- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Egy kis élménybeszámoló
Tehát Málta, október 5-6-7, oda reggeli repülővel, vissza estivel, így a kint töltött idő kimaxolva, 2 éjszaka szállás félpanzióban. Amint írtam 22e Ft volt a jegy kettőnknek, a szállás 273 Euró (még nyár végén tettem férle Revolútra eurót, így 400-as árfolyamon ment, 110e Ft). Buszjegy kettőnknek 16 euró. Azért ilyen sok mert útközben megáltunk vásárolni, visszafele meg két busszal jöttünk, mert benéztünk Valettába. 16 eurót elköltöttünk a boltban rágcsára, vízre, üdítőre (Kinnie) és sörre (Farsons Blue Label - nagyon jó). Első délután a szállás mellett fürödtünk a tengerben, vacsora svédasztalos, óriási választék.
Második nap átmentünk Cominóra, a hajó kettőnknek oda-vissza 26 Euró. Vittük magunkkal a tegnap vett innivalót (meg jó magyar szokás szerint reggelinél 1-1 szendvicset csomagoltunk), illetve ittunk egy koktélt (ananászba töltve) 8euróért, illetve egy radlert 3 euróért. Kaját nem ettünk, de nem voltak vállalhatatlanok az árak 6-10 euró egy nagy szendó vagy hasonló. Egész nap a kék lagúnában fürödtünk, leégtem, mint a Reischtag. A levegő 26 a tenger 25 fokos volt. Nagyon jó hely, ez a nap volt a rövid utazásunk csúcspontja.
Harmadik nap délelőtt még egy kis fürdés a szálloda sós vízű medencéiben, majd busszal Valetta, egy kis nézelődés, egy fagyit toltunk (kettőnknek 10 euró) meg ennivalónak vettünk egypár pastazzit (olyan sós sütik kb. mint a nagyobb fajta fornettik) 4 euróért. Reptéren Duty freeben 25 euróért egy kaktuszfüge likőr meg egy is csoki a fiúknak, hogy szuvenír is legyen. Meg egy liter víz 3,1 euróért. Még az utasbiztosítás, amit itthon kötöttünk 4e Ft.Szumma szummárum ez 182 ezer forint volt. A kapott élmények és a szállás minőségének tükrében nagyon jó ár
-
radio11
tag
Bármilyen hátizsák (akár használt darab is) ami belefér a 40x30x20-as keretbe. Ha kicsit nagyobb se baj, csak ne legyen keményre tömve, hogy be lehessen szuszakolni a mérőkeretbe (amit eddigi tapasztalatom alapján csak akkor használnak, ha nyilvánvalóan nagyobb a csomag, 1-2 centin úgy tűnik nem kell parázni).
Én a legutóbbi 3 utamon egy közönséges, felirat nélküli, bézs színű hátizsákot vittem, ami ha jól emléxem valami 3e Ft volt. -
radio11
tag
Málta például nagyon jó, mi októberben megyünk (ismét). Elég drága lett a jegy, irányonként 20e Ft/fő (mi két személyre 22-ért vettük oda-vissza , rá 1 napra emelt árat a Wizz ). Málta nagyon jó, élhető hely, nem is túl drága, helyi busszal el lehet közlekedni.
Szaloniki kicsit olcsób, megúszható irányonként 10e/fő ha jól veszed a jegyet. Mi 3 éve októberben mentünk, tenger még bőven jó volt (22 fok). Reptérről helyi és helyközi buszokkal oldottuk meg az utazást, de bérelt autó is szóba jöhet.
Olasz célpontokból Szicília (Catania) vagy Nápoly esetleg Bari ahol lehet fürödni még utószezonban. Szicília szintén 20e/fő/irány, a másik kettő kevezőbb áron van.
Több jó hely lehet még (nem ismerek mindent) nekem ugyanebből a dilemmából Málta lett a nyerő, mint mondtam.
Ja és valószínűleg érdemes lesz Wizz discount klubba belépned, mert már az első úton visszajöhet az ára, ha pedig 1 éven belül utazol megint akkor tiszta nyereség.Érdemes megnézni, hogy milyen szállások (és árak) vannak, az s segíthet a döntésben (mi 4*-ost találtunk félpanzióval 2 éjszakára 110e Ft)
-
radio11
tag
48 órával előtte tudsz becsekkolni úgy, hogy random ülést kapsz és nem fizetsz érte. Persze a weblapon/alkalmazásban könnyebb elérni azt a gombot ami a saját választású/Wizzair által javasolt helyre csekkol be plusz pénzért.
Valakinek ki kell fizetnie az én jegyeimet is . Kiszámoltam, hogy az én jegyvásárlásaimból talán a fele útig (egy irányba) az üzemanyag talán kitelik. -
radio11
tag
válasz Mercutio_ #458 üzenetére
Mi jövő tavasszal megyünk társaságilag Thaiföldre (Phuket) eddig úgy néz ki, hogy 200e/fő a repülő ("Normál" légitársaság, nem fapad meg charter) 135e /fő a szállás (4*) reggelivel ( 2 hét, azaz 14 éjszaka). A többit majd helyben szervezzük, mi is egy bő 500e/fő körül akarjuk kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest