- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
zombinyul #10 üzenetére
Melyik volt az utolsó Samsung csúcskészüléked, amin fos volt a TouchWiz? Bár mindegy is, mert S2 óta nem tapasztaltam hibát egyikkel sem. Sosem azért cseréltem le a launchert vagy az egész ROM-ot CM-re, mert nem volt jó a TW. Most S6e+ van, nem látom hátrányát a TW-nek. Jó kis framework, hasznos alkalmazásokkal, meg sem reccen (legalábbis nem jobb a CM sem).
Memóriakártya bővítés:
32 (24GB) tökéletesen elég szinte mindenre. Az autómban 1-2 havonta cserélgetem a zenéket, vagyis rámásolom az új számokat, albumokat. 10GB-ot alig érem el. Tehát zenét hallgatni bőven elegendő.
Ha rá kell másolnom valamit, előkapom a microDUO pendrive-omat és a seggébe tolom. Így lehet filmet is nézni róla, stb. Egyetlen hátránya, ha 4K-ban videóznál és nap közben nem tudod átmásolni (de itt is jó a pendrive OTG).
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest