Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én arra írtam inkább, hogy generálisan nem egy kategória a két hely. Lehet modnani, hogy HK meg Makaó is Kína, de nagyon nem az, bár gőzerővel próbálják olyan szintre zülleszteni sajnos
A hivatalos globális álláspont szerint egy ország a PRC és Taiwan, de gyakorlatilag elég kemény határ van köztük, midenn szempontból. Politikailag is ellentétes pont, gazdaságileg is eléggé szeparált, az utóbbi évek egyik fontos változása, hogy fektethetnek be Taiwanon a kínai cégek. Visszafelé működött eddig is, de Kínában bárki befektethet, a pénznek nincs szaga, az a lényeg, hogy lapátolják nekik a sok valutát. Kulturálisan meg megint óriási a különbség, eléggé utálják a népi kínaiakat mindenhol, ami nem a Népi Kína, nem véletlenül.Igen, elvileg lehet január 9 óta kapni, nem láttam még konkrétan sehol élőben, de ha taobao-n rákeresel, akkor van elég sok helyen, nagyjából egységes árakon. Mondjuk nem néztem, hogy készletük is van-e, de néhány boltnak biztos van.
Csak felesleges lenne egyelőre, arra nem adok ki ennyi pénzt sem, hogy fél évente megnézzek néhány filmet rajta, amikor repülőn vagyok
Vicces azért, hogy nem voltak képesek egy kipróbálható példányt kivinni egy ilyen kiállításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB
- Lenovo TAB M11 tablet
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hivatalos globális álláspont szerint egy ország a PRC és Taiwan, de gyakorlatilag elég kemény határ van köztük, midenn szempontból. Politikailag is ellentétes pont, gazdaságileg is eléggé szeparált, az utóbbi évek egyik fontos változása, hogy fektethetnek be Taiwanon a kínai cégek. Visszafelé működött eddig is, de Kínában bárki befektethet, a pénznek nincs szaga, az a lényeg, hogy lapátolják nekik a sok valutát. Kulturálisan meg megint óriási a különbség, eléggé utálják a népi kínaiakat mindenhol, ami nem a Népi Kína, nem véletlenül.