- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
OnSet nem kel Murder-t hibáztatnod nem azért léptünk ki(legalábbis én nem azért),mert ő majdnem vissza lépett.Nem is volt semmi bajom a szervezéssel sem csak megláttam,hogy mindenki nagyon jó játékos.Feladtam,mert nem akartam szenvedni.Én azt gondoltam,hogy mindenki megkapja utánam a 2 pontot és elvagyok felejtve.Ebből persze baj lett,mert nem tetszett,hogy kiléptem/tünk.Tudom,hogy ezt nekem már tudnom kellet volna,hogy nem lesz esélyem.Be is vallom ez hiba volt de,hogy emiatt most ekkora gond legyen ezt soha sem gondoltam volna.Murder,OnSet azt látta köztetek,hogy barátokból ellenségek lesztek,emiatt a verseny miatt.És ezt azért írtam,hogy ez egy játék ne veszekedjetek ilyenből higgyétek el,nem éri meg.Köszönöm,hogy azért szerveztetek egy versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sweet.tv - internetes TV
- Billentyűzet gondom van
- 3D nyomtatás
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest