- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Pláne a KDE és Gnome elterjedésével, egyre windowsosabb az egész élmény szerintem.
Nem tudok elmenni emellett, ez jó vagy rossz a szemedben? Láttam már pár olyat, hogy kemény alámerüléseket, tanulásokat követően is csak egy. önmaga előtt is rejtett Windows-kergetés munkált a felszín alatt, vagyis hogy a kezdők hibájától egy pillanatra sem távolodott el a felfedező. Amiről váltott, azt tartotta etalonnak és minden ami nem afelé látszott fejlődni, az rossz volt és elégtelen. -
törölt tag
PulseAudio, Polkitd, Systemd (főleg), évek óta javítatlan hibák, minden frissítéssel érkező újak, siralmas meghajtók, siralmas Xorg, még siralmasabb Wayland, 0 visszafelé kompatibilitás, ocsmány betű megjelenítés (ClearType sok fényévvel van előre), egyszeri asztali gép esetén is szégyenletes hardveres szenzor támogatás, gyér energiagazdálkodási lehetőségek (CPPC), ahány disztró, annyi szokás, ha LTS-t használsz, szívsz mert túl régiek a csomagok, ha rollingot, akkor mert túl újak...
Ja és a kedvenc témám, a biztonságos Linugz, me mindenki is óvassa a kódot, oszt nosza mingyán javítja is hirtlennyiben...Akkor most tegye fel a kezét, aki nézegette a kernel kódját és már küldött is javítást hozzá!
A Linux kernel a legsebezhetőbb szoftver a világon, és ezt nem én mondom, egyszerű statisztika (pl. 2017-ben a Win 10 kernel 268 sérülékenységet produkált, a Linux 453-at).
Az hogy a Linux sérülékenységek nem kapnak nagyobb publicitást, az nem azért van, mert nincsenek, hanem mert kb. a kutyát sem érdekli a kemény ~2% körüli részesedés mellett...
Részletekért a CVE Detailst érdemes nézegetni.Szóval a magam részéről belefáradtam az önszopatásba, szal viszlát Linux!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest