- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Ezer hála a cikkért, számomra sok új és hasznos dolgot tudtam meg. (Nem vagyok nagy fotós.)
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
kpal
nagyúr
Bár nincs 920/1020 -am de szeretek egyre többet tudni erröl a telokrol Mire nekem lesz addigra mar sokan tuladnakrajta
-
aero.
veterán
válasz Neurotoxin #39 üzenetére
Kint a beta. [link]
-
Neurotoxin
őstag
Köszi, jó leírás! De ha valóban jön a GDR 3al, akkor inkább megvárom!
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Z-o-t-y
tag
Remek cikk! Csak így tovább
http://instagram.com/_doublez_
-
Assdak
őstag
Fokusznál, ez a macro mód hol van pontosan? Én AF ről feltolom, és ott rögtön manualra valt.
-
vanye
senior tag
Más is tapasztalta már azt, akinek 920-asa van, hogy videó készítése közben egy-egy pillanatra random be-beröccen a kép? Baromi idegesítő! Nálam ezt mind a stock, mind a Nokia Camera alkalmazással ugyanúgy produkálja a telefon - csak azt nem tudom, hogy miért.
Apropó: milyen program javallott videovágásra?Stern des Südens!
-
Steven
addikt
ajándékba vettünk 820st apósnak ... és néztem hogy milyen fos képeket csinál ... felraktam a cikkben leírt progit és egész korrekt változást tapasztaltam... mérföldekkel jobb így ... danke...
az új update-ről kaphatok linket mik lesznek benne?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Polllen
nagyúr
Érdekes cikk, egy részével egyet is értek, bár ami nekem fura, h az optimálisra én még nem találtam soha más értelmezést, mint az adott körülmények között a legjobb. Itt azt írják csak azt jelenti elfogadható.
Plusz azért nekem a médiákban is erős. Főleg, ha valaki újságírónak tartja magát
Off vége.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
BiP
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
Hasznos írás.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kiszi07
senior tag
Köszi, nagyon szeretem ezt az app-et
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
konyi79
addikt
Jó írás lett!
-
hito
nagyúr
Köszi az irományt, élmény volt olvasni! Hasznos dolgokat tudtam meg. Pl. az ideg meg tudott volna ölni eddig, hogy miért nem lehet egy ujjal zoomolni, mint a 808-nál a hangerő gombokkal. És lám, csak én voltam a loser
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
BiP
nagyúr
válasz westcoastog #16 üzenetére
Én így felraktam a gdr3 previewt a múlt héten, azóta érdekes módon azt írja az áruházban a Nokia Camera, hogy nem elérhető
(szerencsére a már felrakott verzió ettől még működik)[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
A 1020-ban videózás közben ugye ki lehet kapcsolni az autofocust, és manuálisan is tudok focusálni, arra, és akkor amikor akarok?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Jó cikk, friss 920 tulajként sok újat tanultam belőle!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Nyeste86
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a 3. frissítés mikor lesz elérhető?
A Windowsphone weboldalán már részletesen leírták magyarul, hogy milyen fő frissítés érhető el benne, de a telefonom azóta is csak annyit ír a frissítések keresése után, hogy naprakész. (Lumia 925) -
blokad
senior tag
kár, hogy a proxy-s trükkel sem tudom telepíteni
-
zoleetag
csendes tag
A L820-asomon valamit piszkált mert azóta, hogy felraktam, a gyári kamera alkalmazás képkészítés után félpercig menti a képeket plusz a felvett videót nem jól menti el se a gyári kamera sem a Nokia Camera. :\
Átállítottam hogy a telefon tárhelyére mentse a videókat gondolva arra, hogy hátha a memóriakarival van baj, de úgy se menti el jól a videókat.Fotózás terén nincs baj vele, nagyon jó kis képeket lehet csinálni vele!
Nokia 6100 > Nokia 6101 > Nokia 5310 XM > Nokia X2-00 > Nokia 5800 XM > Nokia 500 > Nokia N8-00 >Nokia N9 > Nokia Lumia 820 > Nokia Lumia 735 > Samsung Galaxy S6 > Samsung Galaxy S7 Edge > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S20+???
-
Kasya
nagyúr
Ugy olvastam itt forumban, hogy alsobb kategoriaban, ahol nincs eleg ram, hajlamos minden fenykepezes utan kilepni a program... tapasztalat?
Köszönjük a cikket, szuper lett
-
BobTail
őstag
Ez igen, szépen összeszedted!
-
PuMbA
titán
válasz westcoastog #4 üzenetére
Régiót nem kell átállítani Lumia 720-on sose csináltam, működik, csak a proxyt kell átírni Az írás király
(#7) westcoastog: Lehet azért, mert a telefonom gyári, független
[ Szerkesztve ]
-
nikilauda
senior tag
Köszönöm. Pont ma tertem vissza egy920-szal.
-
westcoastog
veterán
Az érdekes hogy nem volt letöltésgombod.
Bár én azt mondom most már hogy jön a frissítéssel úgy fölösleges letölteni addig, mert ha frissítés jelenik meg hozzá azt is csak úgy tudod letölteni hogy beírod a proxit, régiót átállítod stb, ehhez meg kinek van kedve mindig. Kijöhetne hamar az a lumia black.Gondolom az időzóna/ország/telefon nyelv átállítást megcsináltad.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz westcoastog #2 üzenetére
Na ez jó hír ... mondjuk nálam a proxy-s megoldás nem megy, nincs letöltés gomb, csak a szokásos régiós hablaty.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Lumia Black frissítéssel a 520-ig minden nokia megkapja majd és nem kell proxival tökölni, mert így még le sem lehet frissíteni.
Jó cikk lett.[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Profi képek!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest