Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
-
Dyingsoul
veterán
Igazad van, el is felejtettem, hogy mekkora egy mocsok állat vagyok! Jah és halál komolyan kellett venni ugye? Nem tehetek arról, hogy nem tudsz különbséget tenni komoly és vicces hangvétel közt...
De mindegy, mivel most taktikát váltok: minden házigazdának felajánlok fejenként 1 litert a kedvenc házipálinkájukból a laptopért, lehet választani: körte, szilva, alma, barack, vegyes!
Ugyanakkor várom kedves Vér Istvánka flamelését is!
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Thome
veterán
Ha én valamit elkezdek olvasni, azt addig be nem fejezem, míg a végére nem értem.
Viszont az 1. nagy Gamepod nyereményjátékon még nem voltam itt, csak utána jöttem.
Kerestem én így utólag a választ rá, mielőtt megnéztem volna a helyes választ, de sehol nem találtam. Angolból meg nem vagyok jó, így külföldi oldalakat nem igazán olvasok el...De ha már egy póló nyeréséig eljutok, már jól vagyok, és mindenki atom kockának néz!
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Életemben nem egyszer megtörtént már, hogy úgy írtam alá hivatalos papirokat, hogy nem olvastam el... Akkora hülye vagyok és mindig akkor jut eszembe, mikor hazaérek.. egyszer nagyon be fogom szopni ezzel, de hiába nincs mit tenni
Egyébként ha ez a 4es kérdés olyan könnyű volt mint ahogy gondolom, akkor kb 2 sec alatt megtaláltam a helyes választ.. Bár már énis kezdem érezni a castlevania előtti bemelegítő kérdéseket Egyébként előző játékban megtaláltam a Castlevania-ra a megoldást, viszonylag hamar, de utána még legalább fél órán át kerestem további megerősítéseket!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
őstag
A nicknevem is jó lesz
Nem vagyunk keselyük,csak kihasználjuk a lehetőségeket
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Vistaboy
veterán
Majdnem lemaradtam, de nem írom le hogy miért, mert megint megszólnak a modik.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Hát igen, sajnos a meló elveszi az ember eszét, hét közben nem igazán tudok koncentrálni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Ja, hétvégén megesik. Hét közben sajnos nem érek rá játszani. Be kell pótolni.
-
Vistaboy
veterán
Na, ez viszont szentül igaz.
Képzelheted, hogy meglepődtem, amikor nem találtam magam a kalapban. Az utolsó pillanatig a Castlevania-ra gondoltam, hogy tuti azt szúrtam el. De hogy pont egy olyan játék miatt esek ki, aminek:
1. Én nyitottam topikot,
2. Végigvittem vagy ötször,
3. A Castlevania-s kérdésen majdnem felakadtam, mivel nem ismertem a játékot, órákig szöszöltem, amíg végül 100%-ra tudtam mondani, hogy helyes a válaszom. Utána megláttam a Crysis-t a kérdés címében, és már nyomtam is Nomad-ra. Mondjuk ha a kérdést úgy fogalmazzák, hogy Warhead - Crysis nélkül -, akkor lehet hogy nem olvasom félre.Szóval erre nem is gondoltam volna.
Mindegy, ami volt, elmúlt. Okultam belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
wáháháhá! nem lett volna szabad kimondanod! Már a puszta említése is kacsa (sajnos) azt a játékot is te jó ég mennyire vártam
-
őstag
Nem hallottál még róla?
Minden résztvevőt beterelnek egy hatalmas szobába majd a játék szervezők elkezdik dobálni a játékosokat és akiket eltalálnak azok kapják a nyereménytWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
-
CptMisi
őstag
elvileg megtaláltam...nem bántam volna, ha nem "fél óráig" tartott volna megtalálni egy normális oldalt...nagyot fogok csalódni az internetben , ha ezek után még a kalapba sem kerülök be...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Mackósajt
senior tag
"Fél óra"? 2 perc, de csak azért ilyen sok, mert közben belemerültem a zenehallgatásba. A 9.-est ennél tovább kerestem, vagy 5 percig. (Csak kirakatban és fényképen láttam eddig PS3-at.)
Csak aztán jó is legyen a gyors válasz.
Kereséstechnikai tanfolyamnak akkor is jó ez a játék, ha nem nyerek semmit. De pólóból sosem elég.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest