Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
64b0r
aktív tag
"no comment "
Baj van a hozzászólásommal? Esetleg a hozzáállásommal? (csak azért mert nem röhögök a markomba azt látva h esetleg valaki kizáratja magát meggondolatlanságból?) Csak azért írtam, amit írtam, mert én is szeretnék legalább 1 figyelmeztetést kapni, mielőtt diszkvalifikálnak, és amikor a thread-et olvastam, az jutott eszembe, hogyha most modi lennék, biztos ott lebegne az ujjam a "ban" gomb felett...On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Enton
addikt
Ma még várható?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #1070 üzenetére
sikerült!!! mostmár csak azon múlik, amiből nekem kevés van a poénok elkerülése végett a szerencséről beszélek
Speedfire: még nincs meg a kalap, de a kérdéseket egyenként megnézve megtudhatod, sikerült -e neked.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Speeedfire
félisten
-
őstag
válasz CptMisi #1224 üzenetére
Már ami marad belőle
szerk::kösz hogy megőrzöd nekem
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz CptMisi #1226 üzenetére
Hogy te milyen nagylelkű vagy
#1227:Minek? Szerinted lesz még erejük egy második körre?
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz CptMisi #1230 üzenetére
és miért kellet volna azt írnom?
én nem veszek rész a bunyóban.Megvárom amíg szétveritek egymást aztán viszem a notit[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz CptMisi #1240 üzenetére
....és szétverjük egymást a sakktáblával
Barthezz2:Igen, honnan tudtad?
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz CptMisi #1247 üzenetére
Ez mind szép és jó de valamire rá kell telepíteni a vírusirtót
#1251:Ezen már van
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz CptMisi #1248 üzenetére
Ezt értem és oké is. Csakhogy szépen elolvasom és mit találok a játék leírásában? Tartalmaz szálakat az irányba hogy az ICO az utódja de nagyobbrészt az ICO utódjának tekinthető(nem guglifordítóval nézem) Tehát a sorrend első az ICO és utána ez nem fordítva! Szorosan összefüggenek de akkor sem az ICO az utódja. Ha meg valami játékosteszt során lett kihozva belőle hogy "hát ez tisztára a Shadow utódja" akkor csak a kérdést felrakó embert tudom sajnálni.
Ez egy hibás kérdés. Ennyi és nem több. Van a beugratós a vicces meg a hibásan feltett. Ez az utolsó kategória.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
bobace
addikt
válasz CptMisi #1501 üzenetére
addig engem sem idegesítenek a 0 napos újonc nyertesek, amíg nem fődíjat visznek. azt kicsit igazságtalannak tartom, kellene valami korlát, hogy ki nyerhet fődíjat, mondjuk minimum 1969 nap reg és őstag rang
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest