Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Szerintem a forradalmasítás nem fog összejönni. Szimulátoros körökben biztos nagyon fog menni, ott népszerű is lesz, mert óriási élmény lehet,
esetleg ipari felhasználás (3D tervezés), de széles tömegek vagy a nagy konzolos bázis, ill. a casual gamerek nem fognak úgy rákapni, , mint pl. a Wii-re, Kinect-re.(#51) Enton:"De amúgy szerintem is az itteni két különböző kép a két szemnek elszeparálva, elvileg működnie kéne mindenkinél, akinek a szemcsis 3d nem szuperál."
A szemcsis 3D is arra épít, hogy 2 elszeparált külön képet kap a 2 szemed.
Szóval aki azt nem látja, itt sem lesz sok esélye sajnos.(#57) ddekany: Az agy nagyon okos, és az egyik érzékszerv hiányosságait részben korrigálja máshonnan jövőkkel. Ezt minden szempontból jól lemodellezni csak az egyik érzékszerve (csak látás) kb. lehetetlen. Ill. pl. a mozgás dinamikáját beépíteni a 3D leképzésbe is tuti bonyolult.
(emellé figyelembe venni minden egyes "defektet", ami totál egyénre szabott, az megoldhatatlan)
Talán különböző profilokkal, customizációval lehet javítani, mindenki be tudná állítani magának a megfelelő térérzetet, de ez nagyon sok melóval kb. pár %-kal javítaná csak a felhasználók körét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest