Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz Wictor #16100 üzenetére
Nekem idén úgy ahogy volt elmaradt a 19. szülinapom. Igazándiból nekem is csak akkor jutott eszembe, amikor este két haverom elraboltak, hogy de már akkor is mennem kell sörözni, mert aznap vagyok 19 .
Művnő, vizuális alkat vagyok
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Badman 4ever
őstag
Sziasztok!
Volt buli tegnapelőtt este és befejeztem a kukoricás ámokfutásomat.
Az előbb meg élő zene szólt az ablakom alól, átadták Szeged 8-as trolivonalát és ehhez tartozott egy kis műsor, valami tánccsoport is tolta itt nagyba. És mindezt élőben az ablakomból nézhettem.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Wictor
őstag
válasz Badman 4ever #16106 üzenetére
Szia!
A gólyatábor mikor kezdődik? Augusztus végén? Még van pár nap pihenés. Elképesztő, hogy milyen gyorsan elrepült megint a nyár...
Szeretnék Szegeden lakni, még mindig a kedvenc városom. Valóban van egy semmivel össze nem hasonlítható hangulata a városnak, jól mondta valaki. Pedig csak a klinikára jártam oda, de mégis szép emlékeim vannak róla.
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Wictor #16108 üzenetére
A gólyatábor augusztus 21-25. között lesz, már nagyon várom, épp ma fizettem be az első fizetésemből.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Wictor
őstag
válasz Badman 4ever #16109 üzenetére
Nekem tegnap jött meg a levél, potom 123-al volt kevesebb pontom...
művnő: Kivételesen nem talált.
[ Szerkesztve ]
-
talmida
Közösségépítő
válasz ferensz #16091 üzenetére
Egy túrósat kérek.
Drága mrgg, lelkes újonc, mit programozgatsz?
Wic "Hallom" csattogott az éjjel nálatok. Egyébként részvétem a pontokhoz..
művésznő De jó egyeseknek, hogy egész évben ünneplik őket!
Bad fijjam, köszi a képes riportot!
Ma mégsem mesélek. Majd holnap..
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
RoyalFlush
őstag
válasz Badman 4ever #16106 üzenetére
Ez eléggé madártávlatból van, azt illeszd be amin a zoomot is használtad
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
művésznő4
senior tag
-
Wictor
őstag
válasz RoyalFlush #16113 üzenetére
A zoom-os kép engem is érdekelne...
-
Badman 4ever
őstag
válasz RoyalFlush #16113 üzenetére
Sajnos olyan nincs (a fényképezőm lemerült), pedig csajok tolták a táncot.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
művésznő4
senior tag
válasz RoyalFlush #16117 üzenetére
Örülök. Jöhetnél gyakrabban is!
-
Geri Bátyó
addikt
Na, nálam 1 napot késett a 13-a!
Elba... izé elnéztem valamit ezen a rohadt melón, ráadásul már a legelején. Két napi munka mehet a kukába és hétfőn leadási határidő. Szinte mindent újra kell csinálnom.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
művésznő4
senior tag
-
Wictor
őstag
válasz Geri Bátyó #16119 üzenetére
Részvétem! Mondták is, hogy szombat 14. rosszabb, mint péntek 13...
[ Szerkesztve ]
-
művésznő4
senior tag
válasz Geri Bátyó #16122 üzenetére
rendben!
Wic, miért rosszabb?
-
Wictor
őstag
válasz Geri Bátyó #16124 üzenetére
Na igen.
-
ferensz
senior tag
válasz Wictor #16121 üzenetére
Egy így igaz, tényleg rosszabb a 14-e. Például nem tudtam meg kedvenc hölgyeményemtől, hogy mit álmodott velem
Egyébként vettem magamon erőt, megborotválkoztam, most épp nem hosszabb a szakállam, mint a hajam
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Bling95
őstag
na hamarosan elmennek az olasz vendégeink egyszerűen imádom ezt a nyelvet
-
Badman 4ever
őstag
válasz Geri Bátyó #16119 üzenetére
Uhh...
Nekem jól telt 13-a és 14-e is. A 13-át úgy kezdtem, hogy két csaj közt feküdtem egy házibuliban. Aztán nagynénémékkel voltam, jöttek Szegedre, majd hazamentem és lefeküdtem aludni 3 óra fele és csak este fél 11-kor ébredtem fel rövid időre, majd visszafeküdtem és ma reggel 6-kor ébredtem (ki kellett aludni a bulit). Aztán nagynénémékkel voltam megint, majd befizettem a gólyatábort. Délután hallgattam az élőzenét az ablakból és néztem a táncos csajokat. Teljesen fel vagyok villanyozódva.
-
Wictor
őstag
válasz Badman 4ever #16128 üzenetére
De jó már egyeseknek...
-
Bling95
őstag
nekem se telt tul jól, összegezzük gumi deffekt, elromlott router vesztett hokimeccs, és elkezdett fájni most a hasam is eléggé szóval ja
-
Bling95
őstag
van itt valaki?
-
moha21
veterán
Gandalf mondja a hobbitoknak: Jó nektek Hobbitok, mert a munkátok a hobbitok !! d
Én is itt. Nekem is kell kép. Amúgy tuti fake.D
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
mrgg
tag
Jajj, de elhanyagoltam a közkívánatrásokat ma!
művésznő: Invitáld meg a nagypapádat ide!
fec555: Van még abból a palacsintából?
Bling: Uhh, akkor ott valami nagy spórolás lesz...
Wictor: Olvastam a blogodban, hogy szívesen élnél nagyvárosban. Hát, ugye én Csepelen élek már lassacskán hét éve, amikor felköltöztünk szabály szerint rajongtam, hogy húúú, mi lesz itt, Roxy rádió, Rádió 1, ohh yeah... Aha, Budapestet alig ismerem, rádiót csak akkor szoktam hallgatni, ha valamit távolabbról akarok hallgatni. A csaj legalább egy városban lakik veled?
talmida: OpenGL-es cuccokat programozgatok, azon belül is azt, amit sikerül összehozni. Bár ezt is egyre ritkábban manapság, újra kéne kezdeni nagyipari módban, de ha egyszer elkezdi az agyam nem fogni a cuccot... Bár az sem minden cuccon megy jól, szóval remélhetőleg ennél a gépnél ki fognak jönni a hibák.
RoyalFlush: Hi! -
Geri Bátyó
addikt
Mivel (mostmár ma) újra kell csinálnom az egész melót, gyorsan összedobtam az új cuccokat a doboz tetején (nem bírtam ki). Nem semmi. Annyi beállítási lehetőség van a BIOS-ban, hogy az elképesztő. Imádom!
Hangja semmi, viszont az alaplap, meg a VGA fűt rendesen (terhelve gyanítom, hogy a proci is fog). Most örülök csak igazán, hogy nemrég vettem egy új házat!Picit még vagyok, mert ma elfeledkeztem a tálpálékbevitelről, de hamarosan aludni térek. Most tényleg korán kell kelnem.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Csillag5
tag
Sziasztok!!
Nem tudok elaludni!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest