- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Sajnos az egyetem mellett nem sok időm van irkálni, 42 kredit, plusz még dolgozom is, de a hétvégén jelentkezem egy új résszel. Ha nem is olyan tartalmassal, de azért megemlítek egy bandát megint. Köszönöm, hogy kitartotok a hiányos megjelenés ellenére is.
-
-
tzimash
őstag
Hi!
Csak most találtam rá a blogodra, nagyon örülök neki mivel én is ezt a műfajt kedvelem. A listádban és az eddig bemutatott bandák között van pár ismeretlen, meghallgattam pár számot és úgy látom bővülni fog a tracklist-em a foobarban
Axenstar, Machinae Supremacy meg a Cain's Offering eléggé bejövős, ezekről eddig nem hallottam, szóval köszi értük
Winter's Verge-t én is hiányolom a listáról meg ami még eszembe jutott a Synthphonia Suprema ill. a Dream Evil.
Várom a folytatást!
Long Live Power Metal Blog! -
[balu]
tag
Hát, amiket mostanában hallgatok, azok viszonylag messze állnak a power metaltól (pl az aktuális kedvenc a Haggard (ami symphonic death metal leginkább)). Viszont stíluson belül Falconernek muszáj a listán lennie, egyik hatalmas kedvencem. ... Meg Masterplan, Winter's Verge, Helloween, Excalion, Adagio meg akár még huszat is sorolhatnék.
-
Nunder
őstag
Dragonforce nálam a Top 5 akárki akármit mond, Herman nem csak gyorsan tud játszani, Tube-on lejáratják de élőben kijön a tehetsége.
Strato, Helloween, Angra, Sonata, meg a többi nagy meg alap muzsika. Egyébként meg nagyon örülök hogy kezd kialakulni egy kisebb fajta vitafórum, csak így tovább
-
[balu]
tag
Kedvencek igazából nekem kedvenc együttessel járnak együtt, ígyhát bármiféle sorrend nélkül: Matias Kupiainen (Stratovarius), Timo Tolkki (ex-Stratovarius), André Olbrich (Blind Guardian), Kai Hansen (Gamma Ray), Michael Weikath (Helloween), Stefan Weinerhall (Falconer) és persze Jani Liimatainen. Igényre többi hangszer kedvenceket is írok, de anélkül túl sok idő lenne. : D
-
A like warriors számot meghallgattam, stílusban eléggé hasonlít az általam igen kedvelt Luca Turillire(ra?)
-
Nunder
őstag
-
[balu]
tag
Megint ismerem, szeretem. A Legacy of Hate triót nem értem hogy miképp hagyhattad ki a számok közül, egyértelműen a legjobbak közé tartoznak. Amúgy meg érdekel, milyen lesz Tony hangja itt, az előző énekesek annyira nem voltak kiemelkedőek.
-
Nunder
őstag
Várom a reakciókat, kinek tetszik, kinek nem, kinek mihez hasonlít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Jelentkezem a Blog új számával, szintén egy kevéssé ismert, ám annál jobb bandával. Ismételten az északi régióba...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest