Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudi08
tag
Igen, van benne fényérzékelő, amely szerintem jól működik.
A felbontásról nem tudok mit mondani, de nem tapasztaltam olyat, amit írtál,hogy fel-le tekergetné a fényerőt.(bár szerintem valamekkora hiszterézissel dolgozhatnak ezek a szenzorok)szerk: elkéstem
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
-
kelly416
veterán
Én azért nem kockáztatnám meg, hogy egy hibás alaplapot ne cseréljenek ki egy BL nyitás miatt, anélkül meg a tudomány jelen állása szerint, nincs root. Mármint Moto G-n.
Szerk.
Lovi24:
Köszönöm, akkor még marad az op-logó. Annyira nem piszkálja a csőrőmet, mert jelenleg is 5nap üzemidő fölött vagyok. Ez van na, megy a GTA V. Majd eljön a tavasz, többet használom majd a telefont is, akkor biztos megy lejjebb az üzemkészsége.
Képernyőképet meg majd jövőre, mert idén nem szándékozom tölteni és van még nafta az akkuban. Amikor közel lesz a 10%-hoz, mentek pár fontos képet és tolom fel ide az eddigi tapasztalataimmal együtt.[ Szerkesztve ]
-
Destr4ct
aktív tag
Az egy dolog, hogy mi itt mit gondolunk felhasználóként, a hivatalos álláspont viszont az az, hogy abban a pillanatban, hogy megkaptad a bootloader nyitó kódot a Motorolától (akár felhasználod, akár nem) ugrik a gari.
Roothoz pedig bl nyitás kell egyelőre.kelly416: aksi készenléti idő és operátorlogó között mi a kapcsolat?
What can change the nature of a man?
-
nagyúr
Miért annyira fontos az? Sztem ha visszazárod akkor gariban nem nézik azt annyira. Vagy igen? Mert én e között és egy Xperia L között vacillálok, nyilván hardverben sőt még szoftvertámogatásban(akár hivatalos akár xda) jobb lenne a Moto G. Expansys-ról rendelném majd egy olyan flip cover-rel együtt ha emellett döntök.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
contaxg
veterán
válasz Teasüti #2547 üzenetére
Elvileg a HDR kb harom képet készít a "normal" mellett egyet ala, egyet tul exponal és ebbol a harombol összerak egyet. A legjobb ha ilyenkor ezt a funkciot nem kézbol vagy nagyon jol kitamasztva hasznaljuk
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
kelly416
veterán
válasz Teasüti #2609 üzenetére
Nem tudom, én régebb az ION-nal próbálgattam a HDR-t megtréfálni, pici mozgásra is szellemképes lett az eredmény. Tehát szinte biztos, hogy legalább két képből dolgozott, és nem ügyeskedett az illesztésnél, hanem széltől-szélig...
És ezt a poént most ki is próbáltam a G-n. Értette a viccet, csak nem szerette. Hiába állítottam HDR-re, nem csinál HDR-t, ha mozgatom akár kicsit is.
és két "próbálkozás". Mint a kicsi kutya.
Bejöttem, néztem az eredményt, és nincs ott a HDR felirat. Kimentem, kattintottam még egyet, tuti be volt kapcsolva a HDR, adott a téma is az automata HDR-hez, mégsem teszi. Vagy a szenzorok kapcsolják ki, vagy több képet lőne, de mivel nem "hajszáll-passzos" az első a többivel, le sem menti.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Teasüti #2612 üzenetére
Kár biza, akkor már a végére járhattunk volna a HDR módszernek is.
_ghiottone:
Az fura. De nem a gyárira írtad, hogy nullázta magát? Vagy csak én nem találom most a beállításait?A gombok "lötyögését" nálam nem oldotta meg a csere-hátlap, de eddig sem igazán zavart. Meg nem tudom, de nálam nem is áll ki annyira, amennyire itt sokan írogatják. Vagy csak magasabb az ingerküszöböm.
R19:
Én maradtam a járt úton. Visszább megtalálod, ART-on egyetlen program kompatibilitási probléma van, azt pont használom. -
Rick4
félisten
válasz Teasüti #2668 üzenetére
Mindig erőltetitek ezt a HDR-t, de sose teszitek hozzá, hogy HDR auto, vagy HDR on beállításról beszélünk, a pongyola megfogalmazás miatt meg nem tudni, mit szeretnétek..... Előbbinél korántsem biztos, hogy az adott képnél, fényviszonynál működik-e a HDR, tehát ezzel szoros összefüggésben működik-e a vaku vagy sem.. HDR auto-nál meg gondolom ugyanúgy fényviszonytól függő (csak eltérő értéknél bekapcsoló) a vaku működése.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
szpali
addikt
válasz Teasüti #2668 üzenetére
a buborékok nem szoktak gondot okozni, mert ha marad is, akkor egy kendőbe csomagolt plexi lappal ki lehet nyomkodni, a baj a szálló porszemekkel szokott lenni, bár anno sikerült Xperia Sola-ra és a Defy-re is pormentesen felrakni.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
kelly416
veterán
válasz Teasüti #3628 üzenetére
Az lehet, de a legutóbbi Erdélyi utunkon 3 óra kemény eső vert minket, beázott a bukóm is (rövidnadrág-póló, mert csak körbemotoroztuk a Bözödi tavat, úgyhogy a többi már mellékes). Előtte évben pedig pont egész úton (legalább 6 óra) szuttyogott az a ganyé esőnek nem mondható, de mindent eláztató borzalmasság, ott a bőrkabátom belső zsebében átázott a bőr irattárcám. Első kirándulásunk a Balatonra vezetett 3-4 éve, akkor Csongrádtól Dunaföldváron túlig vert minket az ég. Ilyen szempontból nem vagyunk szerencsések. Ennek nem akarom kitenni a telefonomat, a dobozban meg vagy iszonyat szűk a hely, vagy semmi nincs. Általában.
-
Gabesz_23
tag
-
őstag
válasz Teasüti #12904 üzenetére
nekem egy ilyen van, eredetileg nem a Moto-hoz vettem, és nem is sokat használtam vele, de kompatibilis annyi baja van csak, hogy elég nehéz elhelyezni a szélvédőre, sokat forgatom-igazítom, mire jól látszik, és nem takar semmit (ennek oka, hogy kvázi nincs "szára"). Műszerfalra egyszerűbben rögzíthető, autótól függ..
nem magyarázom tovább, itt egy videó: youtube
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz Teasüti #12918 üzenetére
kíváncsi leszek - ha meglesznek a tartók, akkor teszel fel próba videót? Ma kipróbáltam - én ugye nem videózáshoz vettem -, úthibákon és minősíthetetlen utakon nyilván ráz, normális utakon nekem nem tűnik annyira szarnak
Viszont 14 perc HD videó 1GB - a 8 gigás MotoG hamar megtelne[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest