- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
válasz
zed juron
üzenetére
A Francia utcanevek esetében még viccesebb

On:
Lassan 2-3 éve nyüstölöm a dögöt. Alig van már rajta festék, és épp felület.
Elkezdtem megutálni. Gyengül az akku, újabban már csak 8-10órás, a levelezés pocsék, amiben erős lenne az többek közt a zene, és a navi, amiket mostanában keveset használok.
Egyetlen szerethető maradt benne, és az a kamera. A saját szegmensében, és még messze afelett is ver mindent, és ez az ami megmenti attól, hogy satuba fogjam és beletekerjek egy 10-es fúrót.Egyébiránt valószínű hogy a problémáim forrása a szofver. Jelenleg Taylor V9 CFW fut rajta.
-
oritomi
csendes tag
Én is ezen akadtam ki.Úgy emlegetik egyesek mintha nokia 3210ről lenne szó.Egy fiók mélyéről előkapott retró mobilról.
Én lassan 2 éve nyúzom,most fog lejárni a hűségidő de egyáltalán nem mondanám retrónak.
Főleg hogy egy igen jó kis telefon.
A kamera űber.A mai napig.Nézegettem a cikkeket, hogy mit hozzak ki ez helyett de nem tudtam választani mert a tesztelt telók egyike se tud olyan képet,üzemidőt ami nekem megfelelne.
Én nem nyúzom sokat a telót,max reggel elolvasom rajta a híreket,meg napi pár hívás így kibír 4-5 napot úgy hogy semmi trükközés nincs éjszaka,bekapcsolva van.Ezt hol tudja egy mai teló?
Androidod szerettem volna mert szimpinek tűnik az op rendszer symbianhoz képest,meg a rengeteg progi ami elérhető hozzá,de sajna nem fogom lecserélni mert jelenleg nincs olyan teló forgalomban ami megütné a szintet.
Vannak negatív dolgog is azért: Elég sokat van zsebben a teló és van hogy a zsebben felold a képzár és akkor van hogy felhívok embereket random,meg elnyomódik a teló,de semmi komoly.
A gyári böngésző tényleg hulladék az első dolog volt hogy az opera mobile-t letöltöttem hozzá.
Volt, hogy pofára esett a teló 1 m-ről és semmi baja nem lett.Egy kis karc a kijelző körüli kereten,ennnyi.Nem hullott 1000 darabra mint néhány kollegám műanyag szarja.Volt hogy az aksit több méterre repült.Vicces. -
gretzky77
veterán
Én N8-at hasznàlok imàdom (többször vàltottam màr de mindig visszahùzott a szivem) mellette van egy középszintü droidos tàblàm!Megszerettem a tabot sokmindenre hasznàlom film,net meg a gyerek jàtszik de egyet biztosan tudok ha az N8 megadja magàt és màsik telefon kell az biztos NEM droidos lesz!!! 808 nekem is bejön semmi gondom a symbiannal szerintem egy teljesen hasznàlható Os ami ràadàsul sokmindent tud amit a mai telefonok egyike sem,gondolok itt az fm transzmitterre!Nagyon sajnàlom,hogy a 808 nem került be a t mobilhoz akkor vàltottam volna!
SymbianOs holnap (vagyis ma) irok majd privàtot lehet lesz egy kis meglepim neked!
-
Kobak77
aktív tag
Egy kis infó a Nokia töltőcsatlakozóhoz: amikor meglett a teló én is fölöslegesnek ítéltem, de aztán úgy adódott, hogy egyre többször a telóról néztünk filmet esténként. Mármint a telefon volt a "médialejátszó". A képe TV-re volt kirakva, a film pedig USB-OTG-n jött pendriveról.
Na ez a felállás irtóra szívja az akkut de USB-n ugye már nem tudod tölteni, mert rajta figyel a pendrive. Ekkor simán lehet még tölteni a kis töltőcsatlakozón keresztül
. És ez az ami miatt nem tetszik, hogy a 808-on már nincs töltőcsati. Bár még sajnos 808 sincs, de előbb-utóbb lesz! -
perge666
veterán
Nekem is nagy problémám az új telefonokkal a méreteik!!!!
Miért nem tudják elkülöníteni a telefont a tablettól?
Szerintem írtó ronda mondjuk az S3 nagy batár kinézete.Elég tartani,meg nyomkodni,nem hogy még telefonáljak is vele
Unokaöcsémnek S3 van,azért példálóztam vele,mert fogtam is kézben!
Nekem az N8 ideális telefonnak,na jó egy kicsivel lehetne nagyobb a kijelző,meg ha már itt tartunk nagyobb felbontásu
/egyébként a felbontással sincs bajom/ -
yolan
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ez most nagyon mellé ment. Konkrétan leszarom a droidot és a legtöbb mobil os-t. Maemo-t hajtok, ennyi.
Amit írtam arra írtam, hogy két N8-al foglalkozó cikk van a címlapon. Én örülnék, ha két symbian rendszerű teló lenne egyszerre a címlapon, de két teljesen ugyan az az kapa. Legyen 7650 és N8 teszt egyszerre a címlapon és megfújom a vuvuzelát. -
Tudok egy pár ember akinek a telefonra szánt összeg max 3k. A készülékre. Meg tudok rengeteget akiknek az N8 maga a csoda volt amikor a kezében fogta és nem tudtam meggyőzni róla, hogy ez az alsó kategória. Amikor megvettem újan akkor olyan fúújozás volt a telefonjukat sokat cserélők között is hogy ihaj, mert a max keret új okostelóra 20k. Munkahelyemen az N8 egy kisebb ferrari.
-
rep3at
őstag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Az egyik legjobb navigációja a Nokiának van, ezt mindenféle elfogultság nélkül állíthatom. Ráadásul ingyenes is..
-
numero46
csendes tag
-
D4nte
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akárhányszor fut neki, akkor is a szubjektív passzol.

-
-
perge666
veterán
Szerintem a tabletnek semmi köze a telefonhoz.
Én is tervezem a Tablet vásárlást,akkor ne tegyem mert symbianos tablet nem létezik??

Lehet pont emiatt fogom megszokni és megszeretni a droidot,és ha majd tönkre megy az N8-am/5év xD/akkor androidos telót veszek.
Bár ezt kétlem,mert Nokiát szeretnék majd............. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Én is többször neki futottam,hogy veszek egy ilyen telefont de mindig közbe jött valami.Most meg már érzelmi okokból nem vennék mert a nokia dörgölődése a Microsofthoz és symbian ill MeeGo dobásával elveszítette a szimpátiámat.Másik meg van már a családba egy androidos tablet és akkor már a következő telefon is androidos lesz.Így átállunk szépen a zöld robotos OP rendszerre. -
perge666
veterán
Jajj de régi egy telefon!!
Jó hogy nem sorolja be 1-2 ember a Retro stílusba
Én addig fogom nyúzni amíg 1 szusz is van benne!!
Utána főhet a fejem hogy mi legyen az utódja
Bár ez még a jövő zenéje!!
Soha nem volt még ilyen jó telefonom,és ahogy a kínálatot nézem nem is lessz!! -
xedos
addikt
Volt iPhoneom, Van N9-em és N8-am...
Az N8 egy különleges telefon! A mai napig teljesen jól használható!
A kamerája veri a piac összesét! Kivéve a pureview 808-at. Videó lehet, hogy csak 1280x720-as, de tudsz benne zoomolni -12Mpixelből vágja ki...
Ami nagy baromság benne: a levelezés... nagy mellékletek kezelése, levélből nem tudsz kiszedni szöveget stb...
A kijelző mínősége jó, amiben verhetetlen a mai okostelefonokkal szemben az az akksi idő!
Nyaraláskor a képek 40-50%-a ezzel készült és nem bántam meg!
Én elégedett vagyok a navigációval, bár iPhoneon a fizetős iGo egy kicsit jobb. -
sing1ep1ayer
őstag
Szép ez a teló, legalábbis szemből. Ha lenne rá normális navi, akkor még el is fogadnám. Persze lehet hogy sokak szerint a jelenlegi is bőven használható rajta, de azért egy IGO-t, vagy Sygicet szívesebben nyúznék.
-
7. Oldal: 'A cikk írását megelőzően pár dolog átfutott az agyamon, amit direkt nem írtam le és nem írok ki, de ha látom, hogy beigazolódott jelezni fogom.' - kiszámítható volt! Nem neked lett írva egyik sem mondjuk úgy. Ahogy én nem tettem szóvá, hogy valaki a bl döntőröl regélt ami nekem = a full érdektelenséggel, úgy te sem tedd. Tudom most droid láz van, te is ebben élsz, tegyétek, csendben.
Ezt a telefont fel kell építeni,hosszú órák alatt, nincs minden az ember p.csája alatt, ezért tudom szeretni,értékelni és ezért nem tudom a droidot.legalábbis én. -
yolan
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
kb, de hát jó ez, bár inkább olvasnék egyéb fónokról, mint kettő n8-ról.
-
MC Pite
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Elsőre én is félreértettem, a 800as lumiához képest írja...
-
-
-
gkuruczkg
csendes tag
Nem egy mai darab, de én is megtartottam a Galaxy SII mellett, mert sok dologban jobb.
A gyári zenelejátszó a gyári fülessel nagyon jól szól, az SII még egy sennheiser CX 400-II fülessel sem ér a nyomába. Az FM transmitter is okos dolog, a navigációról nem is szólva, különösen, hogy adatkapcsolat nélkül is működik. A Belle Refreshhel már tudja a DLNA szolgáltatást is, klassz hogy WIFI-n keresztül, mindenféle kábelek nélkül lehet videót lejátszani arra alkalmas TV-n. A fényképezője a xenon villanóval jobb képeket csinál mint egy nagyon alap LUMIX gép. Amíg működik nem is fogom eladni! -
Rhino666
addikt
Fura hogy tesztkép egy darab sincs...

-
MC Pite
veterán
Tuti nem, ájfon és windows nem okostelefon, és nem átlag európai usereknek van kitalálva... Én nem bírtam/bírom megszokni.
Más: N8as galériám a cikkíró engedelmével, mert... még úgy tűnik némi szokást igényel a fényképezés a géppel.

Ill N8 user group.
quailstorm: Jogos, opera minit kb egy éve nem is használom, az Opera mobile ha nem wifin vagyok, tömörít. A mini öreg sz*rokra van, nem N8-ra... Nem ritkán használom 8-10 oldallal.
ezt esetleg a cikkben is lehetne korrigálni. -
zed juron
aktív tag
válasz
Maxentius
üzenetére
Szvsz. annyiban kiigazítanivalónak találom a cikket, hogy a gyári böngésző az nem közepes, hanem kifejezetten gyenge. Operát futtatva lehet közepes szintet elérni.
Nekem most van itthon egy Lumia 900 is, hát ég és föld az N8 Operájához képest gyorsaságban és használhatóságban. Akinek fontos szvsz. Lumia 900-on nagyon jó a Facebook applikáció is, legalábbis nagyon pofás és gyors is.A többivel meg ugye messzemenőkig egyetértek. Érdekesnek találom azt is, hogy a navigációban senki sem emelte ki azt az egyedülálló dolgot hogy az utcaneves navigációs hang beszédszintetizátorral olvas be gyakorlatilag bármit ami utcanévként elé kerül. Mondjuk elég vicces volt Bécsben amikor magyar kiejtéssel a német hangzású utcaneveket mondogatta.

De ez akkor is egyedülálló. Ami nincs a Lumiákon sem

-
Maxentius
addikt
Pont emiatt a mini-számítógéppé építhetősége és a kamerája miatt nézegettem anno az N8-at, aztán az Xperia S nagyjából pótolta is ezen vágyaimat.
Jó lett a cikk amúgy. 
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Az nem megy, nem menti el a jelszavakat hiába írok be valamit, majd leokézom újratölti a jelszó beíró lapot vagy épp kiírja nem jó a jeslzó amikor fix, h jó. Azért minizek. Igaz több hónapja néztem a mobile-t.
-
=Mentor=
őstag
Már napját se tudom mióta akarok egy ilyen telót, de állandóan meghiúsult valami miatt a beszerzése. Viszont a Nokia N9 ára már egyre jobban süllyed, használtan szinte egy áron van a Nokia N8-al, ami a fényképezőt leszámítva azért jóval erősebb kütyü. És akkor még ott a Lumia 800 is.

-
rep3at
őstag
Köszönöm az építő hozzászólásokat. Pont így esett hogy ketten is írtunk egy héten, de szerintem a két cikk kiegészíti egymást.
Már amúgy nincs a tulajdonomban a készülék.
Én is Opera böngészőt használom a legtöbb telefonomon, szerintem is a legjobb.
-
quailstorm
félisten
Senki nem ismeri az Opera mobile-t? Hé emberek! SymbianOS tagnak is üzenem.
Opera mini: felhőben renderelt weblap képe kiközvetítve: pro, minimális RAM és számításigény, ezért jó pl zárt rendszeren. Kontra: nem interaktív, mobil oldalakat jelenít meg, számomra élvezhetetlen minőség.
Gyári böngésző: kiváló alkalmazás arra hogy az m.opera.com-ról leszedjük az opera mobile-t, és feltelepítsük az I-nigmát, tekintve hogy operából nem látszik a teló típusa.
Opera mobile: full asztali böngésző élménye mobilon, MINDENT a mobil renderel, számít és jelenít meg. HTML5-tel! WebGL-lel! HTML5 videocodec nincs benne sajna. Ha meg beállítod desktop user agentre, akkor meg nem is jelenít meg mobil oldalt ha nem szeretnéd külön. Egyébként meg marha gyors a Belle-s mobilokkal is. RAM-ot azt eszik az biztos. Ha valami übernagyot nyitsz meg, akkor elég egy oldal is. Pl beágyazott google map, vagy sok facebook komment webplugin akasztja meg. Ha elfogy a RAM persze... Ez N95-2 vel azért előfordul, de duplarammal kevésbé...
Az opera minit meg hagyjátok meg a W705-nek meg a W200i-nek. Persze van mobil aminek az is sok. Még a négyes is. Az a Sam D900i... -
jan101
tag
Gratula a telefonhoz. Én is most kezdtem el újra szemezni vele.
-
kpal
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Majd talán kinövik ezt a gyerekbetegségüket az új Nokia telefonok és hátha megkapják a komly camokat ...
-
Én ezekkel a képekkel találkoztam már, csak nem tudtam ide fognak feltöltődni.

-
válasz
UnlimitedN20
üzenetére
Nem, jó az a szubjektíven.
-
Azért az N8 kameráját egyik sem éri utol.
Az S3-nak is csak egy hátránya van (számomra), a kamerája.Munkahelyemen gyakran kell fényképeznem.
Régebben egy fényképezőt, és egy telefont hordtam magamnál. Aztán az N8 után mindkettőt leraktam, és csak egy N8-as van nálam. A nagy felbontásnak köszönhetően gyakorlatilag mindegy, h nincs optikai zoom, a részleteket így is ki tudom nagyítani szgépen.
Egyetértek az előttem hozzászólóval, kár, h a Nokia a többi telefonjába már nem ezt a fényképezőt rakta. Persze ott van a PureWiew, de az már más (pláne az ára). -
zed juron
aktív tag
Míg a telefonnal készült képeket azonnal fel lehet ismerni bárhol általában, az N8 képe leginkább egy átlagos kompakt géphez hasonlít, nincs benne szinte semmi mobilos hatás.
-
callmeakos
veterán
N8 memorial week van?

-
kpal
nagyúr
Jó látni mennyi ember foglakozik az N8-al és nem felejtették el ennyi idő után, az én szemeben halhatatlan telefon lesz mint a 7650 amire most is szeretek ránézni mert nem egy divat kütyü mint sok egyéb telefon... iphone 5-nek sincs ilyen jó kamerája pedig az N8 jóval idősebb.
Azt viszont nem értem sokan akik árulják az N8 szinte egyikhez sincs ilyen hedset
mit csinálnak vele.. 
-
Jó kis telefon volt ez
Nekem csak a kamerája miatt van még meg, egyébként már váltottam volna... Kár, hogy a Nokia nem használja fel az n8 optikáját más Windows Phoneokban... tuti vinnék mint állat! -
UnlimitedN20
tag
"Kipróbálás nélkül ezért sem szoktam szidni a termékeket a fórumokban, hiszen az ember érdemben csak akkor tud szubjektíven nyilatkozni a sebességről, használhatóságról."
Objektíven, nem ?
-
devast
addikt
Nagyon megy a retró itt a logouton az utóbbi pár napban

-
ESP
őstag
N8-nak ismerősi kör szerint is a mai napig elég jó kamerája van.
Nekem szinte csak az tetszik benne.
Jó tanácsként mondom hogy ezen a képen takard el az IMEI számod nehogy visszaéljenek vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
így már érthető.