Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz zsirfecske #244 üzenetére
Az szokott lenni a kedvenc részem. -
senior tag
válasz zsirfecske #4121 üzenetére
Azzal a % kijelzéssel csak az a baj, hogy sokáig nem látszik (fehér számok fehér ikonon). A Battery Overlay Percentage app nekem jobban bevált.
-
senior tag
Szerintem ez nem mérvadó. Az a kérdés, hogy hova akarják pozícionálni a márkát. Nem tűnik nagy ötletnek ugyanazt a szegmenst két márkanévvel is lefedni. A Motorola remek USA-beli pozícióját biztosan nem szeretnék lerontani gagyi termékekkel. Eddig meg végképp úgy tűnik, lásd Droid Turbo. Számunkra kérdés, hogy mit terveznek a márkával Európában. A Volvo is pár éve kínai tulajdonba került, azóta újra szárnyal...
-
senior tag
Sziasztok!
Ha GPE ROM-os telefonra ADB-vel telepítem a nyalókát, akkor ugyanúgy megmarad minden mintha OTA lenne, vagy factory resettel jár? -
senior tag
Felraktam a 4.4.4 GPE ROM-ot a 1click-kel. Viszont amikor a recovery-t flashelte, akkor hibaüzenetet írt ki, megpróbáltam csak a recovery image-et flashelni, de ugyanaz: "hab check failed for recovery". Ezt a telefon írja ki a flashelés elindítása után. Próbálok fastbootből átmenni recovery-be, de semmi, nincs kibelezett droid. Egyébként minden más működik. Ötletek?
-
senior tag
válasz ronin79 #12681 üzenetére
Pontosan ezt csinálom, csak nem jelenik meg a kifektetett android logo. (Fastboot->menüből recovery kiválaszt->sötét képernyő) Előtte a Motorola gyári ROM-mal szépen megjelent a felvágott hasú kis droid, azt kipróbáltam még a flashelés előtt.
Ebből tippeltem arra, hogy nem ment fel rendesen a recovery image. Ezért megpróbáltam csak azt flashelni: fastboot flash recovery recovery.img. De nem nyert, ugyanúgy sötét képernyő fogad a recovery indításakor. Valamint flashelés közben kiírta az ominózus üzenetet. -
senior tag
Sziasztok!
XT1032-őn ki milyen ROM-okat preferál mostanság? Cyanogenmod alapú változatokból, melyik ajánlott? -
senior tag
1 gen Moto G-hez flip tokot hol érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs