Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Lehet,de szerintem csak a microlaggok tűnnek el.Más játékoknál is azt lehet látni hogy a Pascal ugyanannyit megy,esetleg 2-3 FPS-t gyorsul azt viszont hallásra.
Is 1070GTX-et hajtok, szépen futattja a játékokat,World War Z stb megoldja erőből,életem egyik legjobb vétele volt.De azért látszanak a korlátai.Jó hogy a Turingal orvosolták,és a remek fogyasztás is megmaradt. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az új patch igazából nem sokat csinál. A subgroup problémát nem lehet megoldani szimplán patch-csel, ahhoz jobb fordító kell.
Viszont az új patch-ben stabilabb lesz a játék, mert az eredeti memóriamenedzsmentet végül gyorsan lecserélték a beépített, de az eredeti kódban még inaktív AMD VMA rendszerére. Ettől tényleg stabilabb, és következetesebb lett a játék, viszont cserébe több VRAM-ot is igényel, persze nem sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sosem rajongtam a zombis játékokért, igazából két játék van ebben a műfajban ami tetszett: Left 4 Dead 2 és a Dying...
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Politika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nők, nőügyek (18+)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest