Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
vick33
tag
A defy-t én majdnem mindenre gondolkodás nélkül cserélném:-) A full hd Gyűrűk Ura triológiát meg néhány ezer lossless albumot úgy sem tudok felmásolni. Az meg, hogy egyszerre csak 3-4 losless album fér fel hazaérek és a NAS-ról rakok fel újat. Ha meg messze megyek van nálam Külső vinyó. Fotók videók mennek fel az 50Giga Google Drive-ba amit adnak a cucc mellé.
-
vick33
tag
A Defy gyári szoftvere használhatatlan volt:-) A CM meg sosem lett igazán stabil rá, legalábbis abban az 1 évben amíg használtam.. Az OTG működik tehát az ember a buszon nem fogja SD ről hallgatni a zenét, de egy nyaralás alatt tudsz fájlokat pakolászni. Egyedül akkor van baj ha 4 GTA méretű játékkal akarsz egyszerre játszani. Az akksi csere a N7-ben is 5 perc, de a moto G ben sem tűnik többnek.
-
student
őstag
muszáj volt vmi faszságot belerakniuk hogy low budget filingje legyen a telónak
tothmaxy182
szerintem valami app pörgeti a procidat az huzza le az akksit
tedd fel a gsam battery monitort azt csekkolgasd én is azzal jöttem rá hogy skype szivta le akkut
az tökmind1 hogy kihuzkodod az appokat háttérbe csomó van
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
pedig a készülék ára adott, és ennyiért ezt tudja. biztos meg lehetne oldani kisebb házzal, talán még kompromiusszumok nélkül is, de -feltételezem- nem azonos áron. mint már valaki említette, a Defy nem ebben a kategóriában indult, és megjelenésekor ennél jóval magasabb áron kezdett.
A Moto G Moto X-szel méretben való, szinte teljes mértékű egyezése meg gyaníthatóan nem véletlen. Egy gyártónak könnyebb előállnia egy létező modell egyszerűbb és olcsóbb változatával, mint egy teljesen új típussal. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy a belső panelek mérete teljesen azonos, csak a robot még odanyom pár elemet az X esetében.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Rick4
félisten
-
agabe
addikt
momentan lehet, de neten rendelve kb 2 napon belul atveheto abban az aruhazban amiben akarja valaki.
Termeszetesen ehhez angliaban kell lenni es at kell venni (a kerdesre, hogy itthonrol rendelheto-e), mert megrendelni itthon is lehet, angol cimre.
Ha nincs ismeros kint, akkor vannak jol bejaratott cegek akik pl londoni cimukon atveszik az oda postazott cuccokat (persze ez esetben nem szemelyes atvetel boltban, hanem kiszallitas ami plusz valahany font) amit azutan hetente jarkalo szallito kocsijaikkal hazahoznak.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
En ugyan most mondom, mert korabban en sem tudtam, de az info megvolt regota, itt olvastam en is korabbi hozzaszolasban, megkerdeztem ma ismerost kint, es mukodik. Nem en jottem ra, csak visszaolvastam...valoszinuleg aki ezt tudta mar akkor is mikor kerdezgetted milyen beszerzesi lehetosegek vannak nem olvasta a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz TripleB #1063 üzenetére
Attol fugg mi szamit olcsonak? 50ezer folott lehet csak hozzajutni itthon a 8 gigashoz is, kulfoldon viszont alatta is. (UK Tescomobile-os arakat ne is emlitsuk, mert az meg kedvezobb lehet ott ha epp lehet kapni, bar most ki van fogyva par napja..legalabbis online), igaz kulfoldrol meg haza kell jutnia meg a gariztatas is nehezkesebb ha nem MM-ben volt vasarolva.
-
tap28
csendes tag
válasz TripleB #1076 üzenetére
Nekem T-mobilnál ingyen kicserélték. Elvileg csak akkor ingyenes a csere, ha nem működik a kártya, vagy náluk vettél új telefont, de ahol én kértem a cserét rendes volt a pasi. Ha meg szívóznak, csak annyit kell mondani, hogy néha szakadozik a vonal és valszeg a kártya hibás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én is gondolkoztam rajta, de aztán jópáran írták, hogy nem akarták boltban kicserélni ingyen, meg végül győzött a türelmetlenség, úgyhogy méretre vágtam rögtön ahogy megjött a telefon. Kb. 2 perc volt az egész, aztán már tettem is bele a telefonba gond nélkül. Van hozzá egy remek sablon is, azzal tényleg elég egyszerű, mondjuk én előtte azért csináltam egy próbát egy régi kártyával. Innen le tudod tölteni a sablont egyébként: http://www.wikitech.hu/iHackintoshNanoSIM.pdf
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Érdemes valamiből újat venni, ha működik a régi is? Nem hiszem. Érdemes-e valamit újra cseréltetni ingyen, ha működik a régi is? Na azt már annál inkább.
Menj be egy megfelelő szolgáltatói üzletbe, mondd, hogy szeretnéd kicseréltetni. Ha nem hajlanak rá egyből, mondd, hogy meg-meg szakadozik a vonal telefonálás közben, többen panaszkodtak, hogy nem érnek el elsőre. Ha úgy is pénzért akarja cserélni, (4000Ft alatt nem igazán úszod meg), menj egy mobilshopba és levágják aprópénzért.
De még egyszer mondom, ha ki tudod cseréltetni, mindenképpen az a jobb megoldás.
-
veterán
válasz TripleB #1091 üzenetére
Nem kell átalakító: nekem egy ismerős kivágta a mini sim-ből a micro-sim-et, természetesen sim-vágóval; simán bele tudom tenni a micro-t a minibe és így használni is lehet pl. a régi vésztartalék Nokia 6310i-mben.
Menj be a legközelebbi GSM boltba és kivágják. Utáni kicsit finomítani kell rajta egy körömreszelővel, de akkor is passzolni fog a maradék mini-sim-be. -
Destr4ct
aktív tag
válasz TripleB #1124 üzenetére
Ezt úgy írod, mintha máson keresztül lehetne. Lehet?
Egyvalaki XDA-n azt állítja, hogy ő tud írni root nélkül OTG-n keresztül, mindenki más azt, hogy nem. Hát, majd meglátjuk.
De előbb-utóbb úgyis rootolom majd.Egyébként megtaláltam a paypalos meenova linket
What can change the nature of a man?
-
kelly416
veterán
válasz TripleB #1656 üzenetére
Nem akarlak biztatni, de mióta megvan, zsebben van, asztalon van, mindenhol van, ahol normális körülmények között előfordulhat. Kutya baja. Persze bármikor bármi megtörpénhet, de az tokkal együtt is megtörténhet. Én a helyedben azért használnám, nehogy már egy ilyen szép és jó kis telefon dobozban üljön... de ez én vagyok.
-
freeZZZbee
tag
válasz TripleB #1674 üzenetére
Tenyleg nincs kulonbseg a hatlapok kozott. Eddig meg voltam gyozodve, hogy mas anyaguk van. Most egy vakteszttel megcafoltam magam. Talan azert tunt mas anyagunak a rozaaszin, mint a fekete, mert utobbi a sok fogdosastol fenylik.
Az viszont egeszen biztos, hogy a flip shell mas anyagu es feluletu. -
dsr
senior tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz TripleB #1758 üzenetére
és a lenyíló téma összefoglaló az smafu
A 4.4.2-höz már készítettem root csomagot és leírást, de én megvárom az Retail.UK verzióra a KitKat-ot és csak utána próbálom ki + magyarításnál az XDA-n írták, hogy a DE verzión nem megy, csak az US-en - ezért ha meglesz és működni fog akkor külön-külön megpróbálom a verzióknak megfelelő update csomagot elkészíteni, de ehhez az kell, hogy az alábbi .apk-okat a Tesco.UK, Retail.De csomagból valaki kimásolja.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
zsirfecske
addikt
válasz TripleB #3360 üzenetére
hát én soha többet nem bajlódom vezetékkel (főleg ha megérkezik a pressy), pedig mindig is wireless ellenes voltam (egér/bill/töltő stb). az hogy le lehet feküdni benne madzag által okozott fulladásos halál nélkül és a telefonnak sem kell mellette lenni már megéri.
főnököm régen ilyen nokia fülessel snowboardozott, jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest