Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
ez az óra javitás nekem is jól jött,kösz
ti használjátok videózás közbe a képstabilizálást?
-
stickrs
senior tag
vettem egy nokia ca-75u kábelt,és teszteltem kicsit..sajnos a hd-t nem viszi át,ahogy vártam is,de régebbi tvre tökéletes. főleg hogy 500ft-ért jutottam hozzá
2óra folyamatos lejátszás kb 30%-ot rántott az aksin,szval pár filmet-családi videót meg lehet nézni egy töltéssel. a másik a gyári tok amit sikerült beszereznem..nem voltam eddig hive az ilyen szilikon tokoknak,meg képeken annyira nem is néz ki jól,de most hogy kezdem megszokni,még jobban is tetszik,mint a belecsúsztatós
otg kábelnél mind1 melyiket veszem csak micro usb-s legyen? vagy fontos h csak nokia legyen?
-
stickrs
senior tag
próbálta már valaki a Nokia CA-75U tv kábelt? mert youtube-n láttam hogy működik vele
-
stickrs
senior tag
S4 zoom?
hát nemtudom...nekem annyira nem jön be,se képminőségileg,se külsőre..elég kényelmetlennek látszik. ha mindenképp androidosat akarnék,akk inkább a sima S4 mellé tenném le a voksom
de azért ha megvetted akk a zoom topikjába irhatsz róla pár sort,hogy mennyire használható mindennapos készülékként,stb. sok szerencsét az uj készülékhez
-
stickrs
senior tag
első alkalommal lehet h tovább tart...bár nekem akk se tartott tovább 5 percnél. sztem a wifiből is be tud lőni egy hozzávetőleges helyet,ami gyorsitja a jel találást. mondjuk nekem most bent a házba is talált jelet,kb 15 másodperc alatt,net nélkül
valószinü mert itt kapcsoltam ki,és rögtön itt kezdett keresni.
-
stickrs
senior tag
köszi
amúgy a navigálás témához visszatérve..most nem az "autóval" menüpontba léptem be,csak nézegettem a térképet...és ott meg megtalálta az utcát amit multkor kerestemja,és arra is rájöttem,hogy ha rábökök valahova a térképen,akk kezdhetek oda navigálást,lehet ti már tudtátok,de nekem még uj
-
stickrs
senior tag
SymbianOS fórumtárs irta még régebben,meg mutatta képeken..keress rá itt a fórumban,vagy googlebe ird be hogy n8 fan club 12mpix nokia 808,és kiadja..csak ugye nem azért vettem gyári garisat hogy bukjam
mert pl androidnál 5perc,ujrahuzod az egészet,és törli a root-ot,és nem is látszik hogy egyáltalán volt vele csinálva valami..csak egy hete használok symbiant és nemtudom itt hogy működik a dolog.
-
stickrs
senior tag
a hack garanciavesztéssel jár? mert tetszik ez a 12mpix pureview amit a gyári kamera app-ba lehet tenni,csak nemtudom a nokiánál mennyire veszik szigoruan az ilyet,v vissza lehet-e csinálni a telót ha garanciáztatni kell.
-
stickrs
senior tag
multhéten,feketét.
"Információk az előrendelt termékről:
A Speedshop Zrt. megkapta az Ön megrendelését. Tájékoztatja ugyanakkor Önt, hogy jelen email-üzenete nem tekinthető az Ön megrendelése elfogadásának. Jelen email üzenet nem keletkeztet Ön és a Speedshop Zrt. között szerződést, így az különösen nem minősül távollévők között kötött szerződésnek.
Jelen email üzenet kizárólag azt a célt szolgálja, hogy Önt arról tájékoztassa, hogy az Ön által megrendelni kívánt termék(ek) nincsen(ek) készleten, de a Speedshop Zrt. az Ön részére előjegyzésbe vette. A Speedshop Zrt. haladéktalanul tájékoztatja Önt az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén, amint a megrendelt termék(ek) beérkezik(nek hozzá. Amennyiben Ön ezen tájékoztásra, megrendelését mégegyszer változatlan tartalommal szóban vagy írásban megerősíti, létrejön Ön és a Speedshop Zrt. között a megrendelt termék(ek) vonatkozásában a távollévők között kötött szerződés." -
stickrs
senior tag
ti nem kaptatok most vmi frissitést? mert nekem kiirt egy csomó ( 18) dolgot. kamera,meg galéria,térkép,meg ilyenek.
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #8749 üzenetére
kösz,azt mondjuk elég rég próbáltam,már nem is nagyon emléxem h milyen,de majd feldobom. valaki használ innen sygic-et?
-
stickrs
senior tag
válasz
Dhampir #8746 üzenetére
hát igen,csak ugye kényelmetlen is lett volna 2 ekkora telóval mászkálni,a másik meg igen,az anyagi oldal..de ugy vagyok vele,hogy ha nagyon nem megy a navigáció akk veszek egy céleszközt úgymond,a 808 meg mindig nálam lesz,ha videózni,vagy fényképezni kell. igazából mást mindent megtaláltam symbianra is kb amit androidon használtam..bár tény,hogy azok a programok minőségileg jobbak mint a symbianra irottak. pl viber,face meg hasonló netes dolgok.
-
-
stickrs
senior tag
azért elég jól birja az aksi,tegnap előtt reggel vettem le,és most van 64%-on. pár videó,pár kép,egy kis netezés..de mondjuk a navigációval nem vagyok megelégedve..faluba ahol az igo megtalálja az utcát,ott ez elvérzett..kissebb településeknél elég hiányos a térkép
-
stickrs
senior tag
feketénél is van ilyen felismerési hiba,vagy csak a fehérnél? mert én is gondolkodtam a 64esen,fekete 808ba. de igy sztem nem veszek,ha vagy megy vagy nem
-
stickrs
senior tag
válasz
Vikthor #8660 üzenetére
szerintem kizárt h ne vigye...csak ráirnak valamit,és ámen,próbaképp most beledobtam a nokia 5610-embe egy 32gb-s kártyát,ami ugye még nem is volt mikor azt a telefont kiadták,4gb-t ir bővithetőségre,és simán viszi. szval egy egy éves modell kizárt h ne vigye a 64est. ezt hol olvastad?
szerk.: akk bocs,látom tényleg van akinek nem megy
hát ez érdekes..
-
stickrs
senior tag
válasz
novinyul #8628 üzenetére
hát a kamera körüli rész sajnos tényleg nagyon könnyen karcolódik..belecsúsztatós tokba hordom,de ugylátom az is megkarcolta v nemtom..mert látszik rajta pár apró karc,és nem össze-vissza,hanem csak függőleges irányba van pár....ugyh én is veszek nokiát,amilyen hamar csak tudok,mert ez igy nem lesz jó
-
stickrs
senior tag
-
-
stickrs
senior tag
Verzió: Nokia belle feature pack 1, szoftver verz.: 112.020.0311, annyira nem értek még a symbianhoz,még a 6630asomon volt,de az már ezer éve volt,meg ahogy látom a mostanihoz nem sok köze van
telón wifin nem ajánlott v lehet? mert nekem 50km az első nokia szerviz,szval ha itthon nem nagy varázslat feldobni akk inkább nem furikázok
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #8562 üzenetére
kiállitott készülék volt,2év nokia gar,mm-ből.
-
stickrs
senior tag
hello. megvan a teló
először kicsit felhuzta az agyam..próbálom az üzletbe,bekapcsolom,minden ok..aztán fizetek,minden,az autóba mondom beledobom már a sim-et,zsir uj,most vettem a szolgáltatónál...erre beirom a kódot,kiirta h ok,erre nem indult el..na mondom jól kezdődik..de egy factory reset után már ment
kép-videó király
de...gmail-es cimtárral valahogy össze lehet szinkronizálni? mert nekem minden névjegy ottvan..
-
stickrs
senior tag
válasz
Polarstar #8524 üzenetére
Hallod..ilyen nehezen még nem vettem telefont,mint ahogy a 808-at (bár nem akarom elkiabálni,mert csak holnap megyek érte,de ha már azt irták h féretették,akk már csak nem lesz gond) És ha bemegy egy olyan vevő,aki pl nem néz utána eléggé,nem nézi h melyik milyen képet-videót csinál,milyen gyors 1ik másik,lehet még el is megy a kedve a vásárlástól,mert hát az üzletben azt mondták és ők csak jobban tudják..
-
stickrs
senior tag
válasz
Dhampir #8521 üzenetére
ahány üzlet,annyi féle képpen próbálnak róla lebeszélni..pl: ennyiért jobban megérné ha vennél egy használt s3-ast,négy magos processzor,nem egy,meg a ram is dupla annyi...stb meg h az a 41mp nem is 41,csak szoftveresen van annyira feljavitva,meg nem is olyan jó az,nem lehet tőle sokat várni..meg ha találok is akkor is,ha probléma lesz akk nem nagyon lehet majd találni hozzá alkatrészt,meg hasonló "vegyél mást,mert ezt nem birjuk beszerezni" lényegű érvek.
-
stickrs
senior tag
válasz
KSparrow #8504 üzenetére
elhiszem hogy hasznos,de nekem anélkül jobban tetszik a teló kinézete,meg már megszoktam,hogy ha leteszem a telefont alá megy a bőrtok. ejtettem már le ilyen tokban a lg 2x-et is,meg a 4x-et is,és a bőrtok is elég jól megvédi,mert semmi nem látszott 1iken se. persze vizbeejtés az más..én kád közelébe se viszem.
ja,és ha valakit érdekel kiállitott akciós 808 akkor a kövi mm üzletekbe van még:
Az Ön által keresett készülék következő áruházunkban érhető el.
Media Markt Westend (1062 Budapest, Váci út 1-3)
Media Markt Árkád (1106 Budapest, Örs vezér tere 25)
Media Markt Póus (1152 Budapest, Szentmihályi út 131)
Media Markt Arena (1087 Budapest, Kerepesi út 9)
Media Markt Duna Pláza (1138 Budapest, Váci út 178)
Media Markt Székesfehérvár (8000 Székesfehérvár, Palotai út 6)
-
-
stickrs
senior tag
hello. mm-ben lefoglaltam egy ilyen csodát,utolsó kiállitott darab..80.000ft(nettó,mert külföldi vagyok
) + benzin kb 5.000ft, 2év gyártói garival,azt irták karcmentes,fóliás
-
stickrs
senior tag
válasz
Polarstar #8439 üzenetére
mts: Mobilna telefonija Srbije,elolvastam megint,nehogy hülyeséget irjak,de ezt irja:
-az ellopott,károsodott,vagy elvesztett sim kártya cseréjének ára 200,00 dinár( egy dinár 2,5ft),ugyanaz a telefonszám megtartásával, adóval együtt
-a felhasználó kérésére a sim kártya cseréje 200,00 dinár,ugyanaz a telefonszám megtartásával,adóval együttszval...ja,nálatok kicsit több
am én 1250ft-t fizetek havonta,és 300 lebeszélhető percet kapok minden hálózatba,600sms-t és 600 megát..ha nem használom le akk hozzáadja a következő hónaphoz ami megmaradt..
-
stickrs
senior tag
-
stickrs
senior tag
válasz
Dhampir #8424 üzenetére
hát én kérdeztem jópár helyen..a környéken 2 üzlet mondta hogy be birja szerezni...mire jönni kellett volna a készüléknek(egyik szerdán,másik ma) addigra az lett,hogy elfogyott a nagykerből,és nem birják beszerezni..most még várok hátha jövőhétre valamelyik tud szerezni. ha nem,akk marad az online rendelés vmelyik webáruházból..
-
stickrs
senior tag
gmail-es cimtárat lehet szinkronizálni a telóval? ti szolgáltatótól kértétek a micro sim-et,vagy vágtátok a normált?
mert nekem normál méretű van,és ha minden jól megy,akk holnap meglesz aa 808.. gsm üzletekbe levágják ha kérem szerintetek?
-
stickrs
senior tag
válasz
MR007RM #8283 üzenetére
na ja...én is a környékben 5 üzletet kérdeztem,abból 3ban még rendelni se lehet..2ben pedig csak rendelésre hoznak...remélem a héten be tudják szerezni
alig várom már h nálam legyen,főleg ha ilyen videót készít
nem hittem a szememnek amikor ezt megláttam,meg h milyen jól veszi fel a hangot..brutál.
szerk. ilyen környezetbe a 4x-el egy zajos recsegős szutykot lehet csak felvenni
-
stickrs
senior tag
kösz szépen a válaszokat
remélem hamarosan ebbe a csoportba tartozom majd
térképnél egész eu van?
-
stickrs
senior tag
hello 808 tulajok
gondolkodom hogy a lg 4x hd-met lecserélem egy ilyen kameracsodára,mert annak a kép/videó készitési képességeivel nem vagyok megelégedve..én pedig főleg erre használom,max egy kis navi,hivás,sms. annyi hogy symbian-t nem használtam már...nagyon rég óta..szval a kérdés az lenne,hogy átlagos használat mellett mennyire jellemző a beakadás-fagyás-ujraindulás a készüléknél? mert a kép-video egyértelműen meggyőzött,azt a részt nem is kérdezem
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest