- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
szilagyiv #11 üzenetére
az tény hogy túl régóta , viszont örülök hogy talán mégiscsak lesz ebből valami.
szerintem bőven verheti az androidot csak legyen kész végre.Nem kell semmi megjegyezni, szó sincs arról hogy szerintem trollkodnál csak nem voltunk teljesen egy véleményen. Nekem van itthon Inteles meg AMD-s gép is. Android ellen se vagyok bár nálam jelenleg csak 3. Nokiát meg kifejezetten sajnálom hogy jelen pillanatban ott tart ahol ( mondjuk most szerintem elkezd majd erősödni)
-
Bling95
őstag
azért is hangsulyozzák hogy még nagyon kezdetleges állapotba van, android se egyik napról a másikra lett ilyen.
szerintem még bőven be lehet hozni a lemaradás, bár tény hogy már elég régóta húzzák ezt a MeeGo-t.alapból szerintem felesleges hasonlítani egy félkész rendszert egy már megjelenő rendszerhez, amennyit látunk belőle az nekem jobban bejön mint az android ( természetesen ha nem nézzük az hogy még akadozik stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest