- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
barti
csendes tag
[link] ez elindult már valakinél?
-
barti
csendes tag
http://mobil-telefon.vatera.hu/motorola/motorola_defy_1444270757.html
Hátha valakit érdekel -
barti
csendes tag
Frissítettem a 2,51-re,a rádió azóta nem fagyott le,viszont a tapi nemhogy javult volna nekem inkább romlott,a menű ikont 5-6x is megkell nyomni mire reagál.
-
barti
csendes tag
Használja valaki a night clock-ot rendszeresen?Érdekelne mennyire szívja le az akksit ha folyamatosan megy éjjel?
-
barti
csendes tag
Megbuggyant a defy-m
nem enged semmilyen beállítást,amelyik ikonra rányomok piros színű lesz de nem csinál semmit csak bemondja angolul az ikon nevét ,kiapcsolni nem lehet csak elhomályosodik a kijelző,az akksit kivettem vissza tettem semmi nem változott,a szervízkódokra sem reagál, van valami ötletetek?
-
barti
csendes tag
Szevasztok!A camera360 nekem nem indul el csak az ikonok jelennek meg a kijelző szélén, letöltöttem az ultráját azzal is ugyan azt csinálja,valamit rosszul csinálnék
-
barti
csendes tag
Szertném kérdezni az megoldható,hogy hívás után vissza térjen az alapmenűbe?Mert nekem mindíg ott marad a hívásnál ha kimenő ha bejövő mindegy,kissé furcsa,hogy kézi nyomogatással tér vissza alapba.
-
barti
csendes tag
-
barti
csendes tag
Hétfőtől vagyok boldog defy tulaj,sok év symbian nokia óta,nem bántam meg az átállást, a defy igen jól személyre szabható(mondjuk a symbi is kezdett hasonlítani a mobile shell progival)de nem egy súlycsoport a droiddal,kb 3 napomba került mire olyanra alakítottam amilyet elképzelem mostmár nekem tökéletes.
Egy dologra viszont még nem jöttem rá a háttérben futó alkalmazásokat hogy lehet előcsalogatni és esetleg törölni ha akarom, külön program telepítés nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest