Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Nem ketseg - jo telefon, de a fenykepezoje az eleg gyenge meg onmagahoz kepest is es ezt a led benazast miert kell azt nem tudom - amugy a led teren a Razr HD is szarakodik.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
válasz zsirfecske #230 üzenetére
Max neked meg azoknak akik szo nelkul hagyjak, hogy szopassak oket!
En pl. csak a szervizvezetovel kommunikaltam es kozoltem, hogy ugy legyen megcsinalva, hogy ne lassam nyomat - es ugy is lett!
Az a te bajod, hogy szo nelkul hazakullogsz es bamulod a szetszedesbol eredo karcokat stb...
Kicsit lehetnel tokosebb es akkor most nem kene lesajnalnod egy szervizt, amit te hagytal meg ilyennek!
Es akkor itt uzenem mindenkinek, hogy
ALLJATOK KI NYUGODTAN ES UVOLTSETEK LE A SZERVIZT, MINTSEM OSSZEGANYOLT KESZULEKKEL TOVABBALLTOK ES ITT SIRANKOZTOK - MERT NEM NYOMTATJATOK OTTHON A PENZT AMIBOL EZT VAGY AZT VESZTEK TEHAT NEM KEVES MUNKA VAN EGY ILYEN VAGY BARMILYEN TELEFON MEGVETELE MOGOTT!
Ennyi.. es ezzel nem bantani akarok barkit is, de konyorgom legyetek mar kemenyebbek a nulla athuzva atrakciokkal szemben!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
Uhhh - szepen elfogyott az Expansysos Moto G es ugy, hogy ki sem kerult a nagyerdemu ele.
Sebaj - valakinek lottem egyet az Exp-rol - mar 2 hete... es most szall fel eppen Londonbol.
En meg Razr i tulaj lettem, mert sokkal jobb a kameraja, mint a G-nek!
-
GGMPC
őstag
válasz freeZZZbee #322 üzenetére
Ismerosom mondta, hogy az elejen jopofa - aztan iszonyat idegesitobe megy at eme tok felhasznaloi elmenye...
-
GGMPC
őstag
válasz zsirfecske #343 üzenetére
Ha a 8GB-t rendelted, akkor igen. (hetfon meg is kapod)
16GB mar csak a 2 unnep kozott! Ha csak nem tolodik tovabb...
Zsirsrac! Kerdeztem Razr i topikban akkuval kapcsolatban - ha ravetnel egy pillantast!?.
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Ha valaki az Expansysrol rendel es mondjuk Brand manias, akkor a gyari Moto toltofej most 4-500 fronya!
-
GGMPC
őstag
válasz RootRulez #350 üzenetére
Amugy az Expansys ad Expansys toltofejet a Moto G-hez, (ami abszolut nem a gagyi kategoria) de en azert szeretem a gyarit is!
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Azert az kemeny, hogy egy majdnem tokeletes telefont - mar baxkuralni akartok!?.
LED feny dolgot, meg a szir-szar kamerat leszamitva semmi baja - azon meg ugysem tudtok segiteni...
-
GGMPC
őstag
Mutatok! : Lumigon T2
Nem izgatott soha a tema...
En hasznalom a telefonjaimat.
Amugy meg az osszes romkotyvasztos forma betegsegben szenved!
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
válasz zsirfecske #437 üzenetére
Az hogy csak firkalmanyokra (mail sms...) jelez es nem fogadott hivasokra nem! (illetve low batt-nal vilagit)
Szerintem ez verciki, mert pont azt birtam a ledekben, hogy neman van, odakukkantok es latom, hogy mizujs.
De a Razr HD is szarakszik a led kerdesben - tudtommal...?
-
GGMPC
őstag
válasz vilmos.nagy #487 üzenetére
Mitmiér'?
Annak aki, az ami!
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest