Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
uvyp
csendes tag
Kapcsolódási pont van az egységen. Minél egyszerűbben szeretném megoldani mert nagyjából semmi időm nincs erre sajnos.
Sonoffról hallottam már, a Shellyről nem. Találtam egy ilyen szerkezetet, ami leírás alapján jó lenne nekem. Csak az nem világos, hogy ehez kell valami központi vezérlő vagy csak internet kell neki és egy app a telefonra..
[link] -
uvyp
csendes tag
Sziasztok! Egy garázskaput szeretnék "felokosítani". Az lenne a lényeg, hogy telefonrol lehessen nyitni, zárni, de legfontosabb, hogy küldjön egy értesítést ha nyitva maradt. Jelenleg nyomógombbal és távirányítóval is működik csak nem tudjuk mikor marad nyitva
. Milyen eszközzel lehetne ezt a legegyszerűbben megoldani? Semmi okos eszköz nincs a házban jelenleg. A garázsban van vezetékes meg wifi net is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gyors betekintő az Okos Otthonok világába azoknak, akik nem foglalkoztak még a témával vagy szeretnének pár fogalmat rendbe rakni.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kalandor: Habemus papam
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest