- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
kaptam egy alternativat: https://www.amazon.com/LANRUO-Pocket-Aluminum-Windows-x7-Z8750/dp/B0721SKXQJ de szerintem a gemini jobb kinezetu, kompaktabb.
-
kchris78
veterán
válasz
#56710400 #37 üzenetére
Király!! Szerintem ebből lehetne rendes teszt-cikk is. És / vagy, videó
. Igazából ezek azok a kütyük amik érdekelnének ilyen oldalon, nem a huszadik flagship telefon tesztje (hogy messzire ne menjek S9...) ami igazán semmi értelmes újítást NEM tud felmutatni azon kívül hogy PICIT jobb kamera, PICIT (már user nem érzékeli csak a szinti tesztek) jobb CPU, PICIT jobb aksi idő.... Vagy az 50-edik ulefone elefone meg ki tudja milyen bugyuta névvel rendelkező kínai kopi telefon tesztje ócsóér.
-
kchris78
veterán
hogy én erről nem tudtam!!! ez az előrendelési időszakban 400 dollár volt 4Gs kivitelben, ezt írja az egyik oldal...
-
kchris78
veterán
kérdés milyen minőségü a kijelzője... iphone mellett elég magas a léc...
-
kchris78
veterán
VOLT ericsson MC218-am... Bár kérdés ha megveszem egy geek techie eszköznél többre tudom e majd használni... a flagship okosteló mellett... de KELL
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest