Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom. Csomónak csómó volt, ami 1-2 nap alatt alakult ki, majd ugyanennyi idő alatt be is gyulladt és igen csúnya lett. Könyöknél - persze, hogy jobb oldalt - emiatt a kezem teljesen használhatatlan lett. Elég nehéz volt az orvosokból kihúzni bármit, mert ha nem kérdeztem, nem mondtak semmi értelmeset vagy konkrétat. Labor eredmény meg a mai napig nincs meg, pedig vettek belőle mintát, így kíváncsi lennék rá. Egy gyulladás felnyitását nem kívánom senkinek, de tényleg. Az, de pláne a másnapi sebtisztítás, hát megismertem milyen, amikor csillagokat lát az ember a fájdalomtól. De sok múlt azon a dokin is, aki csinálta. Akihez meg utána kerültem, meghalt szegény.
-
Én ilyenkor folyamatosan és nagyon durván izzadok, hihetetlen mennyiségeket kell meginnom vízből.
"Szerencsére, amiről szó van, nem fenyegetett különösebben semmilyen téren (nem belső és csak kisműtétek voltak), viszont elég kellemetlen volt és magyarázat nincs rá."
Véletlenül nem ilyen "zsírgumók"? -
Szerencsére, amiről szó van, nem fenyegetett különösebben semmilyen téren (nem belső és csak kisműtétek voltak), viszont elég kellemetlen volt és magyarázat nincs rá.
Viszont mozogni valóban többet kellene... még nem tudom mit, nagyon rosszul bírom a meleget (ezt mondjuk ki is kellene vizsgáltatni, mert szakad rólam a víz 3 perc után), de majd kitalálok valamit. -
Örülök, esetleg, ha az egészséged engedi kezdj el valamit mozogni, bicajjal járni melóba vagy ilyesmi.
-
flymi
addikt
Én sosem értettem, hogy miért mászkál mindenki az utcán/metrón/buszon energiaitallal a kezében. Ez a menő?
Kábé félévente ha iszok egyet, már sokat mondtam. Sima vizet én is ritkán iszom, mer se íze se bűze. Akkor inkább tea, vagy meglöttyintem a vizet szörppel. De ilyenkor a dinnye a legjobb.
Én több, mint 10 évig cigiztem napi rendszerességgel. Elég korán kezdtem, kábé 12 lehettem.
Az utóbbi 9 évben csak a melóhelyen gyújtottam rá, ha otthon vagyok sosem. Az utóbbi években a munkahelyen elszívott cigaretták számát is próbáltam még jobban redukálni. Egy 12 órás műszakban általában 10 szál az átlag, egy hónapban pedig 12-14 napot dolgozom. Még ez is sok. Mármint a cigarettamennyiség és a munkával töltött napok száma is. -
Jó dolog, mikor az ember átértékel dolgokat és főleg ha komolyan is veszi őket. Az utóbbi 2-3 évben én is sok mindent átértékeltem, sajnos már későn, az oka nem fontos. Egyik dolog amire rá kellett jönnöm, hogy a legfontosabb dolog az életedben, az egészséged. Semmi, ismétlem semmi sem lehet annál fontosabb, mint hogy vigyázol magadra és az egészségedre. És ami még fontos, a családoddal sem teheted meg, hogy nem törődsz magaddal, az egészségeddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest