Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
válasz Mr.Csizmás #17749 üzenetére
Partraszálltam, de itthon. Leigáztam Wic-falvát...
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Mr.Csizmás #17752 üzenetére
Köszönjük Emese...
-
mrgg
tag
Bankosoktól mentes laza napot mindenkinek! (A kényszer, a kényszer...)
gamekiller: Arrafelé is ennyire hideg van?
geprombolo: Ez fájt!
talmida: Köszi, valamennyire megvolt, nem untam magam szarrá, mellé nem kaptam sok tanulnivalót, csak most kezdek unolódni, ha laptopozok még egy ideig, akkor biztos hogy bealszok... Avagy mi a fenéért ígérkeznek be ezek az értékbecslők 3-ra teljesen feleslegesen, amikor nem is jönnek?
Bling: Huh, ez aztán már jó. Akkor ismét doki, ha folytatódik, gondolom én...
Csizmás: Sajnos elég szar az idő volt eddig itt is, a falak szépen át is vették a hideget. Arrafelé is javul legalább?
LL: Nem lett rossz lett a fejléc sem, bár szerintem a Logout logó kicsit szét van nyújtva, de nincs nekem ebben beleszólásom.
Wictor: Hajrá!
-
mrgg
tag
Csizmás: Hát, nem rossz az a 20 fok... Tél után! Az ilyen hirtelen lehűlések inkább kiborító hatásúak...
Szerezz egy Prescott-magos procit, meg egy lapot, amiben szarrá tudod feszelni, és dobj rá a procira egy jó nagy bordát, és támogasd meg olyan ventikkel, amik nagyon keveset forognak.
CIB, lakáshitel, és értékbecslést akarnak végeztetni. Minek, amikor fizetik a szülők azt a rohadt devizahitelt normálisan? De már lassacskán két órája késnek az értékbecslők... Legalább szerveznék meg ezt jól.
geprombolo: Itten-e.
LL-t idézném mellé:
"Megkérek mindenkit, hogy egyenlőre ne regisztráljon, mert még fejlesztés alatt áll az oldal."[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Mr.Csizmás #17755 üzenetére
Errefelé nagyon hideg van, viszont délben felmelegítettük a hangulatot, ugyanis szénfeketére sikerült égetni egy adag sütit.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
mrgg
tag
válasz Badman 4ever #17758 üzenetére
Hm, akkor délen sem jobb a helyzet sajnos... Itt meg már elkezdődött a fűtésidény, K6-2/500AFX @ 570... (Na jó, ez eléggé szar vicc volt.)
-
mrgg
tag
Bocsi, lejárt a szerkesztési időm.
Bling: Szóval a lustaság megvan ott is, ahogy látom... Meg az orvosiszony. De vigyázz, nehogy gond legyen belőle!
Csajhiány? Ajjaj, mit tervezel?
Hm, mikor szabadultál az iskolából?Csizmás: Kentsfield... Hm, tuning hatására már ennyire nem bírt a Q6600-al a F7PRO?
A Q9300 bírja még tovább? (Elméletileg lazán vinnie kéne, szóval hülyeséget kérdezek.)[ Szerkesztve ]
-
-
Bling95
őstag
na én mentem csumpaa
-
LadyLorien
tag
Sziasztok! Megjöttem. Hogy vagytok ezen a napsütéses, de mégis hűvös napon?
mrgg: A logó direkt lett olyan.... próbáltam simán betenni, de olyan üres volt ...
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
had423
aktív tag
halisztok ,
hosszú nap volt. Kosár edzés...
Mindjárt vissza olvasok. -
mrgg
tag
Bling: Én a hetedik óráról jövök ki kettőkor.
Áh, és egy kevés hiányod van?
Jó szórakozást!Csizmás: Áh, és nem tudsz FSB-t emelni... Akkor ez így nem fog menni sajnos... Megnézhettem volna hamarabb is...
LL: Hello! Elvagyok, bár még nem nagyon fűt a K6.
Hm, nekem pedig valamiért nagyon széthúzottnak tűnik így. Esetleg valami mással nem lehetne az üres teret kitölteni? (Bár te vagy a dizájner, nem én, csak feleslegesen okoskodok. )had423: Hello neked is!
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Mi a helyzet errefelé?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
talmida
Közösségépítő
válasz Bling95 #17759 üzenetére
Megvan! Örexel. Attól fáj a fejed Te is megérzed a frontokat, mint az idősek.
Hát, hiába, 15 év, az tizenöt év.mrgg Na, ne unolódjál már itt köztünk, mert kikapol. Mit adsz el? A bealvást különben támogatom.
Sziasztok többiek! Zod1, hogy vagy? Mizújs? Miért hanyagoltad a kis családodat ilyen sokáig?
Bad fijjam, igazi magyar vagy! Amikor én égetem szénné a kaja-cuccot, akkor azt gondolják a szomszédok, hogy sütnek a magyarok!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
-
LadyLorien
tag
válasz geprombolo #17771 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Próbálunk gyorsabban haladni az oldallal, némi gondunk megint akadt, de cseppet se féljetek, meg fogjuk oldani! Nem ismerünk lehetetlent...
[ Szerkesztve ]
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
talmida
Közösségépítő
Lorien, nagyon jó lett a fejléc
Hogy vagy kis mohikám?? Tegnap sokszor eszembe jutottál.
Bling Hova mész??
Badman4ever, itt most kezd olyan idő lenni, hogy éjszakára ki lehet nyitni az ablakot. Nappal még nem, mert hőség van. De a páratartalom is elviselhető kezd lenni. Olyasmi, mint nálatok nyáron. Ez lesz kb novemberig. Novemberben a reggelek már picit hűvösek. Tudod az már hűvösnek számít, ha 21C alatt van.
LadyLorien, Ügyes(ek) vagy(tok)!!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
talmida
Közösségépítő
válasz LadyLorien #17766 üzenetére
Oóóóó, killerapus hiányzik a sorból, ha jól látom. Most akkor újra kell csinálni az egészet??
Szia PH!andácska!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
had423
aktív tag
Nagyon király a fejli.
Sok munka lehetett vele.
Tök király lesz az oldal. -
talmida
Közösségépítő
-
moha21
veterán
válasz talmida #17773 üzenetére
Szia! Illetve sziasztok! : )
El voltam tűnve, mentek a bulik nem nagyon voltam gép előtt. Elvileg ma is buli lenne, de pihenek kicsit. Legalább van aki gondol rám.
Sok minden bánt mostanában. :SNem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
talmida
Közösségépítő
válasz LadyLorien #17781 üzenetére
Nagyon ügyes vagy!
PH!andácska jöhet a kép, ..majd megerősítem magam. Most viszont megint mennem kell..
IN GOD WE TRUST!
-
Badman 4ever
őstag
válasz talmida #17773 üzenetére
Ha kinyitom az ablakot, akkor melegebb ruházatot kell húznom.
PHanda: Nyami, borkrémes torta... Ide is küldhetsz.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
z0d1AK
nagyúr
Logout találkozón hányan lesztek ott?
-
stangli
senior tag
Sziasztok,
Lorien Jó lett az weboldal, kiváltképpen a családi fotó tetszik a fejlécben.
z0d1AK Milyen találkozón?
-
hengerPHanda
tag
válasz Badman 4ever #17786 üzenetére
Nem lett rossz amúgy érdekes íze volt
Szia, Kata vagyok. Kérsz egy lángost?
-
talmida
Közösségépítő
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #17792 üzenetére
Jóska menni Amerika?
-
mrgg
tag
z0d1AK: Üdv! Éldegélünk, nagy nehezen... Én találkozón várhatóan nem leszek, hivatalosan pénzhiány miatt, nem hivatalosan meg hangulatrontó lennék.
talmida: Már pár órája szerencsére feltaláltam magam, most csak az a kérdés, hogy hogyan adjak több kakaót a videókártyáimnak a Socket 7-es lapomban... (Nem hinném, hogy pl. egy teljesen nóném Savage3D-hez lenne egy is, ezért gondolkozom valami nem gány alaplapi megoldáson.) Semmit nem akarok eladni, szerencsére nem is loptak még el semmit sem.
hengerPHanda, moha21: Üdv nektek is!
-
Badman 4ever
őstag
válasz talmida #17790 üzenetére
Időkép szerint az országos max. nap közben 19,4 fok volt, jelenleg 13 fok van szinte az egész országban: Klikk!
z0d: Hol lesz a találkozó?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Badman 4ever #17797 üzenetére
Monor, talán azt hiszem
De ha kattintasz, akkor látod| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest