- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Den Hadnagy #42 üzenetére
Persze, én arról az esetről beszélek, ha az elektronika is engedné annyival tölteni. Én is töltögettem egy darabig a Nexus 7-em 1.35-ös töltőjével, de több alkalommal is tapasztaltam, h mintha úgy nem bírna annyit az akksi, pedig egész éjszaka rajta volt. Ennek nem is értem az okát, de amikor a G2 topikban feldobtam, másnak is volt hasonló tapasztalata.
-
Ombre85
tag
válasz
Den Hadnagy #42 üzenetére
Én is egy kisebb töltővel szoktam tölteni, ha van időm, de azzal az a baj, hogy folyamatosan csúcson járatja és eléggé melegszik.
Egy 1A-s HTC töltőm már szállt el, mert tabletet töltögettem vele, amihez gyárilag 2A-st adtak. Töltés közben alig lehetett megfogni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest