Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
válasz Bling95 #16604 üzenetére
Részben igen, részben nem.
Gyerekek, elborult az agyam, ezt a lenti sz*rt most írtam nemrég...
Ismeretlen? Ismerős!
Ismerlek én valahonnan, vagy lehet, hogy mégsem!?
Nem emlékszem pontosan, de láttalak én régen!
Kisebb voltál, egy bohókás, aranyos kicsi lány,
"Nem" változtál túl sokat, lelked ma is oly vidám.
Kék, fodros ruhád felváltotta a T-Shirt,
Bambi helyett ma már megiszol vagy tíz sört...
Minden áldott hétvégén megy a buli részegségedig,
Cserélgeted a pasikat, mint számtechbuzi gépe részegységeit.
Átment rajtad a fél város, hát nem veszed Te észre?
Hamarabb fogsz kiégni, mint a 20-as izzókészlet...
20 éves korodra meglesz hatodik gyermeked,
30 éves korodra fogaid nagy részét elveszted.
40 évesen bekerülsz majd a Mónika-show-ba,
Büszke lehetsz magadra, hogy a tesód fiaid apja...
Kellett ez neked, mint Ica néninek Pálpuszta,
Hát akkor tessék, örüljél, Te evolúciós zsákutca...[ Szerkesztve ]
-
talmida
Közösségépítő
GYerekek vendégünk van, azért tüntem és tűnök el.. Wictorkám, a versed tényleg nem a legnagyobb bók. Jók legyetek és aludjatok el hamar. Blingecske, légyszíves tanítsd meg Wictort aludni!!
IN GOD WE TRUST!
-
Bling95
őstag
na, wictor elment aludni
meg énis, joéjt
[ Szerkesztve ]
-
mrgg
tag
Na megvolt a tapsikolás, nem tudom ki nézte a TV2-őn a "jótékonysági gálát"...
Wictor: Áhh, megnyugodtam... Azért gratulálok a barátkozáshoz, de vigyázz! A versed meg egyszerűen őszinte, inkább, mint a titkolózás!
művésznő: A laptoppal tényleg az a legnagyobb baj, hogy nem nagyon bővíthető, nagyon típustól függő a dolog. De én már megszoktam, én sem tudnék egy éjszakát úgy eltűrni, hogy nincs az ölemben a lapos, és nem pötyögök rajta.
talmida: Pedig szokásom, néha rám jön... bacsishoz nem megyek sajnos, a Balaton másik végén leszek, pedig szívesen átadnám az üzenetet... Na majd ha esetleg egyszer ott járnék, akkor emlékeztessetek, lehet elfelejtem addigra. Gratulálok a magyartanársághoz, lehet ez egy karrier kezdete...
Közben veszem felfele a szörnykinézetet, tiszteletként a Balatonnak, most már csak a szemem kéne begyullasztani, és a nagyon fosos embereket halálra tudnám ijeszteni...
-
talmida
Közösségépítő
Te még itt? Igaz, ez a munkáddal járó ártalom.
Nem hinném, hogy új karrierr kezdete, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle. A gratulációt azért köszönöm! Legfeljebb barátkozni fogunk. Kérdezte a hölgy, hogy mennyit kérek egy oldalért (fordításról van szó) Mondtam, hogy 1-2 oldalért semmit nem kérek. Na, erre belendült és azt mondta, hogy OK, akkor kiválaszt a sok magyar újságja közül 2-t.
Erről az a vicc jutott eszembe, amikor megkérdezi valaki a benzinkutast, hogy
--Egy csöpp benzin mennyibe kerül?
-- Semmibe.
--OK, akkor csöpögtesse tele a tankom.[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
mrgg
tag
válasz talmida #16619 üzenetére
Még itt, bár mindjárt megyek már szerintem, eléggé ramatyul vagyok... És még reggel milyen ramatyul leszek, főleg ha pakolni is akarok... De többet nem megyek, az is biztos, valamiért nem az én stílusom olyasmiért tapsikolni, amit utálok, mint a szart.
Viszont készítettem "kémfotót", de a jó szokásomhoz híven csak egyet. A Ganxsta féle előadás tiszta bukás volt a maga előre felvett mivoltával...Usánkában a hivatalos nyelv a magyar lesz a karriered végére! Sok sikert az apránkénti fordításhoz is! A vicc meg fájt, bár ilyenkor mi nem?
[ Szerkesztve ]
-
mrgg
tag
Elnézést kérek, duplázok, már lejárt a szerkesztési időm...
Szóval megyek, jó éjszakát, kellemes napokat mindenkinek, várhatóan vasárnap visszatérek. -
talmida
Közösségépítő
"Usánkában a hivatalos nyelv a magyar lesz a karriered végére!" Na, ezen meg én nevettem akkorát, hogy majdnem kiköptem a rágógumimat.
Jó8 neked is és köszi a siker-kívánást!
Én meg jobbulást ill. teljes jó közérzetet és pik-pak szép rakodást kívánok neked.
Lehet, hogy tényleg jól tetted, hogy abbahagytad a tapsikolást Képet kérhetnénk?IN GOD WE TRUST!
-
geprombolo
őstag
Jóóóreggelt kis család! Olyan jó látni, hogy senkinek nem hiányoztam! Ezt én úgy értelmezem, hogy minden a legnagyobb rendben, senki nem éhes, stb.
Látom, már 8 embernek tetszik művésznőnk ezen családi oldala. Meg szaporodott is a család, míg én nyaraltam.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
moha21
veterán
válasz geprombolo #16623 üzenetére
Szia!
Látom az avatarod is változott.: )
Az erő legyen a pingvinekkel. : )
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Bling95
őstag
válasz geprombolo #16623 üzenetére
hello romboló, rég láttunk milyen volt a nyaralás?
13:45kor indul a vonatunk fel pestre remélem azért a déliből valahogy át tudunk keveredni a margit szigetre
-
geprombolo
őstag
válasz moha21 #16624 üzenetére
Az Erő legyen veled is! Tök poén, hogy néhány órával az új arcom beállítása előtt indultunk el nyaralni és azóta csak az éjjel, hazaérkezésünkkor láttam magam.
Bling: a nyaralás jó volt, sok emlékkel gazdagodtam, meg szép barna színem lett.
Csináltunk laza ezervalahány képet (tényleg, nem vicc!), meg vagy négy órányi videót. Majd meglátom, mi sikerült, egy-két képet itt is megosztok majd a társasággal.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Bling95
őstag
válasz geprombolo #16626 üzenetére
na akkor jó viszont én szerintem megyek gyorsan még leszinkronizálom az ipodot, megkajálok átöltözök meg összepakolok
-
nem_tom
őstag
Jó reggelt!
Mekkorát buliztam tegnap/ma. Régen volt ilyen jóban részem. Hajnali 4-ig szinte folyamatosan nyomtuk a dancet.
Amúgy, mizu van erre?
-
Badman 4ever
őstag
Szia, rég voltál itt, hol nyaraltál? Gondolom nem valami pingvineknek való hideg helyen.
Holnap reggel indulás a gólyatáborba, ha minden igaz, majd csak 25-én jelentkezek újra a tábor után. Ma megnéztem a Gugli térképén a helyet, 46 hektáros dzsungel az egész, nem tudom részegen hogy tudunk majd eligazodni benne.
És van benne medence, focipálya, paintball pálya és gokartozni is lehet.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
talmida
Közösségépítő
Nem csodálom, hogy nem olvastad el mind a sok száz hsz-t, ami a nyaralásod alatt született, de pl én többször is emlegettelek, --utána is nézhetsz, ha van időd. Mellesleg én sem találtam meg, de tutira tudom, hogy min 2x megemlítettelek névszerint is.
Várjuk a képes beszámolódat!! Film is jöhet.
Bling Érezd jól magad a vodafone kupán!!
Te is fiam, Bad, érezd jól magad a g.táborban és vigyázz a határra!
Nem_tomka, hi! Örülök, hogy jót táncoltál , de ugye megint józanul.
Szép estét emberek! Remélem, hogy mindenki jól van!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
geprombolo
őstag
válasz Badman 4ever #16636 üzenetére
Elakadtam félúton a déli sark fele, valami tonhal, vagy szardínia nevű dögmeleg szigeten. Hal bezzeg egy falat se volt, csak hőség.
talmida: örülök, hogy legalább te emlegettél. Jó érzés tudni, hogy a tesóm legalább gondol rám.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
Mi van, mindenki elment tűzijátékot nézni? Vagy kihalt a zzzinternecc?
-
művésznő4
senior tag
Gyerekek, fantasztikus volt ez a nap!
Nagyon jól sikerült a találkozó!Majd mesélünk sokat. Többet már nem írok ma.
Holnap utazok haza, majd onnan írok.
pusziiii -
talmida
Közösségépítő
válasz geprombolo #16638 üzenetére
Igen, valószínű, hogy mind ünnepelnek. Mikor mesélsz a nyaralásról?
művésznő Már nagyon várunk, siesss!
IN GOD WE TRUST!
-
geprombolo
őstag
-
talmida
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
válasz geprombolo #16644 üzenetére
Sajnálom. Mit is csinálsz? ..számítógép-szereléssel kapcsolatos valami.. Bocs, lehet, hogy már mondtad egyszer valakinek, csak én nem tudom.
..naívul azt hittem, hogy nemsokára befejezem a Floridáról szóló bemutatómat, és most látom, hogy csak a saját képeink száma is meghaladja a 2000,-et ...Nem lesz könnyű kiválasztani a megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
geprombolo
őstag
-
talmida
Közösségépítő
válasz geprombolo #16646 üzenetére
Csak a nicknevedbôl ítélve gondoltam számítógépre. Nehéz a munkád?? Mit kell csinálnod??
Micsoda csendes éjszaka!! Ilyen se volt még! Mindenki alszik.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Bling95
őstag
most jöttem meg pestről, nemtudom nézte e valaki a meccset, ha igen akkor én voltam az R betű
kb sztárok lettünk
-
ferensz
senior tag
válasz talmida #16647 üzenetére
Dehogy alszik mindenki. Én pókerezés után most pateroltam ki mindenkit. Kicsit émelygek, meg fáj a hasam, de ez a sör-bor-sör-bor kombótól van. Tudom, nem szabadott volna kevernem, tudom. Alszok pár órácskát, nyolckor kelek, megyek Szőnybe a WF szabadidőparkba kispályás focicsapattal partit csapni
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Bling95
őstag
én viszont megyek majd hnap mesélek mert van mit hello mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Windows 10
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs