Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) erer1000


erer1000
őstag

Visszatérős hsz

M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH

(#2) Mr Dini


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

A kérdés tehát adott:

Érezted már valaha szükségességét egy efféle szolgáltatásnak? Változott-e a véleményed? Szerinted hogy éri meg a Google számára ekkora tárhelyeket adni?

Várom a kérdéseket/véleményeket, bármit! :)

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#3) Fred23


Fred23
nagyúr

(#4) Fecogame


Fecogame
veterán

Váó, brutális mennyiségű infó egy cikkben. Még csak átfutottam, de már így is sok hasznos dolgot találtam benne.

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#5) Mr Dini válasza Fred23 (#3) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Ez is összehergelhető rclone-nal egyébként, de a MEGA API hát nem a legjobb. Meg az 5 GB IP címre vonatkozó letöltési korlátozás 4 óránként számomra felejtőssé tette a váltást.

De teljesen jogos, a fizetős csomagjaik egészen rendben vannak!

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#6) Fred23 válasza Mr Dini (#5) üzenetére


Fred23
nagyúr

Nem csak a fizetős működhet, VPN használatával kiküszöbölhető az 5GB-os korlát, tapasztalat! ;)

(#7) Mr Dini válasza Fred23 (#6) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Szintúgy tapasztalat, hogy ismerős küldött kb 100 GB adatot MEGA-n vágni, volt egy pár 5 GB feletti fájl... Na azt esélytelennek látszott leszedni Linux alatt megadl-lel és társaival.

Végül egy Windows VM és a MegaDownloader segített ki, amely képes volt folytatni ott, ahol korábban abbahagyta a letöltést. De elment vele három napom VPN mellett is.

Azt hiszem ez az írás egy picit kényelmesebb fájlmegosztást kínál mindenki számára. :)

Amúgy ha valakinek úgy tartja kedve, használja bátran a MEGA-t! :) Ízlések és pofonok.

Illetve ugye :DDD:

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#8) Fred23 válasza Mr Dini (#7) üzenetére


Fred23
nagyúr

Az szép! Csak én smucig vagyok, és szinte mindig az ingyenes lehetőséget választom, akkor is, ha nem ér fel a fizetős szintjére. :DDD

(#9) Chaser válasza Mr Dini (#2) üzenetére


Chaser
titán

"Szerinted hogy éri meg a Google számára ekkora tárhelyeket adni?" minél többet adnak, annál többe tudnak bekukucskálni ( :

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#10) nemlehet válasza Mr Dini (#2) üzenetére


nemlehet
őstag

Szerinted hogy éri meg a Google számára ekkora tárhelyeket adni?

Úgy, hogy szerintem a felhasználók töredéke használja ki ilyen szinten a lehetőséget. Eleve ott elbukik szerintem a legtöbb embernél, hogy nincs se elég gyors, se elég megbízható netkapcsolata ilyesmihez. Még itthon is komoly gondok vannak ezzel, pedig ugye kiemelkedően jó a net magyarországon. Ha mondjuk 5-10 mbit-es feltöltésed van akkor azzal tényleg csak "véglegesen" archiválandó fájlokat tudsz ilyen módon tárolni, mert egyszerűen hajtépős a dolog.

Gondolom a google nem kisker áron kapja a HDD-ket, szóval simán lehet, hogy már pár havi előfizu díjból megtérül neki mondjuk egy 3 TB-os egység (vagy isten tudja mit vesznek, azt hiszem fajlagosan az a legolcsóbb, de 1 éve néztem utoljára)

Amúgy én is úgy gondolom, hogy tárhelyből sosem elég, de a technikai lehetőségek nálam se adottak nyamvadt 4-5 mbit feltöltéssel. Szóval maradok a local NAS-nál meg a havonta backupolásnál :D

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#11) ncc1701 válasza Mr Dini (#2) üzenetére


ncc1701
veterán

Alap tézis: ha egy üzletben nem érted, mi a pénz, akkor magad vagy az üzlet tárgya. Jelen esetben az adataid. Gombokért kiadod az adataidat nekik, még fizetsz is érte, és még tapsolsz is hozzá. Gratula! :Đ

(#12) twollah1976


twollah1976
őstag

2019-et irunk!
Ha nincs GUI felejtos a dolog.

\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

(#13) Silεncε válasza ncc1701 (#11) üzenetére


Silεncε
őstag

Ugyanmár. Van androidos telefonod? Na, akkor már úgyis tudnak rólad mindent (de ha nincs, akkor is). Nincs azzal baj ha valaki óvatos, de ez már túlzás. Egyébként meg benne van a cikkben, titkosítva tölti föl az adatokat, úgyhogy nezegetheti a google, sokra nem megy vele.

(#14) Somatom


Somatom
veterán

Nem linkelem, mert az már talán reklám lenne, de én maradok a data.hu -n. Annak is vannak hátrányai, de nem kell hozzá mókolni és vannak előnyei is. Csomó Magyar nyelvű Linux disztrót lehet ott találni, amiket prémiummal könnyebb letölteni. :) Androidon a Ponydroid letöltő ismeri a data.hu prémiumot. Feltöltéshez pedig FTP.
Az lenne az igazi, ha "valaki" :) a Zyxel NAS -okhoz telepíthető PyLoad kliensbe bele tudná varázsolni a data.hu prémiumot.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#15) Mr Dini válasza nemlehet (#10) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Remekül eltaláltad a véleményem, én is hasonlóra gondoltam.

Meg megfordult a fejemben az is, hogy Google barátunk túlszámolta magát a cloud computing tárhelyeknél, s a feleslegen osztozunk.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#16) Mr Dini válasza ncc1701 (#11) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a, Drive backend ex fejlesztője egy nagyon kedves barátom. Többek között azt is tőle tudom, hogy ezekkel az adatokkal pont nem kezdenek semmit. Nemrég (februárban) vissza is vonták a személyes fiókokra annak idején kiadott adatbővítőket és a Google One-nal nyomulnak most személyes fiók fronton. Gondolom, mivel veszteséges, a One neg kedvezőbb árakkal rendelkezik a cég számára.

A fő adatgyűjtési forrásuk a kereső.

Amúgy sem tudnának sok mindent családi fotókkal/sok videóval etc kezdeni. De igen, ott van biztonság kedvéért a titkosítás is. :)

@Somatom

Érdekes alternatíva, mindenképp ránézek! Támogat streaminget?

Egyébként a NAS azóta sajnos eltávozott a másvilagra...

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#17) Somatom válasza Mr Dini (#16) üzenetére


Somatom
veterán

Nem. Ez "végső", "statikus" biztonsági mentésre, illetve megosztásra való, nem dinamikus hozzáférésre, vagy médiastream -re. Bár, ha nem darabolt, vagy tömörített az állomány, akkor elképzelhető, hogy ki lehet ügyeskedni a streamelést.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#18) Georgee_


Georgee_
csendes tag

A Google-nak azért érheti meg, mert magához köti a felhasználót, vagyis az ő termékeit ismered és használod --> további bevétele lesz belőle. Ha meg nem jön be ez a szolgáltatás, árat emel / beszünteti és kész.

Nekem a data.hu-ról csupa rossz élményem van, igaz, régebbről (szerver hiba, elveszett fájlok, fájlok utolsó bájtjának módosítása, hibás fájlok).

A saját, ingyenes Mega acc-ról tegnapelőtt 11GB-ot, tegnap 15.6GB-ot töltöttem le egyszerre, 1 - 4 MB/s sebességgel (fájlmérettől függően, n-es WiFi-n keresztül, böngészés mellett), kb. 90 perc alatt, windows-os klienssel. Volt közte DVD iso is. Felfelé is gyorsan megy.

Én csak megosztásra használom (ha használom), nem tárolok online semmit, bár tervezem, hogy titkosítva feltennék mentéseket a fontos dolgokról, de az maximum 10 GB.

(#19) FLATRONW válasza Fred23 (#3) üzenetére


FLATRONW
őstag

Valójában csak 15 GB. Az achivment programnak köszönhetően feltornázható 50-re, de egy éven belül az így megszerzett tárhely mindegyike elvész, és az alap 15 lesz csak használható.
Régen tényleg 50 volt, azoknak akik akkor regisztráltak még megmaradt az 50.

(#20) Fred23 válasza FLATRONW (#19) üzenetére


Fred23
nagyúr

Én elég régen regisztráltam ott pár fiókot. Nem tudtam erről a csökkentésről.

[ Szerkesztve ]

(#21) cskamacska válasza twollah1976 (#12) üzenetére


cskamacska
addikt

Ezt röhögöm én is. Gugli már azért vesz fel külön fejlesztőket, hogy a bot egyszerű grafikus felületeiket is totál használhatatlanná butítsák, Linuxon meg továbbra is az a minimum, hogy akkor vegyük elő a parancssort, és gépeljünk egy oldalnyit..

Valahogy a kilencvenes évek közepére jellemző törekvés, hogy legyen GUI mindenhol, de zsúfoljunk bele minél több funkciót az elveszni látszik. Vagy GUI egy szem nagy veres BEKAPCS gombbal, és vagy működik ahogy szeretném, vagy nem(leginkább nem :U ), vagy könyékig kell belemászni a konzolba mint eleinknek. :(
És a MS is szüljön farfekvéses sün kolóniákat, hogy ebbe nyakig beleállt, a metróval meg a powershellel a desktop GUI lerohasztása árán. :(((

És hogy mit kezdenék végtelen tárhellyel?

Filecoin.io
Burst-Coin.org

Ha felkapnák a népek ezeket, a tárhely szolgáltatók lennének a hűbéruraink. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#22) DrojDtroll válasza Mr Dini (#7) üzenetére


DrojDtroll
addikt

hogyan áll kb össze ez a 60tb?

(#23) Mr Dini válasza DrojDtroll (#22) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

A legnagyobb helyet animációs filmkezdemények emésztik fel, illetve egy reddit siterip és a munkámmal kapcsolatos kb 1.6 billió raw kép. Egyébként forráskódok, saját zenék, felvételek alkotják még.

Illetve az összes VPS-em/szerverem három óránként csinál egy backupot. Ez a 60 TB amúgy nem mostani kép, kb három hetes. Azóta lett az több is. :DD

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#24) nemlehet válasza cskamacska (#21) üzenetére


nemlehet
őstag

Nekem is kedvence a mindenféle '1 click install' és társai... 1 click, majd errőr és még csak azt se tudod mi a baja :D

Nekem akar nagoyn elvinni off irányba de én is agybajt kapok a jelenlegi win-es irányzattól. Ez gépház-vezérlőpult hibrid rendszer mindenre jó csak arra nem, hogy használják.... Se nem egységes, se nem kézenfekvő, se nem hatékony.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#25) Mr Dini


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Hacsak a modik nem szólnak be, én aztán nem bánom, ha off irányba megy el a topik.

Debianon nőttem fel és a billentyűzet híve vagyok. Sokkal gyorsabbnak tartom adatbevitel szempontjából, mint egy 2D-s síkon kurzort mozgatni. Bár Windowsom is van a Macen, soha nem voltam képes rendesen eligazodni ezeken a csillivilli hókuszpókusz csempézett gombforgatagon. Csak a DAW/VST-k miatt vagyok rászorulva, meg az animáció miatt. Szimpatikusabb a terminál, ahol 2019-ben is pontosan az történik, amit én szeretnék.

Ízlések és pofonok, de ha lenne is rclone GUI, én biztosan nem cserélném a CLI felületet. Egyébként is, szerver környezetben ez a megszokott. Egyszer rászán az ember egy fél órát aztán jó esetben soha rá se kell nézni.

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#26) DrojDtroll


DrojDtroll
addikt

Az rclone config fájlja másolható?

(#27) Mr Dini válasza DrojDtroll (#26) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Szia!

Igen. Titkosítási jelszavak pl. obfuszkálva vannak, de azt bármely rclone tudja dekódolni.

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#28) DrojDtroll válasza Mr Dini (#27) üzenetére


DrojDtroll
addikt

arról a config fájról beszülnk ugye amire panaszkodik ha nincs meg induláskor?

(#29) Mr Dini válasza DrojDtroll (#28) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Csak egy van neki. ~/.rclone/rclone.conf

Amit egyszer elég legenerálni interaktívan, az rclone config paranccsal, utána másolható. Én is így költözök (másolással) minden szerverváltás alkalmával. Sőt, ugyanazt az API kulcsot párhuzamosan több kliens is használhatja.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#30) DrojDtroll válasza Mr Dini (#29) üzenetére


DrojDtroll
addikt

pontosan ezt csináltam és a másik gépen nem akarja felcsatolni a megosztást :(

Ami történt valójában:
- config fájl <-> onedrive(nem rcolne-os) simlink az egyik gépen
- onedrive(nem rcolne-os) <-> config fájl simlink a másik gépen

látszólag a linkelést jól csinálom, mert az rclone már nem sír a fájlért, ki is írja, hogy a szolgáltatás elindult, de nem jelenik meg a megosztás :(

(#31) Mr Dini válasza DrojDtroll (#30) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

A konfig csak a megosztásokat tárolja, amennyiben azokat Te a fájlrendszerbe csatolni is szeretnéd, szükséged lesz az rclone mount parancsra. Ez azért szükséges, mert az rclone kismillió más dologra is alkalmas, a másolás/mozgatás/listázástól elkezdve az önálló HTTP listázásig, a konfigban csak a távoli megosztáshoz tartozó infókat tárolja. Az, hogy utána ezeket felcsatolod/másolsz/mozgatsz róla, rád van bízva, s ezekkel a parancsokkal tudod végrehajtani. A blogban találsz egy példát.

Amúgy, hogy a konfig sikeresen át lett-e másolva, arról az rclone config kiadásával tudsz meggyőződni. Ha listáz megosztásokat, akkor minden ok.

PS: Az rclone OneDrive megosztást is tud kezelni. :)

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#32) DrojDtroll válasza Mr Dini (#31) üzenetére


DrojDtroll
addikt

természetesen az rclone mount parancsot használtam

(#33) Mr Dini válasza DrojDtroll (#32) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Mármint az rclone mount parancs nem permanens, az, hogy felcsatoltad, csak a futásidő erejéig létezik. Tehát a konfig másolás után minden vason el kell indítani a csatoló parancsot.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#34) DrojDtroll válasza Mr Dini (#33) üzenetére


DrojDtroll
addikt

ez is egyértelmű, de valamiért nem történik meg a csoda :F

lehet egy restart segítene a masinán

(#35) Mr Dini válasza DrojDtroll (#34) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Verzió ugyanaz? Symlink nélkül esetleg?

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#36) DrojDtroll válasza Mr Dini (#35) üzenetére


DrojDtroll
addikt

Verzió ugyanaz?

maga az rclone is symlinkelt

[ Szerkesztve ]

(#37) Mr Dini válasza DrojDtroll (#36) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Esetleg próbáld meg a --config flaggel meghívni, de hogy őszinte legyek, fizikai rálátás nélkül nem nagyon tudom összerakni, hogy mi lenne a konfig célja, s hogy néz ki eddig.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#38) Oldman2


Oldman2
veterán

Köszi a cikket!

(#39) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Raidrive vagy ilyesmi egyszerű kattingatós megoldás mennyire jó alternatívája ennek a sok leírásnak? :R

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#40) Mr Dini válasza enginev3.0 (#39) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Hogy őszinte legyek, soha nem használtam az említett programot. Főként linux alatt, gui nélkül nincs is értelme.

Illetve az rclone-ba nemrég bekerült egy komoly funkció, ami megsokszorozza az olvasási sebességet a Driveról, azzal, hogy szekvenciális letöltéseket indít. Ízlések és pofonok. Ha neked az megfelel, használd bátran. Én az rclone és plexdrive után nem is kerestem többet, mert ez minden igényemnek megfelel.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#41) enginev3.0 válasza Mr Dini (#40) üzenetére


enginev3.0
félisten

Filmek esetén befolyásol bármit a szekvencialis letöltés?

Vettél már észre korlátot hogy pl egyszerre 10en néztek filmet és úgy már nem bírta?

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#42) Mr Dini válasza enginev3.0 (#41) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Persze, nagy bitrátánál látszik. Bár én elsősorban nem filmezésre használom.

Elvileg eleve 10 kapcsolat limit van egy fiókhoz, ha kimaxolod, akkor letiltanak 24 órára, vagy valami ilyesmi. Szóval 6 kliensnél többet egyszerre nem érdemes futtatni.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#43) enginev3.0 válasza Mr Dini (#42) üzenetére


enginev3.0
félisten

De ez elvileg Google dolgozós limitálatlan meghajtó

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#44) DrojDtroll válasza enginev3.0 (#41) üzenetére


DrojDtroll
addikt

Nem úgy van hogy szerzői joggal védett dolog nem lehet fent mert ellenőrzik :F

[ Szerkesztve ]

(#45) enginev3.0 válasza DrojDtroll (#44) üzenetére


enginev3.0
félisten

Fájl titkosítással az is megoldható elvileg

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#46) #64791808 válasza cskamacska (#21) üzenetére


#64791808
törölt tag

Neeeee csinaljuk itt ezt a CLI-ellenes hangulatot, legalabb egy IT forumon ne.

1., A grafikus felulet mindig plusz ket hibaforras, mert kell hozza maga a grafika es egy "fordito". Nem egyszer futottam bele olyan hibaba, hogy a GUI hibas volt, powershellel meg siman ment.

2., A CLI automatizalhato. A GUI nem. Ennyi.

3., Ma mar nem ugy nez ki a vallalat, hogy van 3-4 szerver aztan azon eldöcög minden, hanem adott esetben van 3-400 VM. Na azt manageld GUI-val. Egy powershell valoban nem arra van kitalalva, hogy az r=1 user azzal buveszkedjen, bar mar Windows 10 alatt is egy rakat dolgot egyszerubb vele megoldani. A powershell lenyege, hogy egy jol megirt script fut 1, 10, 100 vagy 1000 gepes kornyezetben is.

4., Nagy mennyisegu adatot csak scripttel tudsz feldolgozni. Peldaul egy Excel tablabol kell 1500 felhasznalot ActiveDirectory-ba importalni. Grafikus felulettel eselytelen, powershell scripttel 5 perc. Lehetne erre grafikus feluletet irni, ahol bekattintod az Excel fajlt, kijelolod, melyik cella hova megy, stb. Ebben az esetben be kell olvasni es ertelmezni kell a fajlt, ehhez egy rakat modulra van szukseg. Ezt le kell fejleszteni, dokumentalni, tesztelni, stb., es ez csak egy a lehetseges tobb tizezer muvelet kozul, amire szukseg van. Nem lehet mindre grafikus feluletet irni. Lehetne egy univerzalis feluletet irni az osszes powershell parancsra, hogy grafikusan rakhasd ossze a scriptet magadnak. Ez pedig letezik, ugy hivjak, hogy powershell_ise

5. A linux vilaga nagyon mas teszta. A linux egy szerver-OS. Minden evben meghallgatom, hogy na majd ez lesz a linux kliens-attoresenek az eve, es soha nem lesz az, mert a linux felepitese es mentalitasa nem teszi ezt lehetove. A linux-kliens mindig is egy "community edition" marad, mert nincs anyagi fedezet egy Windows-szintu felhasznaloi vilag fejlesztesere, onszorgalombol pedig az lesz lefejlesztve, amit a kozosseg fontosnak tart. Marpedig aki linuxot fejleszt, annak termeszetes a konzol, kovetkezeskeppen kevesse foglalkozik olyan GUI-elemekkel, amelyeket kevesen hasznalnak. Ez persze leegyszerusitese a dolognak, de a vezerelv ez. A linux leteleme, hogy tudod, mit csinalsz, szerveren nem is nagyon letezik GUI, kliensen meg marginalis a linuxosok aranya, tehat ha komolyabb dolgot akarsz, marad a konzol.

6., A felhasznaloi felulet egyszerusodese ket osszetevos dolog. Egyreszrol az emberek egyre kevesbe akarnak foglalkozni az infrastrukturaval, mukodjon, es kesz. Masreszt pedig, a szoftverek funkcioinak szama olyan mertekben megnovekedett, hogy ha azt mind rateszed a GUI-ra, akkor az r=1 user azonnal kidugja a feher zaszlot. A felhasznaloknak szoftvertechnikailag joval bonyolultabb igenyeik vannak, mint mondjuk 10 evvel ezelott, de emelle atlathatobb es egyszerubb felhasznaloi feluletet akarnak. Ezek egymasnak ellentmondo kriteriumok.

Vegezetul pedig: kulonboztessunk meg otthoni, kkv es nagyvallalati felhasznalast, mert nagyon sok kulonbseg van.

(#47) Mr Dini válasza enginev3.0 (#43) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

Tisztában vagyok vele, nekem is az van. Sőt Google dolgozó accounttal is volt dolgom, ott is jelen volt a limit.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#48) enginev3.0 válasza Mr Dini (#47) üzenetére


enginev3.0
félisten

Igen, volt szerencsém tapasztalni :)

720p streamet vajon még elviseli?

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#49) Mr Dini válasza enginev3.0 (#48) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog (1)

A 4K-s 16 Mbit/s-es streammel is megbírkózik az rclone. Kérdés, hogy hány konkurens user nézné. Teszteltem a big buck bunny rajzfilmmel annak idején. Egyébként egy kapcsolat nálam 21 Mbytes/s-en szokott lenni stabilan, tehát lehet matekozni, hogy mik a korlátok.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#50) enginev3.0 válasza Mr Dini (#49) üzenetére


enginev3.0
félisten

Viszont itt segít a cache nem? Hogy előre tölti a filmet a saját gépedre és úgy küldi tovább

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.