Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
én is néztem, nekem sem szakadt meg 1 perc után. sztem nincs mitől félni, sehova nem tudják és nem is akarják kiszámlázni. utánaolvastam az oldalukon és semmilyen 1 perces korlátot nem írnak. 1 korlát van: hetente csak 300 percet lehet telefonálni. asszem ez nekem elég sztem ne gondolkozzunk rajta, hogy hogyan lehetséges ez, csak használjuk egészséggel biztos megéri nekik valahogy.
-
TokLac
senior tag
Szívesen! Debrecen, Multimediatower. Egy nagyon jó számtech üzlet. Ilyen helyeken érdemes szét nézni. Itt a legolcsóbbak. Basszus, elírtam az árát. Az ilyen 1Gigás 3200Ft. A 2Gigás egész pontosan 4175Ft-volt! Elnézést!
[ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
danaudio
aktív tag
elhiszem, különben nem tudtad volna h joe bácsi felvetette januárban: P
ugyanakkor gondoltam rákeresek én is, annyit írtam be hogy bluetooth, és micsoda meglepetés, volt egy komment(amit konkrétan én írtam még régen) ugyan evvel a kérdéssel, és anno meg is kaptam utána rögtön a választ. tehát még figyelmesebben kell keresni, de a keresésre való hajlamod díjazandó -
rekid
addikt
Tobb mint vszinu hogy mar a boltban atirtak a product kodot a tokot a blaha és rakoczi ter kozt vettem (4-6 egymas utani megalloja) egy sufni gsm boltban kb 5 m2 az egesz rakoczihoz kozelebb van a bolt mint a blahahoz.
Nokiaprogramokon igy keresd: pdf.plus
jah tok belul bör[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
MODERÁTOR
-
jani0625
aktív tag
az a bajom a recsegéssel hogy az ismerőseim között 7 másiknak van zsír ugyanilyen telója és egyik sem recseg. Sztem csak szét kéne szedni meg normálisan összerakni. Lenne is rá emberem aki nagyon ért hozzá csak a gari miatt félek elvinni hozzá. Viszont a zúgást már az első telefonálásnál hallottam csak azt hittem le vagyok árnyékolva de azóta mindig volt, hol hangosabb hogy alig hallottam amit a telóban mondanak,hol épphogy lehetett hallani. és kihangosítva meg nincs semmi,szóval valszeg a hangszóró szar.
-
danaudio
aktív tag
qreadert nem ismerem, mobireaderben tudom: a mobipocket.com -ról letöltöd a software fülnél a mobipocket readert a pc-re, ez egy iTunes-ra hajazó megjelenésű e-book progi, ahol bal oldalt kiválasztod az e-book-ot, majd fölül azt hogy import, és ott ki tudod választani milyen formátumú fájlt akarsz importálni...ha jól tudom, a cbr az egy tömörített file, szal azt előbb csomagold ki, alapjáratban nem hiszem hogy azt ismeri(legalábbis minimális az esélye)...de biztosan ismeri: office, pdf, html, text, chm, és EPUB kiterjesztéseket. szal csomagold ki a cbr-t winrar-al és rakd pl pdf-be...utána ha látod az ebookok között a könyvet, csatlakoztasd a telót adatátvitel módba, felismeri a program és szintén fülöl a send-nél kiválasztod a telefonod...hajrá
-
zdanee
őstag
Felsal:
txt, pdb, prc, tcr, fb2, umd. Igazibol egyszeru kis program, mint egy faek, de 3650 ota ezt hasznalom, megszoktam. Van 4 alap es 1 szabadon beallithato betumeret, elforgatas barmerre, igazitas/elvalasztas, kereses, konyvjelzok, ugras, autoscroll, allithatod a szineket, van egy popec orad a sarokban, meg egy hasznos ezrelekes scrollbarod alul, nagyjabol ennyi. Es nem kell szamitogeppel vacakolni, letoltod bongetoben a konyvet, kimented, olvasod, mas nem is kellett hozza csak a telefonod.(sry, lejart az elozore a mod idom)
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
zdanee
őstag
Esetleg megprobalhatnad, h hatha valamilyen rootcertificate hackkel fel tudnak telepulni a kerdeses alkalmazasok, es utana leszedni oket... vagy ja, ujrahuzni a kartyan levo progikat, miutan a kareszt formaztad...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Joe bácsi
őstag
A memó kártya benne van a telóban amikor indítod? Ha nincs, tedd bele. Ami települni akar adott program, Opciók és Telepítésre nyomd. Elméletileg települnie kellene (nekem így sikerült megcsinálni pár progival).
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest