Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micha3l
tag
Sziasztok!
MItol lehet az a jelenseg, hogy a telefon csak 54 Mbiten hajlando csatlakozni egyik-masik routerhez.
Jelen pillanatban a mikrotik routerunknel all fenn ez a problema, a forumot telesirtam vele, ugynis nem hajlando 54 Mbitnel nagyobb sebesseggel kapcsolodni a routerhez. Ugy nez ki nem is a router a hiba forrasa.
A csavar a tortenetben, hogy a kollega 930 as telefonja minden tovabbi nelkul 300 N ben csatlakozik.
Mindketton WIn10 63 beta van.
Ha esetleg van otletetek, legyetek kedvesek megosztani.Koszonettel
Mich -
Micha3l
tag
A nokiak koran halnak? vagy a mosonok?
-
Micha3l
tag
válasz
zsoltzsolt #17701 üzenetére
Koszi a valaszt.
A kihangositaskor sem mukodik a mikrofon, egyaltalan nem hallanak.
Alaplap csere vagy kulon csatoltak ezek a mikrofonok, esetleg forrasztgatnak? -
Micha3l
tag
Ha mar mikrofon a tema, sajnos nalam is elojott a tegnapi vacsora alkalmaval, felvettem 10 percet, kep kivalo hangot nem hallani. Ma visszakerult a 8.1 de nem oldottam meg a problemat.
Miskolc van kozelebb nekem, de megoldhato egy budapesti Nokia is, ha inkabb Bpestet javasoljatok, akkor irjatok meg kerlek melyikbe vigyem. -
Micha3l
tag
Nalam is elojohetett a mikrofon hiba?
A ami napon tunt fel, hogy kihangositas kozben nem hallanak. Windows 10 (586 build)
Viszonylag ritkan hasznalom, de eddig nem volt vele problema. Tovabbmegyek, a kollega telefonja kb 4 honappal fiatalabb, nala is ugyan ez a helyzet. Szinten windows 10 (586 build)
Elkepzelheto, hogy valami szoftveres gubanc, vagy kuldhetem mikrofon cserere? -
Micha3l
tag
Toltheto a 10.10536 build.
-
Micha3l
tag
Elerheto a 10.512 build.
-
Micha3l
tag
Nem tudom, ki hogy van vele de ez a 10.0.10166.0 build, nalam 1 napja viszonylag hibatlanul teszi a dolgat.
Eddig csak aprobb hibak jottek elo, a ket honappal ezelotti build hasznalhatatlan volt. -
Micha3l
tag
válasz
Integrale #14291 üzenetére
A legutobbi frissites utan en voltam a masodik akinek feltunt, hogy jobb lett a duplakoppos ebresztes.
Eltelt par het es ma mar olyan voltam, mint egy harkaly, ekkor gondoltam, hogy az erites erzekenyseget atallitom normalra.
Egyelore ugy tunik, hogy megoldodott.Nincs elallva a kijelzo egy mikront sem, tenyleg a helyen van.
-
Micha3l
tag
Akinek nehezen mukodik a duplakoppos felebresztes, az erintes erzekenyseg milyen allapotban van,-normal v magas? Koszi a valaszokat.
-
Micha3l
tag
válasz
ZavaBalazs #14183 üzenetére
Fekete hatlapra palyazok en is (gyari feher helyett), megkerdezhetem, hogy honnan sikerult beszerezned?
-
Micha3l
tag
Sajat tapasztalatomat irtam le, nekem tokeletesen feleled, amit eddig nem mondhatottt el a telo magarol.
Rogton feltunt ez a javulas a frissites ota, fajo pont volt, mert neha masodikra sem ment, bar az nagyon ritkan.
Leszamitva a nem fogadott hivas visszajelzesenek, jelzesenek hianyat (amit nem is ertek hogy nem oldanak meg valamelyik gombra) nagyon pozitiv az osszbenyomasom a telefonrol, igy egy honap hasznalat utan. -
Micha3l
tag
válasz
zsoltzsolt #13896 üzenetére
Szerintem mar ezert a duplakoppos felelesztes javulasert erdemes, nalam spontan nem indult ujra eddig, errol nincs tapasztalatom. Ugy tudom, hogy HR szukseges, csak utana fogja felajanlani, hiaba szeded le az insidert.
-
Micha3l
tag
válasz
correctman #13892 üzenetére
Nem nezted be, egyertelmuen hibatlan lett.
-
Micha3l
tag
Feltettem en is a frissitest, spontan ujraindulast eddig (1honap) nem tapasztaltam, viszont a duplakoppos felelesztes hibatlan lett. Eddig kb 10 bol 2-3 alkalommal csak masodikra sikerult, a frissites utan10/10, egyertelmuen feltunt.
-
Micha3l
tag
Masnal is elofordult? - hogy kikapcsolt allapotban volt a telefon, ekkor ugy gondoltam ideje feltolteni, racsatlakoztattam a gyari toltojet erre visszakapcsolt. PIN kod keresnel ismet megprobaltam kikapcsolni es ekkor is rebootolt.
Gyakorlatilag toltes alatt nem lehet kikapcsolni?
-
Micha3l
tag
Nem a reklam helye de a T nel 2990 Ft a Nokia DT-900 qi! Egyedul a fekete 7200
-
Micha3l
tag
Gondolom, hogy nyitott kapukat dongetek, de borzalmasan zavar, hogy nem latom ha nem fogadott hivasom volt. Nem lehetne megoldani, - szofttveres kerdes az egesz-, hogy ilyenkor pl a Windows gombot pulzalva villogtatna?
Nincs erre szoftver vagy valami megoldas? -
Micha3l
tag
Szeretnem megkerdezni, hogy akiknel elofordult, ilyen-olyan minosegi kifogas a telefonjaval kapcsolatban, megtenne, hogy leirja a gyartas helyszinet? Nem akarok lavinat inditani, pusztan erdeklodnek.
Az enyem made in Vietnam(feher) nem all el (egyelore) a kijelzo, nincs lilasodas, hangszoro pattanas, a felhozott hibak egyike sem. A melegedes a probakeppen felvarazsolt W10 nek volt koszonheto, W8.1 nel is melegszik de teljesen kezelheto formaban. Koszonom
-
Micha3l
tag
Visszavonom, most mertem egy 45,7 C
-
Micha3l
tag
Nalam 38,3 C ment fel a homerseklet, a jobb also, legmelegebb pontjanal infras thermometerrel merve, ez szerintem meg elviselheto. Kb 1 h jatek utan.
-
Micha3l
tag
Sziasztok!
Csatlakoznek a csapathoz egy feher 930 T-s keszulekkel.
Samsung Galaxy S(nagyon szerettem de 5 ev utan kifujt) es Iphone 4S utan valtottam erre a remekmure.
Igaz, hogy csak 1 napja van meg de oriasi elorelepes szamomra minden tekintetben.
Csak pislogok a sebessegen a kijelzo szepsegen, a fenykepek minosegen, az osszeszereles minosegen elkepesztoen jo telo.Szoftver: 8.1 Update
firmware: 02540.00019.14484.37006
Op: 8.10.14219.341
HW verzio : 2.0.0.3Elvileg van ettol ujabb OP, viszont frissiteskor nem ajanlja fel. Felteheto kulon, vagy meg kell varni amig a szolgaltato kuldi?
Sajnos nem volt meg idom vegigfutni teljesen a forumot, igyekszem potolni.Koszonom a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest