Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#83) partymaci


partymaci
aktív tag

Mi is vettünk annó kenyérsütő gépet és sok kenyeret meg is sütöttünk, viszont nagyon fontos az alapanyagok minősége és az aránya, sőt még a kelesztésnél a hőmérséklet. Nem mondom hogy minden kenyér jó lett, de általában fehér lisztből könnyű kenyeret sütni. Igazából nekem a nagy visszatartó erőt az jelenti, hogy 3 óráig kell várni egy kenyérre amit egy 4 tagú család egy evésre szinte el is fogyaszt. Persze frissen nagyon jó meg finom, de másnap már nekem nem ízlik. Szóval egy ideje pihentetjük a gépet és átszoktunk a lipóti parasztkenyér nevezetű 3 kilós csodára, ami nem tartalmaz mindenféle vackot és kb 1 hétig esszük, nem penészedik meg, finom marad, nagyon tápláló, az az igazi kenyér.
Aki nem hiszi járjon utána :)

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.