- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
marositech #91 üzenetére
Igen, ez amolyan "megszokott" szín.
Fehér, neonzöld és narancs. Ezek azok, amik ritkábbak és utóbbi kettőből is csak olyan létezik, ahol a foglalatokat, hűtőbordákat festették ilyen rikító színekre. A Soltek a fehér színű nyákkal és a még ritkább Jetway ezért is dícsérendő, hogy más, mint az átlag.
Ez is és a fentebbi is az én lapom volt, sajnos ez a Jetway nem működött és az agp foglalatnak sem volt meg már a rögzítője, de még így is szép volt szerintem. Sajnos eladtam gombokért.
Majd egyszer veszek egy P4-es fehér Solteket, de most sem én nyertem a skandin...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest