Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolomon17
senior tag
Nekem a két Underground nagyon bejött anno. A sz@rrá (optikai)tuningolható verdák, majd a 2. részben a free roam nagyon tetszett - főleg, hogy nem sokkal a Halálos iramban c. opusz után nyomták ki a játékokat
Az első részben viszont marha bosszantó volt, hogy a vége felé valami olyan szinten csalt a gép, hogy az már-már példaértékű... 
Nekem egy kicsit visszahozták az ősrégi Street Rod-os élményeket
(ó, azok a csodás 286-os idők!
)A Most Wanted-ban tetszett, hogy némileg realisztikusabb a grafika, végre nem éjszaka van állandóan (cserébe a verőfény lett all-day-long...) viszont ótvar lett a tuning rész, a régi több száz cucc helyett maradt vagy 50, a versenyzők nem (annyira) csalnak, viszont a rendőr akkor is állva hagy, ha 400-al megyek és tövig nyomom az utánégetőt...
Illetve a pokoli gépigényét se lehetett szó nélkül hagyni, szerintem teljesen irreális volt a megjelenésekor.A Carbon-ban mintha változott volna a napszak, vagy tévedek? Nekem ott rémlik több féle napszak, persze nem dinamikusan, hanem csak versenyenként (aztán lehet csak szita az agyam
) Illetve bejöttek az "izom-verdák", a különböző vezetési stílusú kasztnik, a "sidewing" megoldás is egész jópofa volt.A Pro Street-tel asszem a demo-ig jutottam.
Az Undercover-t tegnap láttam először, mikor vettem egy kormányt

Tényleg kíváncsi leszek, hogy mit lehet még kihozni ebből a témából...
-
zolomon17
senior tag
válasz
afterburner_
üzenetére
...mert a saját ötlet elfogyott, a grafikonok meg azt mutatják, hogy a többi gyártó cuccai jól mennek
A játékiparban is igaz a Tarantino-féle okosság, hogy "jó helyről lopni nem szégyen" -
zolomon17
senior tag
Játékmenetről nincs még info? Körpályás, a régi időket idéző megoldás lesz, vagy az utóbbi 4-5 (kivéve a Pro Street-et) címre jellemző "free roam" stílusú?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az első részben viszont marha bosszantó volt, hogy a vége felé valami olyan szinten csalt a gép, hogy az már-már példaértékű... 
(ó, azok a csodás 286-os idők!
)
Illetve a pokoli gépigényét se lehetett szó nélkül hagyni, szerintem teljesen irreális volt a megjelenésekor.
A játékiparban is igaz a Tarantino-féle okosság, hogy "jó helyről lopni nem szégyen"