Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz vtorok #16362 üzenetére
Menü-->Alkalmazások-->Hely-->Helymeghatározás-->Helymeghatározási módszerek--> Na itt legyen bepipálva a Beépített GPS, ha van mobilneted akkor még a Kiegészített GPS
Menü-->Alkalmazások-->Hely-->GPS Adatok-->Helyzet--> Na itt szabad ég alatt kutya kötelessége megmutatnia a pozíciódat, egyébként szerviz. Ugyanitt Nyomhatsz neki még egy opciók--> műhold állapotát, és figyelgetheted, hogy van-e bármilyen jel, a szürke csíkok a bármilyen jel, ha meg kiszínesedik akkor azzal már számolni tud, minimum 3 színes kell a pozíció számoláshoz.Ha a fenti mutat pozíciót, akkor az ovi mapsal van valami, ha nem, akkor a gps -el és szervíz. Illetve ha még 3 napon belül vagy akkor a pannon.
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
válasz vtorok #16398 üzenetére
Hatööö, nem tudom, ott abban a gps-ben valami nem100-as. Nekem bp-en meg soha nem vesztett jelet, és aránylag gyorsan magaratalal. En annyi problemat vettem eddig eszre, hogy a nagy sebesseget nem szereti. Autopalyan mar tobbszor elofordult, hogy nem talal magara soha. Ilyenkor maps bezar, ujraindit, es aztan mar fel percen belul mutatja, hogy hol vagyok.
De gondolom te nem 140-el hasitottad a nagykorutat
A 40-es szoft meg elvileg mar minden szolgaltatonal kijott, az NSU nem ertem miert mondja, hogy a tiedre a 31-es az utolso.[ Szerkesztve ]
-
-
stewe780
őstag
válasz vtorok #16483 üzenetére
Tehát most frissítetted 3.03-ra? Szerintem szaladj azzal is 1-2 kört, én csak azzal próbáltam, mondjuk nagyon szűk utcákban nem kavirnyáltam vele, de nem is vesztett jelet soha. Hogy belefér-e? Nem tudom, lehet, hogy a 3.03-as hibatűrőbb lesz a kisebb utcákban. Az biztos, hogy ahogyan előadtad, nekem mintha stabilabb lenne a műhold kapcsolat.
Cyberpunk: ha ennyire hiányoznak a billentyűk akkor a kapacitív sem lesz megváltás. Nincs mese dönteni kell kijelző, vagy gombok, vagy olyan elcsúsztatható mint az n97 vagy n900. Ha meg a symbitől kiver a víz akkor meg android a megoldás (na attól meg engem ver ki a víz) a motorola milestone-nak úgy tudom van hasonló elcsúsztatható bill-je mint az n900-nak és nem n900 árban mérik.
[ Szerkesztve ]
-
NSC
csendes tag
válasz vtorok #16493 üzenetére
Kösz.Kíváncsian várom, bár még most sem értem hogy tud a netre csatlakozni, mikor nincs előfizetésem.De ez már részletkérdés,mindent megcsináltam amit mondtatok(minden offline,mindig rákérdez,mindenhol),most már várom a számlát, arról majd kiderül hogy mennyi is az annyi.
-
McLaca
őstag
válasz vtorok #16667 üzenetére
Mert hogy ez A Nokia 5800 XpressMusic telefon Navigation Edition verziója.
asadasad22: ha én azt tudnám, hol olvastam tavaly ősszel... Vagy a nokia fórumon, vagy a fene tudja, hol, de valami bennfentes infó volt, arról szolt, hogy tesztelik 5800-val a symbian ^2-t, és a 3-at is. Ez persze nem determinálja, hogy ki is adják rá. De ha azt vesszük, hogy korábban még a 30-as szoftver elkészülte is kérdéses volt, és most az 50-esnél járunk...
Ralfi: akinél nem ír nevet, csak számot, az a szám kétszer van a telefonkönyvben. Ez MINDEN telefonnál így működik.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
taip
senior tag
válasz vtorok #16736 üzenetére
Nem tudom itt mit értenek azon, hogy nincs RDS, én leírtam a tapasztalataimat.
Ha nem írom át kézzel, hogy "Neo FM", akkor még mindig azt írná ki, hogy Sláger. Tehát itt valami nem tökéletes. Lehet, hogy ha újrahangolnám, akkor már Neo-ként találná meg, de ennek nem így kéne működni.
Ugyanakkor ha zeneszám van, akkor többnyire kiírja a szám címét, tehát valamit csak érzékel az RDS jelekből.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
McLaca
őstag
válasz vtorok #16870 üzenetére
A GPS rengeteget zabál. Folyamatos navigációval 4-5 óra után kimúlik. Ha napi 1 órát navigálsz, csak ezzel az akku a felére merül. Aztán a többi megeszi a másik felét, és van ugyebár szép nagy kijelzőnk, meg jókora fogyasztású procink, és hozzá egy ~5Wh-s akkunk. Szóval 2 nap teljesen rendben van ilyen terheléshez.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
VR6-Fan
veterán
-
Thibbie22
tag
válasz vtorok #16944 üzenetére
Felesleges szervizbe menned szerintem. Én a V50 felrakása után a Sygic Mobile Maps 10-et telepítettem és azóta nekem is össze-vissza talál műholdat. Többször teszteltem és volt, hogy 45 mp alatt pozicionált, de volt, hogy 3 perc alatt (bár felhők, környezeti tényezők befolyásolhatják). V40 szoft alatt átlag 1 perc.
Egy trükk azért van: SIM/memkari környékén, oldalán van a GPS vevő. Ha azt az oldalát tartod felfele, akkor hamarabb megtalálja a műholdakat. Ugyanez volt az N95 esetében is.
Last 1 year: N95 Sand->N95 8 GB->N82->5800 XM Red
-
Thibbie22
tag
válasz vtorok #16950 üzenetére
Ööö... Jól értem, hogy így fizikailag megbontani és átforrasztani??? Én így ezzel nem próbálkoznék.
MÁS:
Meg lehet azt oldani, hogy csatlakozzak a telóval az itthoni hálózathoz? Tehát van 3 gép, amiken win7 fut és "otthoni hálózatban" vannak, látom egyik gépről a másik mappáit, wifin tudok másolgatni... Ebbe szeretném valahogy betenni a telefont, hogy például a kertből hip-hop ( ) be tudjak egy képet küldeni az asztali gépre... Értjük? Az N82-ben anno volt ilyen, ha jól emlékszem, bár akkor még nem volt itthoni hálózatom.
Másik:
Ez mi ez: [link]
Ha jól értem, akkor wifi kártya nélküli gépen tudok wifin netezni a telót használva antennának?
Last 1 year: N95 Sand->N95 8 GB->N82->5800 XM Red
-
vtorok
tag
válasz vtorok #16992 üzenetére
Hogy ezt mi a bánatért kellett így eldugni!! Elindítottam a böngészőt, felment wap-pal, majd opciók-beállítások-általános-hozzáférési pont: átállítottam "mindig rákérdez" -re. Ezután már az Ovi áruház is rákérdez. De előtte pedig a kapcsolat beállításokban megadtam, hogy az alapértelmezett az internet, abban pedig elsődleges a wifi. ??? LÉnyeg, hogy műkszik újra.
-
stewe780
őstag
válasz vtorok #17024 üzenetére
hemm... zavar van a mátrixban... vagy az erőben...
Ovi suite val is lehet mapot meg hangot feltölteni? Nekem ez még csak a map loaderrel ment, de akkor szétnézek miket tud még az ovi suite. Lehet nekem régebbi az ovi suite, talán azzal nem lehetett még. Hazaértem felfrissítem. Addig is, hol van ez benne, hol kell keresnem?[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz vtorok #17028 üzenetére
köszi, megnézem.
Devil Smile: esetleg vidd be a nokiához fw frissítésre, én a quickoffice miatt tettem, de hátha a te gondodat is megoldja.
Juteszembe quickoffice 6 update valakinél nem nyert megoldást? Alkalmazások/quickoffice/Updates and upgrades/Offers and promotions free downloads/Quickoffice 6 Office 2007 Viewer/ Full license Free/Donwload email címet kell megadni, letölt telepedik, majd jön az ominózus frissítési hiba, és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
napata2
tag
válasz vtorok #17023 üzenetére
1.)
Nekem is egyelőre bőven elég lenne egy Magyarország térkép és 1 hang hozzá, ilyet PC-re honnan tudom letölteni? Gondolom utána át kell töltenem a telefonra kábellel, majd ezután kell a Map Loader-rel a telefonon is installálni.2.)
Offline-on azt értettem, hogy térképeket nem tölt le, illetve semmi adatforgalom nincs (A-GPS kikapcsolva), teljesen ingyenes a GPS navígáció. De ezek szerint ha az A-GPS is ki van kapcsolva, akkor szinte használhatatlan, olyan lassú? A térképeket Oflline módban használva, de A-GPS-t bekapcsolva mekkora az adatforgalom, és az kb. mennyibe kerül? -
BiP
nagyúr
válasz vtorok #17066 üzenetére
Ovi Suite-tal nekem nem tűnt lassabbnak a letöltés-nem mértem-, ellenben az egyenkénti másolás gyötrelem. Miért kéne nekem ott ülnöm a gép előtt, és várnom, míg letölti, hogy kattintsak 2-t, és várni megint? Map loaderrel kiválogattam mindent, aztán elfelejtettem egy órára a telefont, és kész lett.
Remélem ezt javítják majd.
Amúgy MapLoader el sem indul, ha megy az Ovi Suite, nem hogy nem tanácsolt -
napata2
tag
válasz vtorok #17066 üzenetére
Lassan érthető lesz. PC Suite és Map Loader ha jól értem PC-s program. Ezeket gondolom a dobozban egy CD-n kapom, vagy le kell töltenem valahonnan(?). Ha le kell tölteni, melyik verziót? A Map Loader tartalmaz már térképeket/hangokat is, ha nem, honnan töltsek le?
Az A-GPS költsége tényleg nem vészes. Nekem sima T-mobilos Domino kártyám van, gondolom a költségek hasonlóak, mint a Pannon-nál.. Elképzelhető, hogy kell hozzá aktiválni valamit, hogy használhassam az A-GPS-t?
-
dobolan
senior tag
válasz vtorok #17246 üzenetére
1. A hátralevő menetidőt teljesen irreálisan adja meg. Lakott területen, alsóbbrendű utakon kb. 15km/h-s átlaggal számol, tegnap 8 km-re 35 perces menetidőt adott meg. Állításra nincs lehetőség.
Hát ezt szerintem az éppen aktuális sebességedből számolja ki mindig, lehet nem pontosan. Nem hiszem, hogy utakhoz igazított átlagsebességekkel kalkulálna.
[ Szerkesztve ]
-
varga.balazs
aktív tag
válasz vtorok #17386 üzenetére
hát szerintem ez attól függ, hogy mi lassíthatja a telefont. nekem például msn-ezés közben szokott előfordulni, hogy néha vmit nyomok és nem ír. szóval előfordul az mindenhol. addig jó ameddig nem szokod meg az érintőképernyőt, mert addig legalább lassabban pötyögsz és akk tuti siker
-
janos666
nagyúr
válasz vtorok #17386 üzenetére
Én it tapasztaltam hasonlót, úgy hívom hasztalan és idegesítő feature.
Software frissítés utáni hard reset után első dolgom letiltani a képernyő hangokat és regéseket. Úgy is nézem a képernyőt, mikor gépelek, és látom, ha elütök valamit, az ilyen visszajelzés semmit nem ér. Attól, hogy csippan és rezzen, még nyugodtan félrenyomhattál, de ha nézed közben, hogy az van-e a szerkesztősorban, amit írni akarsz, akkor ugyan úgy látod azt is, ha kimaradt egy karakter...).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz vtorok #17697 üzenetére
Az az, hogy billentyűzár feloldásához még külön kéri a teló kódot. Alap esetben 12345.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz vtorok #17703 üzenetére
Hmm, szerintem sima adatvédelem.
Lopás ellen ott a nyomkövető. Én telepítettem rá, kipróbáltam és tökéletesen működik. Ha ne adj isten ellopják, akkor tudni fogom a tolvaj telefonszámát és pillanatnyi tartózkodási helyét is. Ráadásul ingyenes, ha a csekély adatmennyiséget leszámítom.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
- Samsung A70
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest