony az okostelefon birtoklása kényelmesebbé tudja tenni az életet) valamiféle negatív dolognak számítanának. Mi az hogy függő?
Az a vicc, hogy egyre több vállalkozó vált "butatelefonra", na nem azért, amiért én, hogy nincs okosra szüksége, hanem mert nem lehet feltörni (vagyis nehezebb).Erre valami forrás? Én épp az ellenkezőjét tapasztalom.
-
válasz
pintermiki #34 üzenetére
Senki nem mondta hogy nincs ilyen réteg. Te mondtad hogy nem tudod felfogni hogy lehet függeni a Googletól. Mi meg mondjuk, hogy hogy lehet tőle. Valakinek a munkája miatt, valakinek a szociális élete miatt, stb stb... Ne kelljen már egy felnőttnek magyarázni hogy miért szereti a szart több millió légy. Mert a legyek így működnek, ezt el kell fogadni. Azért használunk Googlet mert kényelmes. Nem mindenki él a huszadik században.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest