Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
üzenetére
OK, akkor én értettem rosszul De akkor sem szeretem a kioktató modort (ez nem neked szól).
Csak nem pl erre gondolsz: Amúgy nem kicsit szánalmas ez az ujjal mutogatás bizonyos IT cégek felé. Minden rendszerben és minden szoftverben vannak rések?
Azért meg kérlek bocsáss meg, hogyha hülyeséget beszélsz, kijavítalak.
És ennek mégis mi köze az említett migrációs jelenséghez? Az átlagfelhasználók nem hackerversenyek eredményei szerint választanak rendszert. Ha így lenne, akkor mindenki OpenBSD-t használna.
Ki is mondta, hogy azért váltanak tömegek Windowsról Mac-re, mert problémájuk van a rendszer biztonságával?
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
A stílus sztem az apple stílusára egy reakció, nem feltétlenül helyes, mint ahogy az apple-é sem.
(#24) Sweet Lou 6 általában olvastam a nyilatkozatait. Minden egyes alkalommal néhányan világfájdalomban kiáltanak fel, hogy márpedig ez az ördögtől való, és eljött a világvége. Egyetlen olyan dolgot nem mondott még emlékeim szerint, ami villámcsapásként érte volna a nem fél- vagy teljesen hülye júzereket. A legtöbb alkalommal a teljesen semmitmondó nyilatkozatába költenek újságot olyanokat, hogy az eszem megáll tőle. Nem azt mondom h mekkora arc, de még szimpatikusnak sem látom. Egyszerűen röhejesnek találom azt, ahogy a többiekkel szemben őt a "szereplései alapján" megítélik. Azt készséggel elhiszem h nem épp egy reklámarc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest