Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz Zedz #16 üzenetére

Hátőőőő
    "nincs benne 4k kimenet"
    A HDMI 1.4 szabvány tudja a 4K/24p-t hardveresen, és mivel a filmek alapvetően 24p-sek, ezért nem igaz, hogy nincs benne 4k kimenet. Nincs rajt HDMI 2.0 így játszani mondjuk nem lehet rajt 4K-n.
    Kérdés: a PS4 Pro lejátssza a 4K BD lemezt?

"Egyrészt folyamatosan le vannak akciózva a jobbnál jobb címek"
    Azért ne menjünk ennyire messze, azzal hogy egy évben van 3 nagyobb leárazás (Húsvét, BF, Karácsony), még messze nem mondhatjuk, hogy folyamatosan. 1-1 dolog le van árazva időlegesen, igen, nagy a nyomás az árverseny miatt, így valamit kellett csinálni.
    Ez messze más, mint éves szinten 5500 forintért annyit játszol 20-30 játékkal, amennyit szeretnél. Amikből mondjuk ennyiért évente megvehetsz egy darabot.

adalbert1: természetesen, semmi sincs ingyen, csupa szívjóságból, mivel mint mindent a világban, ezt a piacot is a pénz mozgatja. Pont emiatt mondjuk a disznóságok sem férnének bele, csak ugye a piac erősen oligopol, és ha mindkettő rohadék, akkor próbáld kiválasztani a neked kevésbé gázosat...

• adalbert1

veterán

válasz Zedz #16 üzenetére

Oké, ez már csak az én teóriám - viszont hiába vannak leárazások, az EA Access 1 évre 6000 Ft, és ennyi pénzért lehet játszani az összes tavalyi sportjátékkal (illetve általában az utolsó 2-3 hónapban az aktuálissal is, mielőtt az új megjelenne), Battlefield-ekkel, NFS-ekkel, Mass Effectekkel, stb - ahhoz képest ebből a pénzből szerintem kb. 2 játék jönne ki közülük, még a legnagyobb leárazásoknál is (oké, az örökre az emberé marad, ha megveszi, de szívesebben játszom a Fifa 17-tel ilyen bérlés formájában, mint mondjuk a Fifa 15-tel, amit megvettem valami nagyobb akcióban).
    Ha jól tudom, 4k Blu Ray-nél a drive nem tudja fizikailag, ez szerintem azért gond, mert eleve a Sony az egyik megalkotója a Blu Ray-nek, illetve régebben tendencia volt, hogy az aktuális konzoljuk mindig le is játszotta a legújabb formátumot (PS2 - DVD, PS3 - Blu Ray), így a konzol áráért kaptál egy lejátszót is.
    Persze az MS sem véletlen rakta bele a 4k Blu Ray lejátszást a One S-be és One X-be, illetve engedélyezte az EA Access-t, gondolom úgy vannak vele, hogy valami pluszt muszáj nyújtaniuk, hogy felzárkózzanak az eladásokban.

Új hozzászólás Aktív témák