Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
felsál
tag
Sziasztok, fringes sip hívásban jártas embereket kérdeznék. A problémám érdekes ugyanis müködik de talán túl jól is. Azaz nem szakad meg a hívás 1 perc után,állitólag így kéne mert hogy ennyi ingyenes. Lehet majd kiszámlázzák?de hova? Egyébként a voipcheap szolgáltatóval is működik a user+password nem csak a sipdiscounttal(fringen belűl). ez is érdekes Köszönöm előre is a segítséget!
-
felsál
tag
Én is vettem 1 e51et T-nél jo áron az n95-8gb mellé,mert király a telefon .Kedves asadasad22 főként neked irányzom a kérdésemet,mert tudom vágod a témát.Nekem nem megy most a sip hívás 1 ideje .Hívott félnél nem is csörög.Neked megy?Tudsz valamit?Beállitottam a telora fring nélkül ahogy írtad.Így se.Ha tud, más is segíthet.Köszi! Egyébként szvsz nemcsak a legvékonyabb,hanem a legszebb okostel.Így kéne kinéznie az N-eseknek is+összeszerelés.
-
felsál
tag
Ja 1-2 hete nem jó,fringgel nálam csörög hívottnál nem, beállítással meg 1 géphang mondja a creditet. Persze vonalast próbálok. Előtte ment 061-el is most +36-al sem .Ezekszerint neked működik
-
felsál
tag
Helo a szignózós kínai oldalra hogy lehet eljutni? Bocs de a szignózás nekem kínai Egyébként az nstartert akarom signozni, mert a bootert sehol sem lelem(fscallerhez)
-
felsál
tag
Sziasztok 1 láma kérdésem van:meglévő email postafiókot hogy tudok törölni? Pedig csináltam már,de elgurult a kavinton Előre is köszi!
-
felsál
tag
Kösz már meg van. Nektek is recseg ropog a teló?(bill.,akkufedél).
-
felsál
tag
Sziasztok, azt hogy lehet megváltoztatni,hogy a webre csatlakozás ne automatikusan a t-net-re menjen,hanem megkérdezze?Tegnap még úgy csinálta nem tudom mi lett.És google keresőnél is ez van.Nem tudtok rá megoldást?
-
felsál
tag
hát TokLac jó tanácsa szerint (ami nem megy kártyán megy telón telepítve)működik .Viszont.Egyes klippek akadoznak,illetve paused-del állnak meg,n95-ön is A mentést nem is kínálja fel mindnél,ez így nemsokat ér
-
felsál
tag
Januárban Joe bácsi feldobott 1 témát,de nem volt nagy az érdeklődés.Ez lenne:bluetooth-on átküldött dolgot jó lenne áthelyezni pl.:kártyára.Ez megvalósítható vmi progival?
-
felsál
tag
Az én n95-öm is arab bill.-es,de made in finland.Sw frissítés után alapból magyarra áll.Ez hogy lehet?
-
felsál
tag
válasz asadasad22 #4161 üzenetére
Hello, a 8gigás nagyon megéri én is láttam a PH-n,de szerintem 2"-ra felesleges.Nekem a 2.8"-on már jobb a helyzet Divxek,sorozatok ilyesmi.A többihez meg bőven elég a 4giga.Mondjuk alább nem adnám(5500Ft)Én ezt veszem Aztán ha veszel 1 n96-ot , a 16gb-hoz lesz 4gb-od =szép kerek 20giga
-
felsál
tag
Srácok megcsinálom az allfiles hackket,de megkérdezném azért:utána már nem lehet vissza állítani sose?garancia elvész?,a telepített dolgok közben elvesznek a telórol(beálítások)?Kódok sem kellenek már utána? Valakinek tapasztalat? UI.:ha ezekről már volt szó bocs,de nem találtam,ne légy feszült, árt a stressz
-
felsál
tag
Nekem is kéne SlovoEd német-magyar!
-
felsál
tag
Nem tudom mit izgultok az FL3-ra, 1 fillért nem ér(kis túlzás) Szinte csak a youtube-ra jó, de az is dög lassú(N95.8GB)Én is a mobilos verziót használom.Ne bánjátok!
-
felsál
tag
Hello! Én is segítséget kérnék(megint ):a teló bekapcsoláskor telepíteni akar vmit(memória egységről) majd kiírja, hogy nem megbízható és nem telepíti. Alk.kezelőben nincs telepítetlen, nem lehet valahol látni?Azt hiszem volt már ilyen, de nincs kedvem legyalulni majd vissza pakolni mindent. Egyébként a "téma" témához Pizeronál whiteboard,blackboard,euro08 is kellemes.
-
felsál
tag
Az EW-ben 50ezer függetlenül a teló. Ez önmagában is hír, de a dolog pikantériája, hogy az 5310-es meg 60ezer.(még 3g-je sincs)
-
felsál
tag
válasz blueMerle #5552 üzenetére
Hivatalos magyar garis VS külföldi magyarosított sufni garis Na ne nevettes!
Egyébként már vittem sufni gariba n95-8gb-ot.1 hétig volt ott, az eladó büszkén, önelégülten mondta, hogy most már jó a wifije.Csak hogy én időközben rájöttem, hogy az otthoni routerem volt rossz.Magyarul a telnek semmi baja nem volt.Na ez milyen?
Kipróbálhatta egyáltalán a "szervízes"? -
felsál
tag
Heló, szeretném a tel.könyvemet elmenteni PC-ére.Írták már páran PC-Suite-el, de azon belűl nem találom a backup-ot.Mondjuk N-es van fennt, az számít?Valaki leírná kicsit részletesebben hogy is kell?
köszke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest