Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
és ne kapjak gutaütést a 13as kérdéstől... nem véletlenül 13-as
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #550 üzenetére
Talán nekem is mindenkit rá kellene vezetnem a megoldásra, mint Teréz Apónak?
⭐ Stella
-
őstag
válasz Speeedfire #550 üzenetére
Nem tudja valaki hány kérdés lesz max?
Ha jól értem Szerdán már nem lesznek újjabbak? Csak mert pont szerdán nem leszek gépközelbe :XDjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
arpii
tag
válasz radi8tor #547 üzenetére
Szerintem ez nem volt olyan nagy segítség, a típushoz amúgy is rövid úton eljut mindenki, aztán vagy keresgéli jó sokáig a választ, vagy némi hálózatüzemeltetési tapasztalatot felhasználva kikövetkezteti. Kérdezni pedig minden vizsgán lehet szerintem. Sokan lesznek a kalapban ez bizonyos, hiszen a főoldalon van a játék, de szerintem nem kell aggódni, a tizenvalahány kérdés relatív nem sok embernek lesz jó, a nyeremények mennyiségéhez képest.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
DeskJeti
tag
válasz eszterencs #560 üzenetére
Találtam 2008-as modellt is... Úgyhogy annyira nem volt egyértelmű.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz Dark Archon #517 üzenetére
Azért nem volt még törölve, mert még az oldal szerkesztői és moderátorai sem a fórumot olvasgatják a nap teljes 24 órájában...
-
Young92
tag
Na ezt nevezem kérdésnek 13. pipa
-
baluka26
nagyúr
Most hogy megváltoztatták a kérdést tök egyszerűre konkrétan mindegy mit írtam akkor, de egyébként sem tiltja ezt a szabályzat. Aki eddig rosszat pipált, most úgy is megváltoztatja.
Nem érzem azt kicsit sem, hogy igazatok lenne, ez csak egy játék.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
DeskJeti
tag
Az eszem megáll, megtaláltam a 13-asra a választ.
-
Thome
veterán
Utolsó kérdés aszittem nehezebb lesz... Mondjuk tény, hogy szemét megfogalmazása volt.
-
rob210
nagyúr
Tárgytalan át lett fogalmazva
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
thesound
addikt
válasz eszterencs #560 üzenetére
köszönjük a pontosítást
kicsit nyugodtabb lettem, hogy jót válaszoltam (remélem )
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
BiP
nagyúr
Én sajnos még mindig nem tudok nagy magabiztossággal egy fix választ bejelölni.
Pedig eddig nem volt gond a többi kérdéssel -
///Krisz\\\
senior tag
Hát ez a 13-as kérdés kicsit kifogott rajtam, mert megtévesztő a router "neve", de végül a kreativitás győzött.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Thome
veterán
válasz ///Krisz\\\ #578 üzenetére
Ezt meg baromi gyorsan töröltesd, szvsz.
-
őstag
válasz FehérHolló #496 üzenetére
Végül is, ha azt nézzük, hogy a Nero rendszerén kívül használnak ilyen szolgáltatást (hiszen azon kívül akad pár ilyen, ami a válaszlehetőségben le van írva); akkor igazad van - viszont a Nero rendszerén belül nem volt (vagyis én nem találtam - ha mégis lenne ilyen, és el is küldenéd (akár privátban és/vagy akár a játék után is) a linket, akkor megköszönném). Ez volt a kis 'kavarás' fő oka (az előttem felvető ilyetén gondolati síkján vittem tovább az elméletet).
Ettől függetlenül szeretném megköszönni a minket (enyhén) sértegető egyéneket; akik bírálták a képességeinket (akinek nem inge...). Semmi indok, ok, hogy miért; csak azért, mert. Mi elmondtuk az indoklásunkat; ők viszont arra sem vették a fáradtságot, hogy megmutassák ezen levezetésnek a hibáját, csak jöttek az indoklás és levezetés nélküli kommentek. Mindenesetre köszönöm (köszönjük) szépen.
#580: Szerintem az előző verziós kérdés megkeresési ideje sem volt sokkal több (na jó, azért a 4-5 perc már sokkal többnek számít - bár még mindig nem 20-30 perc); csak jó helyen kell keresgélni.
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
Miért töröltessem? Semmit nem segítettem a helyes válasz megtalálásában csak kifejtettem a véleményem a kérdéssel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Dexter-2000
őstag
a 13. kérdés is teljesen rendben van, ahogy a többi is...
(az utolsónál az új verzióra gondolok)Szép napot!
-
ftc
nagyúr
válasz Dexter-2000 #584 üzenetére
Az előző is rendbe volt
-
Thome
veterán
válasz ///Krisz\\\ #583 üzenetére
Mert csak szerintem ad egy elég erős támpontot a helyes válasz felé? Ezekszerint már paranojás vagyok, de én simán kilátom belőle.
Na ezt a hsz-t lehetne töröltetni... -
Inv1sus
addikt
Elolvastam a hozzászólásokat, majd nekifogtam játszani. Nem nagyon jött össze. Elolvastam megint egy pár, "fontosabb" hozzászólást és egy perc alatt meglett.
Köszönöm nektek!
Egyébként igaza van a házigazdának, mi idióták hívjuk fel a figyelmet, hogy kinek a hozzászólását érdemes elolvasni.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Eddig nem tilottunk ki senkit a többé-kevésbé rávezető hozzászólások miatt, de mostmár az következik! A következő hozzászólásnál, amit ki kell törölnöm emiatt, rakom mellé a 3 nap bant is, hogy ne tudja az illető befejezni a játékot.
Tessék már odafigyelni!
-
addikt
Nem azért rágtam át magam 13 kérdésen, hogy ne akarjak nyerni. Teljesen világosak a szabályok, nem tudom, miért olyan nehéz betartani.
direwolf: talán neked kéne gondolkoznod, mielőtt írsz, idáig ugyanis több jó válasz is volt. Köszönjük, Emese!
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
ftc
nagyúr
válasz eszterencs #593 üzenetére
Legközelebb nem szabad totyikot nyitni s nem lesz ilyen....
-
direwolf
őstag
válasz Dark Archon #594 üzenetére
Valószínűleg mondatértelmezési problémáid vannak. Rakj rendet a fejedben, akár egy tanfolyamra is beiratkozhatsz. Aztán ha gondolod megbeszélhetjük ezt más keretek között.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
pohár
félisten
ez a 13. kérdés még mindig kétértelmű, bár nem írnám le hogy miért, az rávezetésnek tűnhetne
és igen, tudok szöveget értelmezni, és igen, helyesen
vagy akkor még finomítani kéne a kérdést, lemaradt egy szóról a toldalék, ha arra gondolok amire a kérdést feltevő...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz direwolf #598 üzenetére
végül is még nincs itt az elseje, eszterencs majd jön és jól megaszongya hogy mi a helyzet, lehet írok neki privit hogy most akkor a kérdés nem jó, vagy a válaszok
lordjancso... nem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bluetooth hangszórók