Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zsolto őstag válasz  HerrMajor

üzenetére HerrMajor

üzenetéreAz upgrade/downgrade-re válaszoltak a kollégák -- szerencsére, mert nekem fogalmam sincs... Igen, nemrég (2 hónapja) vettem, kéz alól, 55e Ft-ért, itt a pH!-n egy fórumtárstól. Makulátlan állapotú, dobozos, gyári független, európai változat, az egyetlen beavatkozás egy root volt rajta, amit az előző tulaj megcsinált, de azért csak hálás lehetek neki. A dobozban egy hálózati/usb-s töltő és egy headset volt, a gyári 8 GB-os kártya helyett egy 16 gigást kaptam hozzá. Angol nyelvű, magyar nincs is rajta, de az AnySoft Keyboarddal hibátlan magyar ékezetek vannak rajta. A filmnézést úgy kell elképzelni, hogy én a BSPlayert használom, az magától leszedi még a feliratokat is hozzá, isteni méretben, remekül olvashatóan teszi ki őket, ha akarom. A netről leszedett filmeket egy az egyben teszem rá, főleg divxeket és mkv-ket próbáltam eddig rajta, max 720-as felbontásban, azokat brilliánsan, röccenés nélkül viszi. A beállításokon kellett mókolni kicsit a BSPlayerben, mire minden összejött, de az csak két perc volt és azóta hozzá se nyúltam. Abszolút nem bántam meg, sőt, és úgy érzem, többet/jobbat kaptam a pénzemért, mint amire számítottam, mert a sok hsz-t olvasva azért tartottam egy-két problémától. De ilyen kezes és gyors telefonom nem volt a Samsung i780-asom óta. Ráadásul megvettem hozzá egy szettet az asztali és az autós dokkolóval, ez az igazi nagy királyság, :nézd meg ezeket a képeket. Mindegyik aktív, azonnal és drótok dugdosása nélkül tölti a telót, mindkettő külön üzemmódot aktívál magától. a kocsiban például azonnal kéz nélküli kihangosító üzemmódba vált és nagy gombokat rajzol a kijelzőre. Jópofák a Motorola PC-s kapcsolatot segítő programjai is, de bevallom, azokat nem használom, ha kell, külső meghajtóként felnyomom rá, amit akarok, és ennyi. Na, abbahagyom, de ha nem valami mókolt/hekkelt/ázsiai példány, amit kinéztél, akkor vedd meg nyugodtan. 
- 

Zsebob senior tag válasz  HerrMajor

üzenetére HerrMajor

üzenetére2.3.4 ről tudsz áttérni CM7 ROM-ra, de csak a GB jelzésűekre ( két verzió elérhető ) ami teljesen jól működik, kivéve nálam a Youtube nem megy rendesen, de szerintem, csak nálam van ez a hiba....  
 Nagyon szép ICS kinézetű felületet kapsz, magyar nyelven, egységes, jól kezelhető, Go löncserrel és Go vidgetekkel működő rendszert.Igen, nem lesz okod törni, mert szeretni fogod...sokáig, míg ki nem jön egy új Moto billentyűvel....  
- 

GGMPC őstag válasz  HerrMajor

üzenetére HerrMajor

üzenetéreVan egy ingyenes Videoplayer progi a Play shopban - az mindent lejatszik... felirat ilyen hangsav, olyan hangsav kepmeretezes (4:3, 16:9 zoom stb) Ha latok Androidos telefont, akkor megmondom melyik a progi, de makulatlan volt az tuti - de igy fejbol, mint alma tulaj - mar nem emlekszem! 
- 

#42431471 törölt tag válasz  HerrMajor

üzenetére HerrMajor

üzenetérea zárt bootloader parasztosan annyit jelent, hogy a telefon csak gyárilag aláírt, és a bootloader által is ismert kernelt hajlandó elindítani. Most már van downgrade a főzött romokra, szóval ebből a szempontból nagyjából mind1, hogy melyik verzióra tennéd fel. 
 De 2.3.4-ről gyári korábbi verzióra nincs visszatérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest