- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Akárhányszor megnézem ennek a trailereit, nagyon megjön a kedvem erre a játékra, csak sajnos mindig koppan az állam, hogy ez a játéktípus sajnos már kiesik az érdeklődési körömből. De azt se kívánom hogy más stílusban jöjjön ki, mert azzal biztos hogy csak elrontanák. Így marad nekem a kívülálló érdeklődés

-
Crystalheart
őstag
Hát a Diablo nem a beállítások bőségéről volt híres
De meglátjuk, a bétában még sok minden változhat. Ha meg nem, ott van az a külső prog.Ami nekem nem tetszik, az a fizika. Titan Quest megvan? Na, ebben a Diabloban is úgy röpülnek és nyeklenek-nyaklanak az ellenek, mint abban. Talán egy fokkal kevésbé, de még mindig olyan, mintha a Holdon esnének el, mintha kicsi lenne a gravitáció. o.O Ezt még igazán orvosolhatnák. Mert ha már kiömlő beleket nem láthatunk, mint az volt a 2-ben, legalább rendesen essenek össze.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Crystalheart
üzenetére
Én nem mondtam hogy wow-os
, csupán nekem a színvilága nem elég darkos. A grafikával alapból semmi bajom, a játék stílusához tökéletesen passzol, nem is kell ennél jobb. Az lenne a legjobb, ha lenne a beállítások között egy ilyen csúszka gyárilag, és mindenki úgy játszana, ahogy neki jól esik, akkor nem kéne ilyen moddolgatással xarakodni, aminek azért még vannak nyűgjei, ahogy olvasgattam. -
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Na jah, ne hasonlítsuk már össze ezzel a meseszerű WOW-grafikás diablo-klónnal.

-
Löncsi
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Szerintem művészileg sincs nagy különbség. Youtube-on meg lehet nézni. Ráadásul 1/3 áron jön.
Az a baj, hogy túl sokat ültek Blizzardék ezen a játékon, de majd kiderül hamarosan milyen lett.
-
Löncsi
őstag
Muszáj nekik nyomatni a marketinget
+1.
Lassan egy Torchlight hozza a Blizzard szintet.

-
Иван
őstag
-
Иван
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Lehet. Nagyon látványos. Egyedül a Doctor regenerálódása az, amit hasonló fényjelenségnek láttam eddig. Az is nagyon tipikus eye-gasm.
-
Иван
őstag
Fénylő szárnyú arkangyal kardozik, az nagyon badass.

ui: Mi is volt a neve? Nem Uriel, hanem... Ja igen, Tyrael.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Crystalheart
üzenetére
+1. Szerintem ma már nincs olyan készítő, aki ennyi időt fordít a játékaira. Sokan példát vehetnének róluk.
-
Crystalheart
őstag
-
Nordic
Közösségépítő
Nem lesz szükség azokra a bizonyos forrásokra ,mert a megjelenéssel együtt lesz egy Starter verzió is, ami gondolom majd egy "demónak" fogható fel, mint pl. a wow esetében, hogy elmehetsz 20-as szintig. Szóval legálisan ki lehet majd próbálni egy részét.
Az hogy meddig húzták szerintem már megszokható a Blizztől. Régen senkit sem zavart, ha évekig készült egy játék, hát ez egy kicsit tovább tartott.
De legalább olyan tartalom lesz benne, hogy jó darabig le fog kötni. Csak a 3 napos nyílt bétába 15+ órát öltem, pedig 1 karakterrel végig lehetett vinni 1,5-2 óra alatt. -
V.Stryker
nagyúr
Jó lett volna lakatlan szigeten élni, de sajnos nem ott éltem. Csupán már annyit húzták, hogy nem foglalkoztam vele.
Azért ha rövidek is, de a Modern Warfare sorozat, a maga hatásvadász módján, nekem bejött.
Mondjuk az NFS-t tényleg elásták...ahogy egy rakat más játékot is. Manapság már én is csak régi klasszikusokra vadászom. (pl.Bioshock,Quacke 4
) -
Viktor77
titán
Ahogy mondod. De ne haragudj, eddig egy lakatlan szigeten éltél?
Nem is tudom, talán már van 1 éve is, mióta tudni lehet, hogy a D3-hoz kell net.Jó példákat hoztál fel.
Ennyi idő alatt sikerült az NFS és a CoD szériát gyakorlatilag teljesen elásni. Biztos megérte (megéri) belőlük évente 1. 
-
V.Stryker
nagyúr
Annyira nem néztem utána, hogy mi van szerveren és mi nincs.
Ez azt jelenti egyben, hogy akinek nincs otthon netje vagy mondjuk gyengébb stick-es mobilnetje van, az nem fog tudni vele játszani single módban? 
Most komolyan, mióta fejlesztik ezt a szerencsétlen játékot már?
Ennyi idő alatt kijött egy NFS és egy CoD sorozat.
(Csak költői akartam lenni...nehogy itt most kibogarászd a dátumokat.
) -
Viktor77
titán
Nem fogod kipróbálni bizonyos forrásokból, lévén gyakorlatilag minden a szerveren van. Például az ellenfelek. Ellenfelek nélkül meg nem igazán próbálsz ki semmit ugye.
Csúsztatták a megjelenést? Én nem emlékszem hivatalos bejelentésre a megjelenéssel kapcsolatban, csak egyre, ami a május 15-ét jelöli meg. Az, hogy a rajongók mikorra képzelték a megjelenést, és írták be mindenhova, az egy másik dolog.
-
V.Stryker
nagyúr
Muszáj nekik nyomatni a marketinget, mert amennyit csúsztatták a megjelenést évek óta, már mind azt hisszük el, amit megfogunk a kezünkkel. De talán most tényleg kiadják.

Azért remélem nem b@szták el, mert ilyenkor szokott leginkább előfordulni. Ezért is fogom bizonyos forrásokból először kipróbálni mielőtt megveszem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De meglátjuk, a bétában még sok minden változhat. Ha meg nem, ott van az a külső prog.
, csupán nekem a színvilága nem elég darkos. A grafikával alapból semmi bajom, a játék stílusához tökéletesen passzol, nem is kell ennél jobb. Az lenne a legjobb, ha lenne a beállítások között egy ilyen csúszka gyárilag, és mindenki úgy játszana, ahogy neki jól esik, akkor nem kéne ilyen moddolgatással xarakodni, aminek azért még vannak nyűgjei, ahogy olvasgattam.

De legalább olyan tartalom lesz benne, hogy jó darabig le fog kötni. Csak a 3 napos nyílt bétába 15+ órát öltem, pedig 1 karakterrel végig lehetett vinni 1,5-2 óra alatt.

Ennyi idő alatt kijött egy NFS és egy CoD sorozat.