- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Hu, micsoda indulatokat valtottam ki
Ma egy csucskategorias WP ara annyi, mint egy egy regi iphone4. Tedd a kettöt egymas melle (most mindegy, hogy SAMOLED vagy LCD), es latni fogod a különbseget.
TV-nel mas a helyzet, azt messzebbröl nezem, nem zavar annyira. PC arra van rakötve. Laptopom egy T500 15,6"-os, 1680*1050-el, de ezt is messzebbröl nezem többnyire, mint a telefonomat.
Valojaban nem ertem a "felhaborodast". A WP annyira optimalizalt, hogy nem kell hozza ketmagos proci, anelkül is villamgyors. De a magasabb felbontast azonos meretü kijelzön hamar eszrevenni.
-
vinibali
őstag
"Nokia és az ST-Ericsson együttműködése évtizedes múltra tekint vissza"
én úgy tudom, hogy az ST-Ericsson "kezdeményezés", azért nincsen még 3 éves sem -
CimbiX
aktív tag
Inkabb a ma mar a közepkategoriaban is a "majdnem ciki" kategoriaba tartozo felbontassal kellene kezdeni valamit a Windows Phone-okon. Amig ez nem valtozik es lesz valoban konkurenciakepes, addig maradok a jo öreg Omnia7-nel. Pedig nem szeretem a szabad szemmel kivehetö pixeleket
-
David75
őstag
Jó lenne ha valaki linkelné ezeket a procikat és hogy milyen gpu-val vannak szerelve, esetleg szintetikus tesztek is érdekelnének.
-
tjb007
nagyúr
Jót tenne a Nokiának ha ez egy exkluzív megállapodás lenne, nem globális. Gyakorlatilag a Samsung Exynos szintet hozzák, MALI-400 GPU van bennül ami a mostani Adreno 205 -höz képest elég nagy előrelépés lenne.
Mondjuk az sem lenne rossz, ha Androidos telefonokban is visszaköszönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest