Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bling95
őstag
Geri: jók is nyelvek, csak tanulni kéne olyat még én még soha nem csináltam , most pedig hirtelen elkéne kezdenem , beis szedtem már idén egy 2-est meg egy 3-ast és van még bent 2 elég sz@r dogám.. de van 5ös meg 4-es
-
Bling95
őstag
ezeket nem lehet órán megjegyezni xD ezabajom nekemis általánosba soha nem nyitottam ki egy könyvet se, leckét se irtam soha mégis szin 5-ös voltam, mostmeg rohadtul nemakar igy összejönni
-
Geri Bátyó
addikt
Basszus, jó nektek, hogy van némi fogalmatok a nyelvről!
Nekem mindig azt mondta az angoltanárom, hogy soha sem találkozott még olyan emberrel, aki 3000 szavas szókincs mellett képtelen volt egy épeszű mondatot összerakni!A vers tovább bővült. Már betelt 3 oldal (108 sor) és nincs még vége. Már én is kezdek félni tőle!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Bling95
őstag
válasz Geri Bátyó #20862 üzenetére
tu sei Geri vagy ti chiami Geri
-
Wictor
őstag
válasz Geri Bátyó #20862 üzenetére
Ne aggódj, chips, meg 2 litnyós kóla bekészítve mellém olvasáskor, oszt hadd szóljon...
Ui: Folyamatosan én sem tudok beszélni németül... Sem...
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
angolul nagyjából eltuom mondani hogy mit akarok, bár mostanában abból se vagyok 5ös pedig elvileg csak nekem van nyelvvizsgám az osztályba xD
-
Bling95
őstag
na de lépek , jóéjt
-
művésznő4
senior tag
Jó éjt édeseim!
Én még mindig tanulok... órák óta...és még mindig nincs vége...
-
Klemens
őstag
válasz Geri Bátyó #20836 üzenetére
Nekem teljesen megfelel, viszont késéssel fogok érkezni, mert 22:00-nál elöbb nem nagyon fogok kiérni a garázsból.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Bling95 #20863 üzenetére
Mit hablatyolsz? Amúgy szép álmokat neked!
Wic: Ha így folytatom, akkor 2 chips és 4 liter Cola!
Alig vánszorogsz? Ennyire vacakul vagy megint? Próbáld meg összeszedni magad! Tudod, az akarat minden gyógyszernél többet ér!Klemens: Nem gond, én biztos, hogy megvárlak! Gyere, amikor tudsz! Szállás biztosítva!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Wictor #20870 üzenetére
Hogyha a takarók számát nézem, akkor 4 embernek tudok szállást biztosítani, de ebből 1 a földre kényszerül (velem együtt, mert ágy 3 fő részére van). Szerintem ez nem okoz problémát.
Jó tanulást és szép álmokat drága Művésznő!
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Geri Bátyó #20872 üzenetére
Ohh, én azt hittem, hogy ez ilyen délutáni dolog lesz. Nofene.
Jóéjt TOSZi, aztán ne rosszalkodj!
-
Klemens
őstag
válasz Geri Bátyó #20871 üzenetére
Rendben, majd sietek.
Majd addig azt írd le, hogy a garázstól mivel tudok oda eljutni."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
válasz Geri Bátyó #20876 üzenetére
Nekem miért kellene jobban tudnom?
Csak azért, mert a buszgarázsban dolgozom?50-es villamos... annak a vonalát nem keresztezi véletlenül a 198-as?
Nem jut eszembe a megálló neve sajna..."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Geri Bátyó
addikt
-
Klemens
őstag
válasz Geri Bátyó #20878 üzenetére
Eszembe jutott a megálló neve!
Szarvas csárda!
Azt hiszem ott keresztezi az 50-es villamost.
Jóccakát!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #20880 üzenetére
Ráadásul a villamosnak feltétele a villanymadzag. Lehet röptetni, mint a papírsárkányt!"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #20881 üzenetére
Jujdepihentekvagyunk!
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Bling95
őstag
válasz geprombolo #20882 üzenetére
eléggé
-
nem_tom
őstag
Hali!
Na mizujság van?
Egész nap idegbeteg voltam, úgy néz ki bal lábbal keltem, de egy barátommal annyit hülyültünk már, hogy elszállt.
-
moha21
veterán
Üdv mindenkinek!
Így néz ki a rend nálunk a koliban: 1-2 kép ( sajna teló ilyen )
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
LadyLorien
tag
Sziasztok! Mizujs erre?
Látom az oldalon nem nagyon vagytok fenn.
Egyébként valaki összefoglalhatna néha tali ügyben, mert én teljesen elvesztettem a fonalat.
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
művésznő4
senior tag
Életkedv elmenés ON! (Y)
Ritka sz*r napom volt.... Kiderült, hogy reménytelen eset vagyok matematikából és ezen ma eléggé kibuktam. Nem viccelek... Tényleg az.
Jöttem, de már megyek is. Legyen holnap legalább annyira szép napotok, amennyire rossz volt ma az enyém...
szép estét <3
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Jó a mikrofon! Most nagyon virulok!
-
Bling95
őstag
hello everybody
-
nem_tom
őstag
Ahogy elnézem alakulnak a dolgok, de nem csak nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest