Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
64b0r
aktív tag
válasz PoLizei #15042 üzenetére
Bizonyám! Nekem az tetszik a legjobban, hogy bedugom a headsetet, és felismeri, hogy "ez bizony egy headset, amit belém dugtak". És én beállítottam, hogy a headset bedugásánál váltson át headset profilra, amit én definiáltam (más, nem mp3 csengés, hogy zenehallgatás közben kitűnjön, plusz hívó nevének kimondása, hogy elővenni se kelljen) - Ahogy old rocker mondaná, ezzel a telefonnal vigyázni kell..! -
Viszont szerintem ez nem a telefon sajátsága, hanem az oprendszeré, az ilyen okos. Úgyhogy másik symbianos telóval is jól járhatsz, ha idegenkedsz az érintősöktől.[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
tusi_
addikt
válasz PoLizei #15303 üzenetére
Nemrég fejtegették, hogy a Nokia a 13-16 éves korosztályt célozta meg az 5230 mobillal és hogy nekik kellene a wifi, hogy ingyen tudjanak netezni, kereset hijján. Mert hogy milyen menő, hogy egy mekiben tudsz a telefonnal netezni
A lényeg, hogy ugyan gazdag nem vagyok, de netezni nem járok mekibe, sőt, a laptopomat sem használom ilyenre, tehát nekem nem fontos tulajdonság, inkább otthon a szgépről.[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
válasz PoLizei #15379 üzenetére
Nincs külön háttérvilágítás pixelenként, ebben igazad van, viszont az, hogy a pixelek fehérebbek vagy sötétebbek, nem befolyásolják a fogyasztást, egyszerűen máshogy áll a kristály. A TV-k plusz beállítása egyszerűen kényelmi funkció, ha nem akarod megvakítani magad.
“All nothings are not equal.”
-
vtorok
tag
-
kp78
addikt
válasz PoLizei #18324 üzenetére
Nekem is úgy kérte meg a másik fórumban egy hozzáértő már majdnem másfél éve.
Eddig semmi gondom nem volt semmi téren, bár azért van vmi abban, amit a hsz. végén írsz.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
PoLizei
aktív tag
válasz PoLizei #19020 üzenetére
Úgy látom, ez csak X6 bug, és már tud róla a Nokia Support, talán tesznek valamit.
P*L****
-
old rocker
veterán
válasz PoLizei #20471 üzenetére
Azóta rájöttem a pici kis trükkre... A "teljes" árúhoz jár valamiféle blútúszos kezelő felület, de letojom. Ez az alaklmazás annyira jól paraméterezhető... akár 3-5 profi és 3-5 életstílus kezdőfelületet állíthatsz be, bár az már szerintem hülyeség..
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Processzor és videókártya váltás után nincs kép és billentyűzet.
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest