- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liliom86
csendes tag
Nekem sajnos mai napig nem sikerült ez a dolog.Mindig írásvédettséget dob....
Ha valaki valami csoda folytán tudna segíteni megköszönném.... -
Quant89
tag
Juhú szuper, köszi!!
Hogy én mennyit szívtam már ezzel a pendrive val emiat
most meg csak egy gombnyomás volt.
XPERIA Z5 PREMIUM DUAL
-
Ájvi
csendes tag
Sziasztok!
(Bocsi nem tudom melyik fórumba fér bele...)
Függ valamitől, h. mennyi részre osztható fel 1 wincsi?
Igaz, h. csak 5 részre osztható fel?
4 részbe lévő 320 GB ban még leválasztottam 1 -et és nem engedi láttatni... ...um. véglegesíteni!
Miért nem sikerül?És az igaz, h. nem érdemes a wincsit 5-nél több partira osztani, mert csak felesleges biztosítást jelent ill. a procit is megdolgoztatja?
És ha azt mondom, h. a több kicsit könnyebben átfutja mint az 1 nagyon akkor nincs igazam?+ 1 > A rendszer számára fentertott 100 MB az piszok fontos? Nem lehetne a C-n?
Jaaaj! És még egy fontos! > Számít az, h. honnan választod le az akármekkora partit?
(Úgy értem, h. jobbról, balról, tehát, h. pl. a 3. és a 4. közé szeretnék a 3. -ból... stb.! Ebben nincs szabály!?)Bocsi a nagyon sok kérdésért!
Nagyon hálás vagyok a válaszokért!
Várom is mert sürgős!
Köszönöm előre!
Szép napot nektek! -
cocka
veterán
Töltsétek le innen a szétválasztó progit:
Hőzöngések elkerülése végett mindenki olvassa el, hogy mire kattint! A fájlt magát kizárólag a Click here to start download from sendspace feliratú linkre kattintva tölthetitek le!
-
kitli
csendes tag
Heló!
.. ez nagyon klassz, de lenne 1 kérdésem:
(az idióta' bejelszavazta, persze nem emlékszik mire..) szóval leformáznám az egészet, de nem engedi a jelszó miatt.. próbálom már mindennnel, de írásvédettnek látja a SECURE partíciót..
esetleg valami ötlet?
előre köszi!
-
MR_Joe
senior tag
Ha valakinek nem sikerülne letölteni (érdekesen működik ez az oldal...), írjon PM-ben nekem és elküldöm mailben a fájlt.
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos ez a bejegyzés azért jött létre, mert egy kollegám Maxell pendriveját nem ismerte fel a dvd lejátszója. Nem...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest