Hirdetés

2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Hieronymus


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

"csak gyökeres társadalmi változásokkal lennének teljesen eltüntethetők."

Ez a probléma megoldás aszpirinje.
Jól hangzik, csak nem sok hasznos információt hordoz.
Amúgy sem a társadalom, hanem egyének tudatosságának fejlődése a mértékadó.
Ebből fognak következni a társadalmi változások, amik jó esetben pozitívan hatnak vissza az egyénre.
Az emberek többsége az élete során során, soha és semmilyen körülmények között sem tud egyetlen önálló gondolatot létrehozni.A reakcióik tanult folyamatok.
Akik bármilyen apró, de önálló gondolatra tudnak tudnak szert tenni, jó eséllyel kerül be a történelem könyvekbe.

Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A Fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.

(#2) seolwon


seolwon
(kvázi-tag)

A "kiír valamit a gép" szövegtől agyvérzést tudnék kapni. Soha senkinek nem jutott még magától az eszébe hogy azt fel is kellene olvasni, de sokszor volt olyan is hogy ha megkérdeztem mit ír ki akkor jött a válasz hogy "nem tudom".

Egy ideje már nem is szoktam segíteni senkinek ilyen ügyekben, egyszerűen elegem lett. Azt nem hiszem hogy az emberek ennyire hülyék lennének, egyszerűen nem érdekli őket a téma, lusták.
Az a lényeg hogy a probléma megoldódjon, lehetőleg anélkül hogy nekik kicsit is gondolkodni kellene. Erre példa hogy keresnek valamit, kérdezem: "google-ben kerested már", jön a válasz: "persze már csomó helyen megnéztem". Aztán ha beírom a keresőbe biztos hogy az első találat lesz a válasz. Tény hogy azt sem tudják sokan hogy kell rákeresni valamire, de azért ez nem atomfizika, csak egy kis józan paraszti ész kell hozzá.

A legdurvább az volt amikor felhívtak hogy rossz a másik telefon ("kiír valamit"), természetes kérdeztem hogy mit ír ki: "nyomja meg a kiold, majd a * gombot". Kérdeztem hogy mit nem ért ezen, azt mondja nem tudja mit kellene csinálni. Nyomd meg a kiold majd a csillag gombot!! Pár másodperc után jött a válasz: "nahát működik, te honnan tudsz ilyeneket?"...

(#3) hcl válasza Hieronymus (#1) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

OK, hogy mitől lesz, vagy lenne gyökeres társadalmi változás, azt nyilván nem kezdem el fejtegeni, de alapvető dolgok hibádzanak, ez a lényeg.

"Akik bármilyen apró, de önálló gondolatra tudnak tudnak szert tenni, jó eséllyel kerül be a történelem könyvekbe."'
Szerintem ennyire nem durva a helyzet, de sikeresebbek az átlagnál, az biztos.

@seolwon : "azt mondja nem tudja mit kellene csinálni."
Igen, ezt említettem is. Anyanyelvén van, nem tud absztrahálni.

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#4) pulutodurumo


pulutodurumo
(őstag)
LOGOUT blog

Mélyen egyetértek a cikk írójával. Egy baj van csak. Akiknek ez szólhatna, azok nem olvasnak el ennyit egyszerre. Ha pedig megpróbálsz egy ilyen mentalitású embert rávezetni a megoldásra, fel van háborodva hogy gondolkodásra készteted.
Na de kitartás, a kardhal először, a reményhal meg utoljára.

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#5) hcl válasza pulutodurumo (#4) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van amelyik elolvasná, ha érdekelné, csak azt meg nem érdekli :) Azért köszi :)

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#6) Feketelaszlo


Feketelaszlo
(senior tag)

"láthatóak a műszaki kultúra alacsony színvonalára utaló jelek"

Nekem is ez jutott eszembe, mikor megláttam a robbanómotor kifejezést a cikkben...
Máskülönben érdekes gondolatok, de valóban kicsit terjengősre sikeredett. A tipikus műszakiatlant én az 1. Keress rá neten 2. Nézd meg a súgóban 3. Olvasd el a használati utasítást trióval szoktam lerendezni. Az biztos, hogy a XXI. században ezt a kérdéskört meg kell kicsit rágni, de nem lenne jó az sem, ha visszanyalna a fagyi. 20 éve még az volt a "gáz", ha szakbarbár módjára értett valaki a kütyükhöz, ma meg már lassan az, ha könyvet olvas vagy kiállításra jár. Jó dolog a műszaki kultúra, de óvatosan kell bánni vele, hogy ne a hagyományos értelemben vett kulturával versenyeztessük, mert azzal szemben ez kevésbé cél, s sokkal inkább eszköz.

(#7) hcl válasza Feketelaszlo (#6) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"Nekem is ez jutott eszembe, mikor megláttam a robbanómotor kifejezést a cikkben...'
Nem mondtam hogy végig szaknyelv lesz :)

"20 éve még az volt a "gáz", ha szakbarbár módjára értett valaki a kütyükhöz, ma meg már lassan az, ha könyvet olvas vagy kiállításra jár. "
Ki is tértem a kérdésre, miszerint nem az a cél, hogy mindenki kocka legyen, hanem hogy legyen egy általános műszaki műveltség, és alapvető problémamegoldó gondolkodás...

Igen, eszköz, de :
- borzalmas rosszul használják sokan
- sokszor hátráltatja a használóit, ha nem tudja használni az eszközeit
- sok esetben mutatja az egyébkénti szellemi képességek szintjét is

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#8) alcsa


alcsa
(senior tag)

Nagyon erdekes iras, jo volt olvasni. Koszonom.

(#9) hcl válasza alcsa (#8) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#10) Lenry válasza pulutodurumo (#4) üzenetére


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sokszor nincs is értelme rávezetni a megoldásra, mert végeredményben csak annyit csinálsz, hogy fogod a kezét, de továbbra sem fogja tudni, hogy mit miért csinál.
nem figyel, nem érdekli, közben persze bólogat.

jómagam rendszergazda vagyok egy közepesebb méretű cégnél. a kollégák 100%-a használ napi szinten számítógépet és okostelefont, mégis sokszor kell egy kattintással "javítani" a számítógépüket. ami persze nem romlott el, csak a megfelelő helyre kellene kattintani.

~40 percben hallgattam végig egy kolléga hisztijét, mert az új céges telefon elején nincs fizikai Home gomb, és így vezetés közben nem tudja bekapcsolni a képernyőt. amikor közöltem vele, hogy a képernyő és a készülék bekapcsolására szolgáló gomb viszont kb mikrométerre ugyanott van oldalt, mint a régin, meg egyébként vezetés közben ne nyomkodja a telefonját, akkor fel volt háborodva.
végül azt hiszem visszaadta a telefont és a régit használja, mert azt megszokta. pedig saját bevallása szerint nagyon műszaki beállítottságú...

van akinek nehézséget okoz egy fejhallgató bedugása is, pedig nem volna olyan nehéz meglátni az összefüggést a világoszöld kerek dugó és a világoszöld kerek dugalj közt...

volt olyan, akinek heti rendszerességgel kellett Teamvieweren ugyanazt a "kicsomagolom a zip-ből, felülírom a fájlokat" mozdulatsort eljátszanom, mert képtelen volt megjegyezni.

rengeteg gépen milliónyi toolbar meg malware, mert kattintanak mindenre, ami él és mozog

az ország másik végében lévő irodánk titkárnője...
- nincs internet, mit csináljunk?
- mondjuk hívd fel a Telekomot, mert ők adják a netet, nem én, de azért előtte indítsd újra a modemet, hátha annyi is elég.
- az melyik?
- fehér doboz, zöld lámpák villognak rajta és rá van festve egy nagy rózsaszín T
- aha megvan
- kihúzod a konnektorból, visszadugod
- áh inkább adom valamelyik fiút, mert én nem értek az ilyenekhez.

utoljára pedig a kedvencem:
nemrég egy raspberryPi-vel szórakoztam, offline Windows Update cache-t szerettünk volna készíteni, kellett egy gép, amin élesben is ki tudom próbálni, beültem egy épp' szabin lévő kolléga helyére. a mellette ülő grafikus lány nézte egy darabig a kis NYÁKot, vezetékek, számítógép, űrtechnika meg varázslat majd abszolút őszinte arckifejezéssel megkérdezte:
- Ricsi te kém vagy?
mit lehet erre válaszolni...
- ha elmondanám, meg kellene, hogy öljelek

egyébként mielőtt bárki félreértené, nem fáj, mert egyrészt bizonyos esetekben szórakoztat, másrészt ha értenének mindenhez, akkor nem lenne mit csinálnom, harmadrészt élvezem, hogy a szemükben én vagyok a mindenható csodatévő varázsló, akinek a teste számítógépeket gyógyító aurát sugároz magából.
de nem zavarna, ha átmehetnék Dr. House-ba, aki csak az érdekes problémákkal foglalkozik, mindenki mást meg elhajt a vérbe :D

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#11) Lenry


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a lényeget meg el is felejtettem: nagyon tetszett az írás, az előszóban leírtakkal ellentétben szerintem szépen körülírtad a témát és meglátásom szerint telibetalált :)

kár, hogy tényleg pont azok nem fogják soha elolvasni, akiknek a leginkább kellene. pont, ahogy a használati utasításokat sem :D

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#12) hcl válasza Lenry (#11) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszi :)
Hát szerintem nagyon béna lett, ennél jobban szoktam tudni fogalmazni, de így is már fél éve szenvedtem vele, szóval jobb nem lesz :)

"meg egyébként vezetés közben ne nyomkodja a telefonját, akkor fel volt háborodva."
Ez tetszik a legjobban, meg hogy fel lett volna háborodva, ha összetöri magát, denemazértmertőnemfigyelt!

[ Szerkesztve ]

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#13) Honkydoo


Honkydoo
(őstag)

Jó írás! :)
Az jutott eszembe, régen volt a könyvtárban, ilyen hogyan internetezzünk kurzus. Megmondom őszintén fiatalon hülyeségnek tartottam, de így felnőtt fejjel van értelme! Jól megfogtad a problémát! Ha lenne valaki aki jól ad elő, és szívesen segít szervezhetne "Felzárkóztató" tréningeket felnőtteknek. Tényleg gyorsan változik a technika, és sokan nem tudnak/akarnak lépést tartani vele. Szükség lenne az ilyen tanfolyamokra!

Írtad, hogy a laptopnak nem tesz jót ha a takarón használjuk. Bazz akkor arra gondoltam, na én is 1.0-ás user vagyok.. :DDD Mentségemre legyen szólva, hogy nem melegszik nagyon a CPU és dual hűtés van benne, no meg azért szoktam nézni hogy mennyire meleg. :P

Mondjuk az is igaz, hogy én szívesen mondom meg a hozzám tanácsért fordulóknak, hogy mit vegyenek, mert örömmel tölt el, hogy segíthetek nekik. De igaz amit írsz, és ezt máshol is olvastam, hogy ez csak "tüneti" kezelésre jó.

[ Szerkesztve ]

"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül."

(#14) hcl válasza Honkydoo (#13) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"Mondjuk az is igaz, hogy én szívesen mondom meg a hozzám tanácsért fordulóknak, hogy mit vegyenek, mert örömmel tölt el, hogy segíthetek nekik. "
Meg te esetleg képben vagy, de én nem, és nem fogják fel :) Meg ha neked oké, akkor rendben, de nem mindenki szereti ha napi öten zaklatják, hogy keressen nekik megoldást :)

Laptop : Nézd meg a procihűtőt (már ha ventis ;) )

Felzárkóztatás : Amúgy szép dolog, csak sajnos ez is kb. cseppben a tenger. Amúgy még azzal sincs gond, ha nem akarnak lépést tartani a fejlődéssel az emberek, csak akkor ne akarják annak az előnyeit sem (anélkül, hogy ismernék azokat) vagy magasabb szinteken megmondani, mi merre menjen...

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#15) daa-raa válasza Feketelaszlo (#6) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

Azt én is kijavítanám inkább belső égésű motorra.

Mondjuk a másik oldalon is vannak problémák. Ha bármelyik számtech cég supportjához fordulok, előre kell mondanom, hogy igen, kiszedtem mindent a gépből, újraraktam a Win-t (ez hazugság, mert nem fogom egy szerencsétlen hw miatt), és megnéztem másik gépben is. A probléma az, hogy ilyenkor a support tudása szinte minden esetben elfogy. Aztán meg csodálkoznak, hogy sokan inkább az "informatikus havert" kérdezik meg. Aki megint összekever mindent. És csak ezután fordulnak szakemberhez.

A FF felülete egyébként pont rossz példa. Annak az átalakítását csak egy dolog indokolta: így hasonlít a Chrome felületéhez.

[ Szerkesztve ]

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#16) hcl válasza daa-raa (#15) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A supportnál is betanított munkaerő dolgozik :) Amúgy távolról hw problémát megoldani, sokszor elég nehéz.
Amúgy a supporthoz nem forduló emberek általában, ahogy tapasztaltam, nem azért nem kérdezik meg a supportot, mert nem bíznak benne, hanem mert nem tudják mi az, vagy nem "merik", vagy egyszerűbb rátolni valakire a problémát, mint írni egy levelet...

Másik, persze hogy nem akar a cég belefutni abba, hogy a hardver nem is hibás.

"A FF felülete egyébként pont rossz példa. Annak az átalakítását csak egy dolog indokolta: így hasonlít a Chrome felületéhez."
Teljesen mindegy, mi indokolta, mert a userek függetlenül az októl nyígtak miatta. (Amúgy szerintem is borzalmas a mostani, pedig én FF-t használok.) Illetve a userek egy jó része nem tudja, hogy van Chrome, vagy ő egy böngészőt használ. "Az az Internet" :)

[ Szerkesztve ]

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#17) daa-raa válasza hcl (#16) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

Igazából nem is sok értelme van supporthoz fordulni. Elég nagy probléma, hogy ott is hozzá nem értők dolgoznak tipikusan.

Ott van a Classic Theme Restorer, és a FF felületproblémája meg van oldva. És nem meglepő, hogy nyígtak. Egy jól bevált és kézreálló felület lett elbarmolva.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#18) hcl válasza daa-raa (#17) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"Egy jól bevált és kézreálló felület lett elbarmolva."
Valakinek meg tetszik :) Igazából nekem ott volt röhejes, hogy az új felületre egyszer csak rányílik egy régi stílusú menü :D De igazából hót nem zavaró, csak röhejes.

A nyígás meg, addig van randben, amikor nem tetszik valakinek. Amikor az a baj, hogy nem tudás alapján használta valaki a felületet, és az új felületetn nem tudja, milyen funkciót keres ("oda kell kattintani, és az most nincs") az viszont már baj.

"Igazából nem is sok értelme van supporthoz fordulni."
Nekem pl. az ősidőkben a Need For Speed gyártója, meg a Gravis support is tök értelmesen segített. Igen, hát a kapitalizmus egyik vadhajtása az, hogy a suport csak névleges :)
Másik szép dolog az ilyen-olyan kiszervezett szervizek, mint itthon is gyakori.

[ Szerkesztve ]

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#19) hcl válasza Feketelaszlo (#6) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jaj a másik. Hagyományos értelmben vett kultúra.
A műszaki eszközök használatának nehézségei sokszor a funkcionális- vagy az abszolút analfabetizmusból adódnak. A lakosság egy része tulajdonképpen nem tud olvasni! Nem hibaüzenetet, de egyszerű szövgeket sem. Kifejezni magát írásban pláne nem tudja.
Milyen kultúráról beszélünk... :(

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#20) doeeg


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos a saját környezetemben, sőt, magamon is egyre gyakrabban veszek észre a leírtakhoz hasonló tüneteket: "nem tudom" -> persze, nem is akarom + lusta is vagyok (amire a magyarázat: "nincs időm").

Nyilván ez az emberi természet velejárója, mi is szívunk majd 30 év múlva az 5D holografikus telepatikus TV távirányítójával :) De azért ahogy nő a kritikus tömeg, egyre inkább reális lehetőségnek érzem az Idiocracy (Hülyék paradicsoma) című film teljes megvalósulását. Több, a topichoz hasonló témájú hozzászólásfolyamban találkoztam már vele, úgyhogy nemrég megnéztem - nos, az első három percét kötelezően levetíttetném iskolai tananyagként (ironikus, hogy valószínűleg fölösleges lenne :) ), elég konkrétan kimondja a dolgokat (csoda hogy nem tiltották be). Lehet hogy már csak hátra kéne dőlnünk, és várni... .

Amúgy nagyon jó írás, grat!

[ Szerkesztve ]

"Pulled away before your time - I can't deal, it's so unfair" || "nemhoror áron" ©

(#21) daa-raa válasza doeeg (#20) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

Ha telepatikus, akkor miért kellene hozzá távirányító?

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#22) hcl válasza doeeg (#20) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszi :)
Filmet meg kéne néznem :)

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#23) hcl válasza doeeg (#20) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Iletve talán kimaradt a cikkből, hogy a Menetelő Maflák és az Egy szép napon c. műveket kéne elolvasnia mindenkinek :)

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#24) bkercso


bkercso
(PH! nagyúr)

Nagyon aktuális téma, jól leírva, grat!

Hogy a fiatalok is kapjanak egy kis hideget-meleget: náluk azt tapasztalom, hogy képtelenek a figyelmüket hosszan koncentrálni. Még egy őket érdeklő egy oldalas cikket is 3 részletben olvasnak el, közben emaileznek vagy böngésznek kicsit. Így nem várható el egy téma mélyebb megértése, illetve tanítani is nehéz őket, mert másfél órás különórába is 2 szünetet kell iktatni, meg másról beszélni "kikapcsolásként"...

Hifi erősítők, DAC-ok, tápegységek készítése: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/index.html

(#25) hcl válasza bkercso (#24) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Illetve hosszabb távon csinálni valamit, úgy értve pl. hogy olyan e-mailje legyen, amit rendesen olvas, ne felejtse el az egyes szolgáltatásai jelszavát, stb. sem. Ugyanez igaz párkapcsolatokra is.

Amúgy köszi; egyáltalán nem sikerült olyan jól, mint kéne.

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#26) ledgeri


ledgeri
(PH! kedvence)

Na, hát kb publikációkor láttam meg a cikket, de csak most jutottam oda, hogy elolvassam.

Sajna én is látom hogy ez a mentalitás jelen van, akár családomból is jöhetne példa: tesóm most vett csilivili transformer asust. Kellett egy új valami, de a "windows magától jár", kinyitom előtte "miért van bekapcsolva"-kérdi... -megkérdem,hogy akkor mehet egy resi (kiváncsi voltam a bootidőre), meg is engedi- jelszót kér "ó hát én azt nem tudom...." és folytathatnám...
Sajna az is tipikus, és emiatt szoktam le a boltokba járásról infók miatt, hogy bemegyek egy műszaki áruházba, és ott olyat kérdek, amiről ott nem is hallottak, közben pl a polcon lévő termékkel kapcsolatos.

Én meg hát alapból az az ember vagyok, hogy megveszek egy új dolgot (nagy ritkán) első az, hogy megnézem mi van a dobozban, második hogy "!!"Végig"!!" elolvasom a manualt, még a szabványmegfeleléseket is, csak úgy ...., aztán üzembe helyezés után pl telefonnál az összes menüponton végigmegyek....

Köszönet a cikkért!! :R

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#27) hcl válasza ledgeri (#26) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"bemegyek egy műszaki áruházba, és ott olyat kérdek, amiről ott nem is hallottak, "
Voltam műszaki eladó 1 hónapig, kb. 0 információt kaptunk a temékekről (egy olyan áruház volt, ami TESÓ). Szóval ez lehet, hogy nem annyira az eladók hibája (kivéve, hogy mivel sok helyen van jutalák, érdekük lenne tájékozódni a termékekről).

A többihez pacsi :)

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#28) ledgeri válasza hcl (#27) üzenetére


ledgeri
(PH! kedvence)

:R

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#29) Agyturbina


Agyturbina
(tag)
LOGOUT blog

Itt fel szeretnem hozni egy nagyon fontos es erdekes dolgot amit magamon figyeltem meg:

A szamitogepes fejlodesem, ugy kezdodott mint barki masnak, szereztem egy PC-t ami akkor egy 386-os volt. Nincs internet, mit csinal aki vizzel foz korbejarja az ismeroseit, foleg progikert. A tobbi rajtam allt vagy bukott, vagyis mindent ki kellett probalni, pl basicben irtam egy progit ami vegigcsekkolja a portokat legalabb 40 szer mikozben mozgatom az egeret. Csak azert hogy az egeret le tudjam csekkolni....senki nem mondta hogyan kell, nekiestem azt megirtam, probalkoztam.
Ugyan ez minden kovetkezo dologgal, amikor valami nem ment, probaltam CPU kent gondolkozni, vagy RAM kent vagy Vinyokent stb... De az eddigi legnagyobbat egyik ismerosom alkotta, programozo a srac, azt mondta nem megy a socket 939 procija, csak ha terheli..En meg nezek butan...BIOS ban es POST alatt hogyan terheled? A valsz nem volt semmi, azt mondta 3-4 jegyzetet rak a tetejere a hutobordanak....Na erre hogyan jott ra azt a mai napig nem tudom....

A kivancsisag hianyzik, engem mindig az hajtott, hogyan mukodik miert mukodik...Maskepp semit sem er az egesz, mert csak egy fekete doboz ami pont olyan buta mint aki elotte ujl, nyomkodja....

A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek.

(#30) hcl válasza Agyturbina (#29) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pontosan :) Így lehet megtanulni a dolgokat, ha csinálod, próbálgatod.
Melóhelyemen pl. semmi ilyesmire nincs lehetőség. Közben oldj meg problémákat. Köszi! Van tesztrendszer, de ugyanúgy adminisztráció van rá, mint az élesekre, ugyanúgy letolás, ha valamit nem jól csinálsz. Persze, teszteljünk ki megoldásokat... Pffff.

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.