- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhen
senior tag
Eléggé sűrű lett a Qualcomm ARMv8-as sorozata.
A Snapdragon 425 és 615 között pl kb semmi érdemi különbséget nem látok.
Melyik az "erősebb" SoC ezek közül? -
gusthy
veterán
Ezt azért magja válogatja. A kínaiak azt csinálják, hogy telerakják mondjuk 8 darav A7-es maggal, ami közel azt a teljesítményt hozza, mint egy S800, iszonyat alacsony fogyasztás mellett, nagyon olcsón. Viszont egy A7 és egy Krait 400 mag nagyon nem ugyanaz a kategória. Előbbiből simán elkél a nyolc darab.
-
snapi 800 tulaj vagyok.
szerintem sem tartunk még azon a szinten hogy 8 mag szügséges lenne akármihez.
xe tényleg, underclock-volting-al biztos job kiviteletés lenne mondjuk 4 mag, több gyorsítótár valamint nagyobb csikszélességen.
hiába a 4 energiatakarékos mag ha magas teljesítményen az izmosabbak dolgoznak. elég lenne 2 is, vagy esetleg 1.
-
tjb007
nagyúr
válasz
DemonDani
üzenetére
Majd az év vége felé kiderül.
Kivételesen most én sem tudok többet, egy ideje büntiben vagyok. (#16) GeryFlash
Valóban nem kell, de akkor a kutyát sem érdekelné. Verseny van.
(#20) PetX
Azért, mert a sajtó ráaggatta. Az eredeti koncepcióhoz ugyan semmi köze, tehát a szó szoros értelmében véve nem big.LITTLE, viszont az elv hasonló.
-
no more
veterán
Lol, 1800-as RAM-ok... Még a PC-mben is csak 1300-asok vannak.

-
TeeJay
félisten
válasz
GeryFlash
üzenetére
mi bajod vele?
üresjáratban simán elmegy a telefon 4darab 1GHz-es maggal amit vélhetően full energiahatékonyságra terveznek, amikor meg kell a kraft mert néha néha játszik az ember akkor meg beröffen 4 ugyanolyan mag de 1,7GHz-en amit meg full teljesítményre állítanak be. teljesen jó lesz ez így
én telómban snapdragon 400 van (MSM8930) 2xkrait maggal 1,2GHz-en és bizony ha ez az új SOC lenne benne jobban járnék
-
DemonDani
addikt
Most látom ezt: ISP 2 x 21 megapixel
Az az X inkább "," lenne. -
-
PetX
aktív tag
DE most a 400-asoknál hol a big.LITTLE amikor a magok egységesen A53-asok?
-
-
GeryFlash
veterán
Komolyan van értelme az s400asoknál a +4 gyenge magnak, nem lehet leszabályozni ha nincs cpu terhelés? Valahogy nem tűnik ésszerűnek a +4 ugyanolyan mag pár száz Mhzvel kevesebbel.
Ja és igen, nekem a szagértők azt jósolták, hogy ne is álmodjak a72ről s6xx témában, mert az középkategória
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/re_utos_processzormaggal_es_igp-vel_tor_csucsra_a/hsz_1-100.html
-
rodrigez
senior tag
Bocsi Abu, de a qualcomm oldalán a 618-as esetében 2db A72-es magról írnak, nem 4-ről.
-
freeapro
senior tag
A 400-asok nem quadok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa Rally
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán ha még USB 3.1-es csatit is kap, megvan a 1520-am utódja. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)